search

Hvem vi er

Moo Gruppen AS
Org. nr. 917 021 384
E-postadresse: post@moogruppen.no

Vårt nettsted er: https://moogruppen.no

Ved å navigere på nettstedet vårt https://moogruppen.no og akseptere avtalebetingelsene våre, aksepterer du våre retningslinjer for personvern.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan informasjonen behandles

Dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt og vil aldri bli solgt til en tredjepart. Du som kunde vil alltid kunne be om innsyn i hvilke data vi besitter og be om å få dem slettet.

Vårt personvern gjelder informasjonen vi innhenter om deg når du bruker vårt nettsted eller benytter deg av en av våre produkter eller tjenester.

Vi samler kun inn informasjon om deg som hjelper oss å gjøre et produkt eller en tjeneste bedre, her er noen eksempler:

Kontaktinformasjon

Velger du å fylle ut et skjema på moogruppen.no eller sende oss en e-post, vil vi samle inn og lagre f.eks. navn på bedrift, kontaktperson, e-postadresse, telefonnummer o.l. for å kunne registrere deg og følge deg opp som kunde. For å unngå spam og useriøse henvendelser vil IP-adressen og nettleser versjon registreres.

Kommentarer

Legger du igjen en kommentar på moogruppen.no, vil kommentaren bli lagret så lenge den er aktuell. Du kan når som helst be om å få den slettet. Samtidig registrerer vi IP-adressen for å unngå useriøse kommentarer. Kommentaren vil ikke vises før den er godkjent.

Informasjonskapsler

Har du konto hos oss, eller legger igjen en kommentar, kan du be nettstedet huske f.eks. brukernavn og passord. Denne informasjonen vil da lagres i en informasjonskapsel. På denne måten slipper du å taste inn denne informasjonen neste gang du skal logge inn.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Noen av våre sider kan ha innhold som er innebygd fra andre nettsteder. Dette kan være bilder, videoer, artikler o.l. Videoer er for eksempel en link fra videotilbydere som youtube.com, å laste inn en video på egen side vil gjøre siden treg. Innholdet oppfører seg på samme måte som om innholdet skulle eksistert på vår side.

Disse nettstedene kan hente inn opplysninger om deg om du for eksempel velger å se en av videoene vi har linket til. Dette fordi de ofte bruker informasjonskapsler og/eller sporingssystemer som registrerer hvordan du bruker innholdet vi har linket til.

Analyse

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å samle inn informasjon om våre besøkere. Analyseverktøyet samler inn IP-adresse, hvordan nettstedet brukes, hvor besøkene kommer fra, nettleser osv. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler, eller cookies. Informasjonen som genereres av en slik cookie sendes til Google og lagres på servere i USA. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet. Informasjonen blir videre brukt til å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.
Google kan overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves, eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google kobler ikke din IP-adresse med annen informasjon de har om deg.
Nettpilot bruker Google Analytics for å analysere bruken av Nettpilots nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.
Les mer om Google sine personvernregler her.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dine personopplysninger blir kun delt internt i Moo Gruppen AS og med utvalgte leverandører. Er du kunde hos oss, finner du informasjon om hvilke leverandører vi deler dine opplysninger med i kundeavtalen.

Vi deler kun personopplysninger med de leverandørene som inkluderes i leveransen av ditt prosjekt. Skal du for eksempel ha nettbutikk, må vi dele informasjonen din med betalingstilbyder(e), fraktleverandør o.l. i tillegg til at du blir registrert i regnskapssystemet vårt.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Legger du igjen en kommentar på en av våre innlegg eller sider, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. På denne måten kan du kommentere flere ganger i en tråd og få kommentaren automatisk lagt til uten av den må godkjennes manuelt.

Har du registrert deg som bruker på nettstedet vårt moogruppen.no, lagres de personopplysningene du oppgir på profilen du har opprettet. Du kan når som helst gå inn og redigere eller slette opplysningene du har lagt inn på profilen din. Bortsett fra brukernavn som må fjernes administrativt av oss.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du som kunde vil alltid kunne be om innsyn i hvilke data vi besitter. Har du konto på dette nettstedet, eller lagt igjen en kommentar, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelse tjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon blir kun delt internt i Moo Gruppen og med utvalgte leverandører som må inkluderes for å gjennomføre et prosjekt.

Vi ber om at du alltid viser aktsomhet når du deler kontaktinformasjon, innlogging til nettsted o.l. Skal du for eksempel ha support, ber vi gjerne om innlogging til nettstedet eller tjenesten du trenger hjelp med. Du kan da gi oss en midlertidig innlogging som senere fjernes. Vi anbefaler også at du sender sensitiv informasjon i en kryptert e-post.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger?

På samme måte som vi sikrer våre tjenester og produkter, er dine personopplysninger beskyttet. Som kunde kan du be om innsyn.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved et eventuelt brudd, og om datalekkasje skulle forekomme, oppdages dette raskt fordi vi har kontinuerlig beredskap og strenge rutiner som følges. Som kunde kan du be om innsyn.

Oppdatert 10. juli 2019