search

Ny hjemmeside til din bedrift? Trender og nøkkelpunkter for 2020

Ny hjemmeside til din bedrift? Trender og nøkkelpunkter for 2020

Ny hjemmeside – 5 nøkkelpunkter

Trenger din bedrift ny hjemmeside? Kontroller de fem nøkkelpunktene nedenfor opp mot eksisterende løsning. Har ekisterende nettside en eller flere mangler, er det kanskje på tide å investere i ny hjemmeside:

 1. Sikker hjemmeside
 2. Oppdatert UI- og UX-design
 3. Digital markedsføring
 4. Konverteringsoptimalisering
 5. Selvbetjening kontra personlig kontakt
Vil du ta en kaffe med oss? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, for en uforpliktende prat:

  1. Sikker hjemmeside

  Det er viktig å sikre hjemmesiden mot hacking og angrep. Er ikke eksisterende hjemmeside sikker, kan dette være grunn nok i seg selv til å investere i en ny hjemmeside.

  Vi sikrer alle våre nettsider og leverer flere sikkerhetstjenester mot hacking. Med døgnovervåking av alle nettsteder, avanserte spamfilter, sikre porter, avansert serverinfrastruktur med mer, sikrer vi alle våre kunder mot hacking. Som kunde vil du i tillegg få oppfølging og rådgiving på ytterligere sikkerhets tiltak for å sikre alle løsninger levert av oss.

  2. Hjemmeside med oppdatert UI og UX design

  Besøkere stiller stadig større krav til kvaliteten på hjemmesidene de er innom. I hvilken grad hjemmesiden oppfyller besøkeres krav til brukervennlighet og design, vil avgjøre om de tar kontakt eller ikke. Vi har lang erfaring med UI- og UX-design og utvikler moderne og intuitive hjemmesider som matcher bedriftens målgruppe og profilering.

  3. Digital markedsføring

  Digital markedsføring og å ta kontroll over alle kommunikasjonskanaler er viktig. Hjemmesiden er en viktig kanal for kommunikasjon. Vi hjelper alle våre kunder med oppsett og opplæring i innholdsmarkedsføring, koble opp blogg og informasjonsdeling til sosiale medier, support og nyhetsbrev. Vi hjelper også våre kunder med SEO og SEM og sender jevnlig rapporter med status og optimaliseringstiltak. Jobber ikke bedriften aktivt med digital markedsføring, med utgangspunkt i egen hjemmeside, eller muliggjør ikke eksisterende løsning dette, er dette absolutt en grunn til å investere i ny hjemmeside.

  4. Konverteringsoptimalisere hjemmesiden

  Vi jobber mye med konverteringsoptimalisering for alle våre kunder. Konverteringsoptimalisering er et kontinuerlig arbeid, for å til enhver tid sørge for et optimalisert antall konverteringer. Vi bruker flere analyseverktøy og tjenester i konverteringsarbeidet og sender jevnlig ut rapporter til alle våre kunder med status og optimaliseringstiltak. Er eksisterende hjemmeside optimalisert for, eller legger den til rette for konvertering? Hvis ikke kan dette i seg selv, være grunn til å investere i ny hjemmeside.

  5. Kommunikasjon på hjemmesiden – Selvbetjening kontra personlig kontakt

  UX-design og brukerflyt er viktig. Man må i tillegg legge til rette både for de kundene som ønsker å finne frem til informasjon selv og de som ønsker personlig veiledning og kontakt. I hvilken grad legger eksisterende hjemmeside til rette for segmentering og ulike sluttbrukeres behov? Vi hjelper alle våre kunder med strategi og rådgiving.

  Ny hjemmeside – fem trender for 2020

  1. Stor font og store elementer
  2. Bevegelse og interaksjon
  3. 3D bilder og effekter
  4. AI, maksinlæring og automasjoner
  5. Talestyring

  Stor font og store elementer på hjemmesiden

  Krav om Universell utforming har påvirket designet på hjemmesider. Stor lettleselig font og store elementer og bilder, overdimensjonerte ikoner er noe av det vi vil se mye av fremover. I tillegg til at det ser kult ut og er lettleselig, kan man understreke budskap og kommunikasjon med virkemiddelet størrelse.

  AI, maskinlæring og automasjon

  Hjemmesider kommer til å bli mer brukerstyrt og tilpasset hver sluttbruker. Med AI og maskinlæring vil siden besøkeren kommer til basere seg på informasjon de har lagt igjen via søkehistorikk og lokalisering. Det man med letthet kan legge til i dag er automasjoner basert på intern statistikk på siden og “if this then that”.

  Talestyring

  Talstyring er nok et virkemiddel som i stor grad er styrt av fokus på universell utforming. Med inntoget av smarte virtuelle assistenter, er det flere som har omfavnet muligheten til talstyring fremfor manuelle tastetrykk. Muliggjør man av talestyring på hjemmesiden, vil man i de fleste tilfeller skille seg ut i tillegg til at man legger til rette for universell utforming.

  Bevegelse og interaksjon

  Bevegelse er et godt virkemiddel når man jobber med konverteringsoptimalisering. Øynene vil aktivt søke bevegelse. Å legge inn endringer som skjer i sammenheng med bevegelse av musepekeren eller scrolling kan være et fint interaksjons-virkemiddel. Hvor besøkeren føler at de styrer endringer som skjer på siden de besøker. Pass på å kun legge inn bevegelse og interaksjon der det betjener en hensikt.

  3D bilder og effekter

  3D bilder og effekter kan gi en wow-effekt og gjøre at din hjemmeside skiller seg ut. Dette kan være en døgnflue og bør kun implementeres på hjemmesider som endrer stil og uttrykk med jevne mellomrom.

  Digital Markedsfører Mai Lena hjelper våre kunder å øke synlighet, annonsering og ikke minst konvertering. Til dette benytter hun virkemidler som Google Shopping, Google Ads, HotJar, SEO, SEM og Instagram.