search

Blogg

Alt om Magento 2 optimalisering for din nettbutikk

I dagens samfunn er det stadig flere som velger å handle på nett. Dette medfører at mange butikker selger varer på nett fremfor i butikk. For å kunne drive en nettbutikk er du imidlertid avhengig av å ha en eCommerce-plattform som Shopify, WooCommerce, BigCommerce eller Magento. Sistnevnte er blant de mest populære netthandel-plattformene på markedet, og gir bedriften mange muligheter.

Omdømmekontroll med SEO

Lær deg omdømmekontroll med SEO! Kontakt oss for en prat Omdømmekontroll med SEO: En guide for nybegynnere Mange bedrifter opplever…

7 grunner til å bruke AI | eCommerce

Kunstig intelligens eller «Artificial Intelligence» (AI) benyttes i stadig større grad innen eCommerce. Dersom du driver innen netthandel, kan AI hjelpe deg med alt fra chatbots og virtuelle assistenter, til en mer skreddersydd handleopplevelse for kunden.

Digital transformasjon | 10 steg | Moo Gruppen

Digital transformasjon handler om at teknologi benyttes til å utvikle produkter, prosesser, kundeforhold, og ansattes vilkår blant annet. Ting blir ofte snudd på hodet her! Det er få som motsier at en digital transformasjon vil være nyttig. Fremover vil det være viktigere og viktigere når teknologien utvikler seg videre.

WordPress nettside

Trenger du en nettside til privat eller firmabruk? Dette kan virke som et tidkrevende og komplisert prosjekt for de uten design- og datakunnskaper. Heldigvis finne det flere enkle måter å bygge en nettside på i den digitale tidsalder, og WordPress er en favoritt for mange. WordPress er en publiseringsplattform som har skapt brukervennlige og moderne nettsider i en årrekke.

1 AV 24