search

Strategi og rådgiving

Strategi og rådgiving innen prosjektgjennomføring

Vi tilbyr en fast prosjektleder som hjelper til med strategi og rådgiving innen prosjektgjennomføring. Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi leverer komplekse produkter og tjenester og for deg som kunde kan det ofte være vanskelig å forstår hva et prosjekt og leveranse egentlig innebærer. Det er derfor viktig for oss å være transparente med alt fra å beskrive en leveranse syklus til å dokumentere og rapportere underveis og i etterkant av et prosjekt.

Strategi og rådgiving

Skal man bruke det beste innen IT-løsninger og få noe ut av det, må man vite hvordan man skal utnytte teknologiens fulle potensiale. Forbrukervaner er i stor endring og tilpasningsdyktighet er essensielt. Digitalisering og optimalisering er spesielt viktig.

I digitaliseringsprosessen av en bedrift, er implementering av teknologi den vanskeligste delen i prosessen. Mange ledere og ansatte mangler innsikt og kompetanse til å benytte seg av teknologiens fulle potensiale. For dette krever kompetanseheving, endring av etablerte rutiner, nye rutiner og generelle grunnleggende endringer av hvordan man jobber. Dette er en byttekostnad og tidskostnad mange bedrifter ikke forutser, når de implementerer ny teknologi som skal effektivisere bedriften.

Vi i Moo Gruppen er opptatt av å følge kunden gjennom alle prosesser og fungere som rådgiver, sparringspartner og konsulent. Ved å bruke oss som totalleverandør får du tilgang på høy kompetanse innen IT-løsninger og systemer. Ved å benytte oss til rådgiving og strategi får dere utnyttet teknologiens fulle potensiale.

Strategiske beslutninger

Her er noen eksempler på hvilke strategiske beslutninger vi hjelper våre kunder med:

  • Se hvordan eksisterende løsninger kan bli optimalisert
  • Visualisere hvordan IT-løsninger bør integreres med annen tilgjengelig teknologi
  • Gi innsikt i tilgjengelig og relevant ny teknologi for egen bransje
  • Informasjonsstyring
  • Digital markedsføring