search

Magento Koderevisjon

Vi tilbyr Magento koderevisjon i din nettbutikk

Magento Koderevisjon

Vi opererer som et fullt og uavhengig teknisk prosjektteam, som består av to senior backend Magento-utviklere og to senior frontend Magento utviklere, en Solutions arkitekt og flere prosjektledere med lang Magento erfaring.

Våre Magento-koderevisjoner dekker alle viktige områder i din Magento-butikk, med den hensikt å gjøre Magento 1.x- eller Magento 2.x-plattformen mer stabil, sikker og skalerbar.

Vi jobber mest med mellomstore til større Magento-butikker og vårt Magento team har jobbet med flere kjente Magento butikker gjennom årenes løp både i Norge og utland.

Utviklerne våre har lang erfaring med å jobbe med store, komplekse Magento-butikker og kvaliteten på det vi leverer er alltid det som er viktigst hos oss.

Oversiktlig rapport

Magento-kode revisjonene vi leverer er svært omfattende rapport format og er designet for å være utarbeidet slik at du får en god oversikt over hva vi anbefaler å forbedre / gjøre noe med, slik at du kan følge opp og fikse feilene enten internt eller via et utviklingsbyrå.

Vi kan tilby support og videreutvikling på Magento 2 plattform etter revisjon der det er behov eller ønske fra kunden, men generelt vil vi bare gi revisjonen. Vårt utviklingsteam har jobbet på Magento Community- og Enterprise-nettsteder fra hele verden, og utviklerne i teamet vårt har erfaring med å løse et bredt spekter av komplekse problemer i Magento 1.x og Magento 2.x plattformen.

Magento koderevisjon gjelder følgende punkter:

Full gjennomgang av Magento-kodebasen

Gjennomgang av serverarkitektur og logger

Gjennomgang av tema og frontend kode.

Gjennomgang av endringer i kjerne koden (og eventuelle problemer det har forårsaket)

Gjennomgang av alle tredjeparts utvidelser

Detaljert gjennomgang av alle egendefinerte utvidelser

Resultatevaluering (fremhever kjerne problemer)

Gjennomgang av databasens ytelse og problemer

Gjennomgang av sikkerhetsoppdateringer og kjente sårbarheter

Gjennomgang av alle andre integrasjoner.

Prosess for Magento koderevisjon:

For å fullføre koderevisjon – vil vi kreve tilgang til:

  • Serveren din (FTP og MySQL)
  • Magento admin
  • Git /Bitbucket
  • Google Analytics / Google Console, i tilfelle vi trenger å analysere effekten av endringer / problemer .

Prosessen starter med at vi begynner å jobbe å finne årsakene til de utfordringene / problemene som din Magento nettbutikk har et umiddelbart behov for å få løst. På denne måten kan feilretting av disse problemene
først løses før man går videre på andre mindre prioriterte feil.

Levering av Magento koderevisjon rapport

Vi leverer vanligvis rapport i løpet av 2-3 uker. Når vi har levert rapporten, sendes denne over per epost og en gjennomgang gjøres enten via fysisk møte, webmøte eller telefonsamtale. Funnene vil diskuteres og videre plan for tiltak og implementering av løsning planlegges. Vår rapport inneholder en prioriteringsliste over hva som bør løses i rekkefølge samt kompleksitet og estimat.

Ta kontakt for tilbud på koderevisjon av din Magento nettbutikk

Moo Gruppen kan bidra til å løse feilene som er funnet i koderevisjon mot ekstra betaling, eller hjelpe deg å kommunisere funnene til et annet utviklingsbyrå dersom du som kunde ønsker dette. Ta kontakt for å bestille koderevisjon av din nettbutikk i dag. Kontakt oss her→

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.