search

Om oss

Moo Gruppen

Moo Gruppen er et utviklingsselskap i sterk vekst. Vi teller ti ansatte, som alle har utdanning og sertifiseringer innenfor sine ansvarsområder.

Vi kommer fra ulike miljøer, i hovedsak e-handel og digitalbyrå. Alle med bred og lang erfaring innenfor kjernekompetansen vår som er nettbutikk, nettsider, webutvikling og digital markedsføring.

Sammen danner vi Moo Gruppen AS.

Våre kjerneverdier

  1. Vår visjon: Å utvikle morgendagens løsninger, som løser dagens utfordringer.
  2. Vår misjon: Å utvikle stabile og gode tekniske løsninger.
  3. Våre løsninger skal oppfylle tekniske krav og lovmessige krav, være kommentert i koden og godt dokumentert.
smidig prosjektgjennomføring med magento rådgiver

Smidig gjennomføring av prosjekter, som synes på budsjettet

Det er viktig for oss å levere kvalitet som vi kan være stolte av. Derfor vi gjør alltid vårt ytterste for å være en god sparringspartner, rådgiver og leverandør for alle våre kunder. Vårt mål fra dag én har vært gjennomsiktighet og godt samarbeid. Kommunikasjon er et viktig nøkkelord hos oss og som kunde vil du alltid få god oppfølging.

Hva vi leverer

Vi leverer komplekse produkter og tjenester. For deg som kunde kan det være vanskelig å forstå hva et prosjekt eller en leveranse egentlig innebærer. Det er viktig for oss å være transparente i alle prosesser. Fra å beskrive stegene i en leveranse, til å dokumentere og rapportere underveis og i etterkant av et prosjekt.

Vi levere i hovedsak løsninger for behov innen nettsider, netthandel og webutvikling, men ta gjerne kontakt om andre prosjekter som kan falle under tjenestene vi leverer.

prosjekthåndtering

Prosjektgjennomføring

Vi tilbyr en fast prosjektleder, som følger deg gjennom leveransen og gjennomføringen av et prosjekt. På denne måten er det en og samme person som har god innsikt, forståelse og kontroll i ditt prosjekt. Du som kunde må også utnevne en prosjektleder fra deres side, slik at kommunikasjon kan foregå så smidig som mulig. Ved å samarbeide på en slik måte, unngår man unødvendig administrasjon og misforståelser og vi oppnår en smidig gjennomføring av prosjekter som synes på budsjettet.

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.

    captcha