search

Webutvikling

Vi kan webutvikling og tilbyr utvikling av integrasjoner mot tredjepartssystemer slik som ERP, CRM, POS, ECOMMERCE, WMS, Logistikk med mer. 

Vi hjelper også med skreddersydd programmering og utvikling for og mellom web systemer. Vi tror på automatisering for å gjøre hverdagen enklere og for å oppnå økt produktivitet.

digital markedsstrategi - synlighet på google

Hva vi utvikler

  • Integrasjoner mot API
  • Plugins
  • Moduler til Magento 2, WordPress, WooCommerce med mer
  • Vi jobber i flere utviklingsspråk med fokus på PHP, Pyhon, JavaScript, HTML5, CSS3
  • Databaseverktøy (MySQL, Postgresql)
  • Logistikk (WMS), ERP, CRM (kundehåndteringssystem) og faktureringssystem med mer.
  • Interne verkøy for din bedrift (intranett, blog løsning, fillagring, SSO, kommunikasjonsverktøy)
  • Verktøy for automatisering (både server- og tjener applikasjoner)
optimalisering digital markedsføring - synlig på google

Eksempler på hva vi utvikler

Vi kan utvikle spesialverktøy for intranett, nyhetssenter, boligvelger med mer. Vi jobber med flere av nordens største aktører innenfor eiendom og bank, og er sertifisert partner innenfor autentisering av brukere og BankID. Vi har et stort fokus på IT-sikkerhet og jobber derfor med tredjepartssystemer som er i verdenstoppen innenfor sikkerhet for webapplikasjoner og servere. Vi tilbyr også monitoreringsverktøy for logger og skjemaer som sikrer nettstedet og varsler automatisk ved hendelser. Sikkerhet hos ditt nettsted er svært viktig og noe som settes i høysete hos oss når vi jobber med webutvikling.

Ved å velge webutvikling hos Moo Gruppen får du et system som er laget med tanke på brukervennlighet fra A til Å. Våre designere er eksperter på UI-/UX-design og implementerer og utvikler dette slik at det ikke bare fungerer, men også føles og ser bra ut.

Skreddersøm

Har dere behov for skreddersydde funksjoner på nettsiden kan vi utvikle dette samt bidra i prosessen med å utarbeide kravspesifikasjon. Mange kunder har også behov for forretningsutvikling og rådgivning i en slik prosess og her vil vi være en god partner og leverandør.

Vi kan bidra til å effektivisere og automatisere prosesser i dine webapplikasjoner ved å få systemer til å snakke sammen samt ved å utvikle støttefunksjonalitet som gjør at din bedrift sparer tid.

Digital markedsføring med Google Shopping

Prototyper/konsept/forretningsutvikling

Dersom dere står foran en utfordring dere er usikker på hvordan dere kan løse så ber vi deg å ta kontakt slik at vi kan finne ut omfanget av oppgaven og tilby dere en konkret løsning og pris. Vi er gode problemløsere og har erfaring fra mange ulike bransjer. Våre ansatte har lang fartstid og har god utdanning.

Vi hjelper deg med webutvikling, les om noen av løsningene vi har laget og hvordan de kan effektivisere din bedrift.

Boligvelgeren gir potensielle boligkjøpere full oversikt over aktuelle boligprosjekter. Med letthet kan de finne informasjon om boligene, se plantegninger og melde sin interesse. Boligvelgeren er utformet så den er brukervennlig både for Fredensborg og deres kunder.

Les om våre partnere og hva vi kan tilby for din bransje her

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.