search

Profesjonell utvikling av WordPress nettsider i Norge

Vi utvikler WordPress nettsider i Norge

Vi jobber med utvikling av WordPress nettsider i Norge. Når vi jobber med webdesign er målet alltid å utvikle gode og brukervennlige hjemmesider med funksjonalitet tilpasset kundens konsept. Vårt fokus er å levere gode brukervennlige løsninger med god kodestandard og et moderne tidsriktig design.

Det kan være vanskelig for deg som kunde å ha et forhold til tilgjengelig teknologi og IT løsninger relevante for dine behov. Vi bistår derfor alle våre kunder gjennom hele prosjektet og fungerer alltid som rådgiver og sparringspartner. Les mer her.
Vi har arbeidet med mange ulike kunder og prosjekt og kan derfor arbeide med deg på en unik måte fordi vi ser helhetsbilde og ikke bare en del av prosjektet.
Noen av kundene vårt team har arbeidet med er: The Body Shop, SpareBank 1, Fredensborg konsernet, Europris, NGI og mange mange andre.

Fokus på WordPress UX Design for gode brukeropplevelser

Vi har alltid fokus på UX design når vi jobber med utvikling av WordPress hjemmesider. For å utarbeide et godt UX design, må vi først forstå hva virksomheten driver med. Våre forretningsrådgivere og designere hjelper deg å utarbeide et konsept som vi bruker som utgangspunkt når vi utarbeider rammeverket for UX design og design-prototyper.

Ved å utarbeide design-prototyper, korter vi ned testfasen og kommer raskere frem til den ferdige hjemmesiden. Vi designer alltid nettsiden for alle skjermstørrelser, på forhånd. Mange starter direkte på utvikling av en nettside uten først å designe den først. Underveis vil det da dukke opp mange detaljer man har glemt. Dette kan fører til at utviklingen av WordPress nettstedet tar lenger tid, fordi både front- og backend utviklingen delvis må omgjøres for å inneholde manglende detaljer.

woocommerce nettbutikk

Hva vi mener om ferdig tema til WordPress

Våre designere kan levere design i flere breakpoints, dette vil si at vi designer spesifikt for enhetene du ønsker å ha nettsiden responsiv på. Ved å designe nettsiden på forhånd og før noe kodes, vil forutsetninger for et godt sluttresultat bli vesentlig bedre. Dette kaller vi konseptutvikling og prototyping.

Vi er ikke spesielt fan av å benytte ferdige «themes» / tema til WordPress. Disse fungerer ofte ikke godt nok og mange av WordPress temaene er kodet uten dokumentasjon. De inneholder mange feil og feilsøk og utbedring tar i noen tilfeller veldig lang tid. Det blir derfor både tidkrevende og kostbart å arbeide på en løsning / WordPress tema som vi ikke kan stå inne for. Vi har derfor laget en egen løsning bygget på WordPress. Våre løsninger er designet og kodet av oss med kontroll i alle ledd. Løsninger utviklet av oss er godt dokumentert, hos oss kan du føle deg trygg på det du får er stabilt.

Utvikling av din norske WordPress hjemmeside

Å lage en WordPress hjemmeside, kan være en omfattende prosess, hvor det lønner seg å inneha et vidt spekter av kunnskap. Det kommer stadig endringer, oppdateringer og reglement som krever et kontinuerlig engasjement og en evne til å holde seg oppdatert. Det er flere regler og rammeverk man må følge i Norge, skal du utvikle en norsk WordPress hjemmeside, må siden både følge regler hva gjelder GDPR og universell utforming. Dette er kunnskap vi innehar, som implementeres når vi utvikler WordPress hjemmesider.

Vi i Moo Gruppen hjelper deg med utvikling av din norske WordPress hjemmeside. Jobben vår gjør at vi holder oss oppdatert på den digitale utviklingen for å kunne levere tidsriktige løsninger, basert på rett teknologi. Om ønskelig utarbeider vi dokumentasjoner, guideer og holde opplæring / kurs for deg og dine ansatte. Vi utfordrer, opplyser og hjelper våre kunder med å omforme strategier til konkrete, målbare digitale løsninger og fungerer alltid som rådgiver og sparringspartner for alle våre kunder. Les mer her.

Hvorfor velge WordPress CMS?

Wordpress CMS er kjent for sine mange smarte funksjoner, og det er en av de aller mest populære publiseringsplattformene i Norge. En av fordelene med WordPress er at systemet er fleksibelt og kan benyttes for å utvikle større krevende løsninger for store konserner, til helt små enkle nettsider for mindre bedrifter. Siden det er et svært handlekraftig og dynamisk verktøy, er bruksområdene svært mange. Noen eksempler på hva man kan gjøre med WordPress utvikling:

  • Enkle hjemmesider
  • Personlig blogg
  • Intranett
  • Nyhetssenter
  • Større nettsider med mer avanserte funksjoner.

WordPress Webshop

Man kan med enkelhet opprette WordPress Webshop. WooCommerce er en plugin til WordPress som muliggjør nettbutikk. Nettbutikkplattform har stor fleksibilitet som gir deg mulighet til å bygge opp nettbutikken du ønsker deg. Vi anbefaler deg å bruke erfarne utviklere når du skal ha hjelp til å utvikle din WordPress / WooCommerce løsning. På denne måten vet du at det kodes i forhold til best-practice. Vi kan kan hjelpe deg med utvikling av WordPress og Woocommerce. Videre kan vi bistå med integrasjoner mot ERP, regnskap, CRM, nyhetsbrev system, google shopping mer mer.

brukervennlighet

Få høy rangering i Google med din WordPress nettside

Nettsider i WordPress har en tendens til å få høy rangering i Google. Dette fordi WordPress er en publiseringsløsning som legger til rette for synlighet av innholdet publisert på løsningen. Det finnes også mange gode verktøy og plugins tilgjengelig for WordPress. Disse kan hjelpe deg å optimalisere innholdet du har publisert, for ytterligere synlighet. Vi kan SEO og hjelper deg gjerne og øke synligheten av din WordPress hjemmeside.

digital markedsstrategi - synlighet på google

Åpen kildekode og sikkerhetstiltak i WordPress

Wordpress har mange brukere og en åpen kildekode, noe som gjør løsningen attraktiv for hackere. Bruker du ulike utvidelser og integrasjoner som ikke er kvalitetssikret, kan du støte på problemer. Siden WordPress er såpass dynamisk og bygd opp for å kunne tilpasses mange ulike mål, kan det også være fort gjort å legge til plugins som gjør siden din sårbar. Vi vet hvilke WordPress plugins som er trygge å bruke, vi bruker også utprøvde sikkerhetsverktøy av høy kvalitet som hjelper deg å sikre ditt nettside mot hacking. Våre sikkerhetsverktøy er både løsninger vi har utviklet etter behov og gode verktøy fra våre leverandører for å sikre ditt nettsted mot hacking, spam og malware. Les mer her.

Ta salget til nye høyer med en konverterende nettbutikk. Vi hjelper deg med UX design, utvikling og brukertesting. Vi hjelper deg å lykkes!

Hva er SEO (søkemotoroptimalisering) ?

Våre utviklere er eksperter på integrasjon mot tredjepartssystemer som POS (kassesystem), ERP, CRM, betaling med mer. Automatisering som sparer tid.

Digital Markedsfører Mai Lena hjelper våre kunder å øke synlighet, annonsering og ikke minst konvertering. Til dette benytter hun virkemidler som Google Shopping, Google Ads, HotJar, SEO, SEM og Instagram.