search

Webutvikling

BLI EN AV VÅRE FORNØYDE KUNDER

Vi i Moo Gruppen har høy kompetanse og lang erfaring innen webutvikling

Vi har tung kompetanse spesielt innenfor WordPress, WooCommerce, JavaScript og UX og UI design. La oss hjelpe deg å realisere ditt prosjekt.

Plattformer vi utvikler på:

CMS og E-commerce Created with Sketch.

CMS og E-commerce

Våre utviklere jobber godt både front-end og back-end. Vi jobber alltid for å skape sikre, funksjonelle og estetiske nettsider og nettbutikker.

Apputvikling Created with Sketch.

Apputvikling

Vi har lang erfaring innen apputvikling. Vi kan lage en egen app for nettbutikken din eller andre mobilapplikasjoner.

Andre plattformer Created with Sketch.

Andre plattformer

Vi jobber på mange plattformer, har du som kunde et system du ønsker å integrere nettbutikken med, er vi åpne for å diskutere beste løsning for deg.

Eksempler på hva vi utvikler:

Boligvelger for fredensborg

Vi har utviklet boligvelger for Fredensborg. Boligvelgeren gir potensielle boligkjøpere full oversikt over aktuelle boligprosjekter. Med letthet kan de finne informasjon om boligene, se plantegninger og melde sin interesse. Boligvelgeren er utformet så den er brukervennlig både for Fredensborg og deres kunder.

Universell utforming

Universell utforming av nettsider og webinnhold er lovpålagt og viktig. Vi tilpasser nettsteder så personer med nedsatt syn, hørsel, motorikk og kognitive evner skal kunne bruke og tilegne seg informasjon fra nettsiden. Vi har gode referanser og lang erfaring innen arbeid med universell utforming.

Universell utforming

“Personer med nedsatt syn, hørsel, motorikk og kognitive evner skal kunne bruke og tilegne seg informasjon fra nettsiden. ”