search

Woocommerce webshop for B2B / B2C

Moo Gruppen leverer Woocommerce webshop for B2B / B2C og har kommet sterkt inn som en av Norges beste leverandører av WooCommerce webshop. Vi kan levere multi-store løsning på WooCommerce, multi currency, multilanguage, multisite med mer. 

Vi har markedets beste integrasjon mot ERP systemet 24SevenOffice og mot POS systemet PCK for WooCommerce. Vårt fokus som leverandør er ikke bare å sette opp en enkel template basert nettbutikk, men å utvikle og designe nettbutikker basert på kundens kundegruppe og profil. Vår målgruppe er mellomstore til store nettbutikker. Våre ansatte kommer fra ulike selskap som har erfaring med produksjon av nettbutikker til flere av Norges største retail kjeder. 

Woocommerce webshop for B2B

For bedrifter som trenger en funksjonell webshop for B2B basert på WooCommerce, har vi utviklet en rekke løsninger som skal dekke selv de mest komplekse behovene i markedet. 

B2B webshop-løsningen hjelper deg med:
 • Avanserte rabatter
 • Mulighet for prispåslag
 • Salg av paller
 • Visning av produktpriser eks. mva
 • Volumbasert rabatt
 • Søknadsskjema for B2B kunder
 • Mulighet for B2B kundegrupper
 • Mulighet for egne priser for individuelle kunder og kundegrupper
 • Fraktberegning basert på egne matriser i nettbutikken
 • Integrasjon mot lager / logistikksystem
 • Integrasjon mot ERP / Regnskap
 • Integrasjon nyhetsbrev
Webutvikling for B2B webshop-løsninger

Dette er kun et utvalg av funksjonene vi kan tilby deg som driver, eller ønsker å drive B2B webshop i WooCommerce. B2B nettbutikker blir stadig mer populært og vi har derfor utviklet en stabil og god plattform med funksjoner basert på WooCommerce som gir legger til rette for en god start. Les mer om webutvikling her.

Ønsker du mer informasjon om WooCommerce B2B webshop?
Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for en uforpliktende prat.

  Woocommerce webshop for B2C

  De fleste nettbutikker er B2C og selger direkte til sluttkunder. Vi har utviklet plattformen MooCommerce som bygger på WooCommerce, for det norske markedet. Løsningen er utviklet fra bunnen av inhouse. Moocommerce fungerer som en startpakke for bedrifter som ønsker å komme i gang med WooCommerce webshop, eller ønsker å oppdatere sin WooCommerce løsning. Med Moocommerce får du en moderne og funksjonell løsning utviklet for det norske markedet. 

  Hva koster en nettbutikk?

  Vår målgruppe er mellomstore til større bedrifter, som ønsker å gjøre netthandel til et satsingsområde. En nettbutikk i mellomsjiktet koster normalt minimum kr 150.000 opp til kr 600.000,- hos oss. En nettbutikk i det øvre sjiktet koster fra 600.000 til noen millioner. Prisforskjellen er relativt stor fordi kvalitet koster. Skal man ha en bra nettbutikk med et godt design tilpasset din merkevare. Inkludert automatiserte løsninger, integrasjoner og et funksjonsrikt utvalg tilpasset den enkelte løsningen koster dette tid og penger. Ønsker man kvalitet, tett oppfølging, overvåkning, vedlikehold og optimalisering hjelper vil alle våre kunder med dette.

  Bør du velge WooCommerce i 2020?

  Vi mener at WooCommerce er en av de beste plattformene for nettbutikk i 2020. Plattformen er i sterk vekst og mulighetene i plattformen er skalerbare og nærmest uendelige.

  Det er flere tusen WordPress og WooCommerce plugins tilgjengelige på markedsplasser som kan benyttes for å tilpasse plattformen til dine behov. Dette gjør at man slipper å bygge innhold og funksjoner fra bunnen av. Se hvilke Woocommerce plugins vi kan anbefale her. Plattformen kan benyttes for både B2C og B2B nettbutikker. Platteformen er en utvidelse til WordPress som er en av verdens beste CMS løsning. WooCommerce som ehandelsplattform har nå 27% av verdens topp 1 million nettbutikker som brukere.

  Ref. https://trends.builtwith.com/shop

  Hvor mye bør jeg investere i en nettbutikk?

  Mange bedrifter lurer på hvor mye man bør investere i en nettbutikk. Vi jobber for å kunne være en totalleverandør for alle våre kunder og levere en miks av standardsløsninger, skreddersøm, logistikk, rådgiving m.m. Så lurer man kanskje på hvorfor det er verdt å investere i en god nettbutikk. I leveransen av en god nettbutikk bør man ha et forprosjekt hvor man analyserer prosessene i foretaket. Dette for å utvikle en god løsning som bygger på gode prosesser og arkitektur for videre utvikling og optimalisering. Våre dyktige rådgivere har lang erfaring med å finne gode løsninger for våre kunder, gi rådgiving og å være en sparringspartner. Våre designere lytter til kundens behov og ideer og utarbeider et design som tilpasset bedriften. Det er viktig for oss å utvikle løsninger som retter seg mot bedriftens kundegruppe og å oppnå høyest mulig konverteringsrate.

  Så hvor mye bør du investere i en nettbutikk? Nok til å få en løsning som fungerer. Spør oss gjerne om referanser.  

  Vi er en totalleverandør innen WooCommerce

  Vi er en totalleverandør innen WooCommerce. Vi designer, utvikler, implementerer, markedsfører, vedlikeholder, supporterer og tilbyr server hosting til våre kunder. I tillegg til disse tjenestene har vi et stort fokus på sikkerhetstjenester for WooCommerce og WordPress. Vi har flere løsninger vi kan tilby for øke sikkerheten mot angrep, spam, malware og lignende. Vi veileder deg i et prosjekt fra vi kommer i kontakt til ferdig levert prosjekt. Be om et uforpliktende møte her.

  Digital Markedsfører Mai Lena hjelper våre kunder å øke synlighet, annonsering og ikke minst konvertering. Til dette benytter hun virkemidler som Google Shopping, Google Ads, HotJar, SEO, SEM og Instagram.