search

Woocommerce nettbutikk

Flere av våre ansatte har mer enn 10års erfaring med WooCommerce og Moo Gruppen har levert flere suksessfulle prosjekter basert på denne løsningen de siste årene.

WooCommerce nettbutikk

Vurderer du Woocommerce nettbutikk? I følge Woocommerce.com bruker over 28 % av alle verdens nettbutikker utvidelsen Woocommerce, for å muliggjøre kjøp og salg på plattformen WordPress. Det er flere grunner til å velge Woocommerce, her er noen av dem. Woocommerce er basert på WordPress CMS og er svært brukervennlig. Dette gjør at du på egenhånd kan gjøre endringer, se statistikker og legge ut ny informasjon i nettbutikken din m.m.

“Kobler du Woocommerce med et point of sale system, kommer du til å spare masse tid.”

Med Woocommerce har du full kontroll over salgrapporter og statistikker. Som standard ligger det innebygde salgsrapporter, hvor du kan se alt fra hvilke kunder som kjøper mest, til hvilke produkter som selger best, gjennomsnittlig salg per dag osv. Det finnes også plugins som kan kobles til nettbutikken med mer avanserte salgsrapporter. Vi utvikler også løsninger innen Woocommerce salgsrapporter, så du får tilgang på salgsrapporter tilpasset din bedrift og dine behov. Er nettbutikken koblet til en kasseløsning med salgsrapporter, trenger du ikke benytte deg av salgsrapportene tilgjengelig i Woocommerce.

pos system for woocommerce nettbutikk

Kom i gang nå!

Jeg vil komme i gang med utvikling av WooCommerce nettbutikk

Woocommerce kan kobles til POS

Ved å koble Woocommerce til et POS system, kan du med enkle grep selge produktene dine både i nettbutikken og i fysisk butikk. På denne måten slipper du bekymre deg for overbestillinger, varelagrene synkroniseres. Du trenger kun legge inn produktinformasjon i kasseløsningen, sammenkoblingen sender og synkroniserer lagerbeholdning, produktbeskrivelse, bilder og priser m.m. til nettbutikken. Point of sale systemene kan i mange tilfeller kobles til bl.a. regnskapsprogrammer. Kobler du Woocommerce med et point of sale system, kommer du til å spare masse tid.

Woocommerce kan kobles til flere kasseløsninger. Vi har gode avtaler med flere tilbydere av kasseløsninger og hjelper deg å velge riktig Point of sale system.

Plugins og utvidelser tilgjengelig i Woocommerce

Fordi Woocommerce brukes til å drifte mer enn 28 % av alle nettbutikker, finnes det et stort utvalg plugins og utvidelser som gir nettbutikken nødvendige og ønskelige funksjoner, uten at det må utvikles fra bunnen av.

Skal du drive nettbutikk i Norge, må nettbutikken gjerne kobles til POS, ERP, logistikk, frakt og betaling. Velger man Woocommerce, finnes det plugins og utvidelser som sørger for disse nødvendige funksjonene. I tillegg oppdateres og forbedres de hele tiden. Vi har lang erfaring med produksjon av Norske nettbutikker og vet hvilke POS systemer, ERP-, logistikk-, frakt- og betalingsløsninger som fungerer best.

Betalingsløsninger

Vipps

Klarna

PayPal

Bambora

Dibs

Dintero

Collector

WorldLine

Verifone

Fraktløsninger

Posten

Porterbuddy

Posten Bring

Nshift

Shipmondo

Helt Hjem

Woocommerce har rabattkoder

Som standard kan du opprette rabattkoder i Woocommerce. Du velger om rabatten skal være i prosent eller beløp, hvor mange som skal kunne bruke den, hvor mange ganger den kan brukes, innenfor gitt tidsperiode osv. Har du kundeklubber, ambassadører eller kåret vinner av en konkurranse, kan rabattkoden begrenses til en gitt e-postadresse. Trenger du mer avanserte rabattsystemer og flere krav til rabattalgoritmer, hjelper vi deg å utvikle en egen løsning, eller finner utvidelsen som passer ditt behov best.

Woocommerce har lagerstyring

Med Woocommerce har du god lagerstyring. Som standard ligger det et lagerstyringverktøy backend som gir deg varsler over når varer blir utsolgt, bestselgere, varer med best dekningsgrad osv. Det finnes også plugins som kan kobles til nettbutikken med utvidet lagerstyring. Vi utvikler også løsninger innen Woocommerce lagerstyring, så du får tilgang på lagerstyring i nettbutikken tilpasset din bedrift og dine behov. Er nettbutikken koblet til en kasseløsning, trenger du ikke benytte deg av lagerstyringen tilgjengelig i Woocommerce.

lagerstyring i woocommerce nettbutikk

WooCommerce muliggjør dropshipping

Skal du drive nettbutikk med delvis eller 100 % dropshipping, har Woocommerce mange gode løsninger for dette. Alle som driver butikk, vet at det koster å ha varelager, dropshipping er derfor en god løsning for å redusere eller fjerne lagerkostnadene, ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om å drive Woocommerce nettbutikk med dropshipping. Ønsker du å drive affiliate hjelper vi deg også med dette.

