search

Nettbutikk

Vi er en nettbutikk-leverandør som hjelper deg å starte nettbutikk eller videreutvikle eksisterende. Nettbutikkene vi lager er moderne, intuitive, avanserte og automatiserte med fokus på lønnsomhet.

Bli en av våre fornøyde kunder og la oss ta din nettbutikk til nye høyder.

Nettbutikk-leverandør med UX-design som konverterer

UX-design for nettbutikker er viktig, fordi designet på en nettbutikk vil avgjøre om besøkende gjennomfører kjøp eller ikke. Designet på nettbutikken må både være estetisk og appellere til målgruppen, samtidig som det må være enkelt og brukervennlig. Netthandelsdesign har ofte fokus på UX-design og funksjonalitet.

Som nettbutikk-leverandør er vi i Moo Gruppen er opptatt av både UI- og UX-design på alle våre nettbutikker. Med utgangspunkt i analyseverktøy, kundefortellinger og behovsanalyse. Kan vi identifisere og utvikle responsive design for nettbutikkene, med fokus på konverteringsgrad.

Våre interaksjonsdesignere jobber kontinuerlig med kundeanalyser, wireframes og interaksjoner mellom prosesser og handlinger. På denne måten skaper vi responsive design, som betjener sluttbrukernes behov. I tett samarbeid med våre kunder utvikler vi designløsninger, som fører til konverteringer og økt salg. I noen situasjoner designer vi sider og annet innhold, for å understreke og å bygge merkevaren til kunden.

Vi benytter oss av moderne teknologi og verktøy, for å muliggjøre utvikling av de beste løsningene for ulike behov. Vi legger mye energi og anstrengelser i optimalisering av designet til våre kunder for alle skjermstørrelser. For å oppnå et optimalt reponsivt design, designer vi egne maler for alle skjermstørrelser. Våre designløsninger muliggjør gode brukeropplevelser for både våre kunder og deres sluttbrukere.

Woocommerce nettbutikk

Woocommerce er en brukervennlig og utbredt e-handelsplattform.
I følge Woocommerce bruker over 28 % av alle nettbutikker denne plattformen. Dette gjør at betalingsløsninger, fraktalternativer, ferdige tilleggsprodukter og mye annet alltid er tilgjengelig og oppdatert. Vi anbefaler våre kunder Woocommerce som e-handelsløsning.

Magento 2 Nettbutikk

Magento 2, den beste nettbutikk plattformen for deg som er viderekommen og behov for avanserte funksjoner. Vi leverer også headless Magento 2 til Open Source og Magento Commerce som er lisensbasert. Skreddersydde Magento 2 integrasjoner mot POS, PIM, logistikk og mye mer gjennom vår integrasjonsplattform.

Strategi og rådgiving for kunder med nettbutikk

Vi i Moo Gruppen er opptatt av å følge kunden gjennom alle prosesser og fungere som rådgiver, sparringspartner og konsulent. Ved å bruke oss som din nettbutikk-leverandør får du tilgang på høy kompetanse innen e-handel.

Våre rådgivere hjelper til med webstrategi, avdekke behov og spesifikasjoner. UX- og UI-design utarbeides og godkjennes innen implementering, gjerne med wireframes. Nettbutikken integreres mot tredjeparter og optimaliseres for konvertering samt responsive enheter. Markedsføring kan en av våre eksperter på digital markedsføring hjelpe deg med. Ved å benytte oss som totalleverandør får dere tilgang på kompetanse til å utnytte e-handelsteknologiens fulle potensiale.

rådgivning nettbutikk

Vekst og skalering av din nettbutikk

Vi er opptatt av vekst og skaleringsmuligheter for kundene våre. Vi leverer løsninger til kunder som kan eller har drevet nettbutikk, men vil ta driften til nye høyder. For å muliggjøre vekst og skalering blir alle våre nettbutikker satt opp med en skaleringsinfrastruktur. Skaleringsinfrastrukturen tilpasser seg økt kundegruppe, antall besøk, varelager med mer. Vi tilbyr blant annet markedets beste serverinfrastruktur.

Våre sikkerhetstjenester for å sikre din nettbutikk mot hacking

Vi sikrer alle våre nettbutikker og leverer flere sikkerhetstjenester mot hacking. Med døgnovervåking av alle nettsteder, avanserte spamfilter, sikre porter, avansert serverinfrastruktur med mer, sikrer vi alle våre kunder mot hacking. Som kunde vil du i tillegg få oppfølging og rådgiving på ytterligere sikkerhetstiltak for å sikre alle løsninger levert av oss.

sikkerhet nettbutikk
rask nettbutikk

Våre tiltak for å gjøre din nettbutikk rask

Tid er penger og en rask nettbutikk med kort responstid er et viktig konkurransefortrinn. Som nettbutikk leverandør gjør vi flere tiltak for å sikre raske nettbutikker. Vi har blant annet overvåking av applikasjonsytelse, hastighet, fluktfrekvens og avansert CDN for ekstremt raske sidetidstider.

Vi automatiserer din nettbutikk og legger til plugins og integrasjoner etter ønske

Automatiserer man manuelle prosesser gir reduserte kostnader og skaper vekst. Det er derfor viktig for oss å informere om og anbefale løsninger som kan automatisere eksisterende manuelle prosesser. Vi kan anbefale eller lage plugins og integrasjoner som hjelper deg som kunde å effektivisere eksisterende drift. Dersom du har plugins og integrasjoner fra tredjepart, benytter vi gjerne dette i nettbutikken din. Vi har også utviklet vårt eget brukervennlige rammeverk for moderne nettbutikker, kalt MooCommerce.

Ta salget til nye høyer med en konverterende nettbutikk. Vi hjelper deg med UX design, utvikling og brukertesting. Vi hjelper deg å lykkes!

Gjennomførte og gjennomtenkte B2B nettbutikker tilpasset deres behov. Mulighet med flere betalingsløsninger og automatiseringer. Integrasjoner mot ERP /POS m.m.

Våre utviklere er eksperter på integrasjon mot tredjepartssystemer som POS (kassesystem), ERP, CRM, betaling med mer. Automatisering som sparer tid.

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.

    captcha