search

Logistra plugin til Magento 2 fra Moo Gruppen

Logistra plugin til Magento 2 fra Moo Gruppen medfører mange fordeler

webdesign og funksjoner

Logistra plugin til Magento 2

Logistikkhåndtering er en krevende oppgave for alle nettbutikker. Som en helhet, skal en rekke forskjellige systemer fungere optimalt sammen for nettbutikken. Her er selvfølgelig prosessen med å få produktene levert ut til kundene helt essensiell. 

For å best møte utfordringene med logistikken, er det viktig å ha et godt system på plass. Moo Gruppen anbefaler Logistra plugin for Magento 2. I denne artikkelen går vi nærmere inn på hvordan systemet kan være gunstig for deg. 

Logistra Cargonizer til Magento 2

Logistra Cargonizer er et logistikksystem som er perfekt for nettbutikker. Merk at om du skal bruke Logistra plugin for Magento 2, er du nødt til å abonnere på Logistra Cargonizer. Her er det flere alternativer, og løsningen er godt priset. 

Den store fordelen med Logistra Cargonizer er at plugin vår kommer med full integrering til både til og fra Magento 2 nettbutikken . Alle de frakt metodene som du velger i Logistra, vil også kunne konfigureres opp som alternativer for kundene dine i nettbutikken med vår Logistra plugin.

Nettbutikk
Nettbutikk Plattformer

Full kontroll hele veien med Logistra

Logistra Cargonizer gir deg full kontroll hele veien. Du kan spore forsendelsene dine på e-post, samt i systemet. Når en kunde legger inn en ordre i din Magento 2 nettbutikk, vil du automatisk motta en utskrift. Det er også verdt å merke at gratis frakt og kuponger registrert i nettbutikken integreres. 

Løsningen sparer deg mye tid, samt at den gir flere forskjellige funksjoner. Du kan til og med basere fraktkostnader i henhold til handlekurvens vekt her. Om kunden eventuelt skulle ønske å returnere pakken, er det en gunstig funksjon som lar deg sende returetikett enkelt og raskt til kunden her. 

Logistra plugin for Magento 2 fullspekket

Moo Gruppen har integrert alle muligheter som er tilgjengeliggjort via API. Plugin er sjekket og verifisert av logistra selv og vi er er godkjent partner. Med vår Magento 2 plugin for Logistra kan du sende ut EDI, fraktbrev, beregne priser på frakt med mer. Selve sporingsnummeret blir koblet til kundeordren og selvfølgelig utsendt til kunden når du ferdigstiller ordren.

Automatisk flyt mellom systemene og enkelt oppsett i Magento 2 nettbutikken gir deg full kontroll over logistikk valgene som du vil tilby ut til dine kunder.

Moogruppen Webdesign nettside
Prototype og testing

Vi integrerer Logistra plugin for deg!

Logistra Cargonizer er en strålende løsning for å gjøre logistikk tilgjengelig i nettbutikken.
Moo Gruppen tilbyr kun Logistra plugin til egne kunder og kan tilby integrering av plugin i Magento 2 for deg. 

Ønsker du bare en uforpliktende prat, er vi også åpne for dette. 

Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale om hva Logistra kan gjøre for din nettbutikk!

Ta kontakt her→

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.