Fraktklasser for WooCommerce nettbutikk

Woocommerce har innebygde verktøy for fraktklasser. Her kan du opprette alt fra fastpris, gratis frakt, fraktklasser koblet til produkter, vekt, eller lignende og grunnleggende fraktklasse algoritmer. Ønsker du mer avanserte fraktklassealternativer, hjelper vi deg med dette.

WooCommerce dokumentasjon

Woocommerce er godt dokumentert, les Woocommerce documentation her. Det finnes også videoer på youtube, forum og mange Woocommerce entusiaster som kan hjelpe deg.

Som kunde hos Moo Gruppen, vil du få råd og veiledning for daglig drift av din Woocommerce nettbutikk. Vi sørger også for at du får grunnleggende kompetanse innen det å drifte en Woocommerce nettbutikk.

Woocommerce legger til rette for Seo og synlighet på nett

Woocommerce legger til rette for god SEO. Woocommerce er som nevnt nettbutikksutvidelsen til publiseringsplattformen WordPress. Å gjøre innhold publisert på plattformen synlig i søkemotorene er et av WordPress sine konkurransefortrinn. Det viktigste grepet du gjør for å gjøre ditt innhold synlig på nett, er å sørge for bra innhold, men det finnes mange grep du kan gjøre i tillegg. Ønsker du å jobbe aktivt med søkemotoroptimalisering for å bedre din synlighet på nett finnes det i tillegg plugins som hjelper og veileder deg.

Vi i Moo Gruppen er opptatt av å skape løsninger som konverterer og hjelper deg å gjøre viktige sider og produkter synlige i søkenettverkene.

Åpen kildekode (open source)

Woocommerce har åpen kildekode, noe som betyr at du kan gå inn i kodene og skreddersy en nettbutikken etter egne behov, uten at det er forbundet kostnader til dette. Woocommerce har noen begrensninger hva gjelder lisensiering.

Det at Woocommerce har åpen kildekode, gjør at vi kan og har utviklet alt fra standard nettbutikksmaler etter våre standarder, til avanserte nettbutikksløsninger skreddersydd gitte behov. Løsningene blir på denne måten rimerligere enn om vi skulle laget det fra bunnen av.

Woocommerce oppdateringer

Woocommerce utvikles og forbedres hele tiden, som et resultat kommer Woocommerce stadig med oppdateringer. Med hosingavtale hos oss, sørger vi for at nettbutikken er oppdatert og fungerer med alle utvidelser, plugins og i alle nettlesere.

For å unngå feil, nedetid og lignende i sammenheng med oppdatering av Woocommerce, bør du få noen med erfaring til å gjennomføre oppdateringen. Husk å foreta jevnlig backup av nettbutikken.

Woocommerce innlogging

Du kan logge deg på din Woocommerce nettbutikk hvor som helst, så lenge du har tilgang til internett. Woocommerce har også egen nettbutikk-app, med de viktigste nettbutikkfunksjonene. På denne måten kan du styre nettbutikken fra mobilen. Appen gir også salgsvarsler og viktige påminnelser.

Woocommerce B2C nettbutikk

Nettbutikker trenger ikke kun drives B2C, Woocommerce legger til rette for at man kan drive B2C, B2B, eller begge deler samtidig. Du kan også koble flere nettbutikker til samme innlogging med WordPress multisite. På denne måten kan man drive flere nettbutikker, eller samme nettbutikken på ulike språk, fra samme sted.

Woocommerce B2B nettbutikk

Ønsker du å drive nettbutikk B2B er Woocommerce et godt alternativ. Driver man B2B ønsker man gjerne å skjule en del informasjon til personer som ikke er kunder og konkurrenter. På brukerkontoene kan man begrense tilgang og skreddersy hva de ulike innloggingene ser og har tilgang til og man kan legge til faste rabatter til ulike kundegrupper. Man kan også legge til filer som kan lastes ned, bygge inn kataloger og annen informasjon. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om Woocommerce B2B nettbutikk. Kontakt oss her→

Se hvorfor WordPress nettbutikk med Woocommerce er verdens beste kombinasjon!

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

E-handels-giganten Amazon kommer til Sverige. Hva betyr dette for norsk varehandel og din nettbutikk?

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.