search

Magento 2 har mange fordeler – slik skiller plattformen seg ut!

Usikker på hvilken netthandelsplattform du skal velge? Se nærmere på hvordan Magento 2 nettbutikk plattform skiller seg ut. 

Magento 2 B2B nettbutikk

Slik skiller Magento 2 seg ut blant andre plattformer

I dag skjer det mye rundt utviklingen av ulike nettbutikker og e-handel. Dette er et marked som er i stadig vekst, og med vekst oppstår både nye utfordringer, og spennende løsninger. Flere og flere handler over nett i dag, og konkurransen for denne type butikker eksisterer ikke kun innenfor egne landegrenser. 

Nettopp derfor er det så viktig at norske nettbutikker er med på utviklingen, gjør seg så brukervennlige som mulig, og tilbyr gode løsninger som gjør handleopplevelsen bedre. En velutviklet og velbygd nettbutikk er noe kunder virkelig kan sette pris på. 

Ser du etter den beste plattformen for din nettbutikk, trenger du kanskje ikke lete lenger. Med Magento 2 nettbutikk plattform får du en løsning som passer nettbutikker av alle størrelser, og som har gode funksjoner for både B2B og B2C. Lyst til å finne ut hva som virkelig skiller Magento 2 fra sine konkurrenter? 

Uslåelige funksjoner i Magento 2

Magento regnes I dag som en av de aller beste plattformene når det kommer til å levere sømløse kundeopplevelser, og kan utvilsomt være med på å øke konverteringen din kun gjennom sin brukervennlighet. Dette har mye å gjøre med de helt fantastiske funksjonene plattformen har. 

For det første er Magento 2 nettbutikk plattformen fleksibel, og har en åpen kildekode, også kjent som Open Source. Dette betyr at den er proppfull av forskjellige funksjoner og utvidelser. Dermed blir det enkelt å tilpasse nettbutikken din etter egne ønsker og behov. Du kan skreddersy individuelle løsninger dersom det passer best for deg, eller velge mellom et hav av eksisterende løsninger. 

Se flere funksjoner

Andre funksjoner i Magento 2 inkluderer: 

  • Rask distribusjon
  • Gode SEO-løsninger
  • Flotte responsive temaer, og moderne designmuligheter 
  • Et intuitivt brukergrensesnitt 
  • En flott kanal som kan hjelpe til med å øke kryss-salg
  • Elastic Search for å optimalisere søk
  • Sømløse tredjepartsintegrasjoner
  • Et svært ressurssterkt nett-fellesskap
nye funksjoner i magento
magento 2 mobil shopping

Alt kan skreddersys i Magento 2 

En annen fordel ved Magento 2 nettbutikk plattform er at plattformen enkelt kan skreddersys. Her får du fleksibiliteten du trenger for å tilpasse din individuelle nettbutikk, slik at den kan møte forventninger kunder har til deg og din bedrift, være brukervennlig og generere salg. 

I Magento 2 går det svært hurtig å få på plass egne løsninger og tilpasninger. Du kan for eksempel enkelt tilpasse din nettbutikks visuelle preg og merkevare, samt gjøre den responsiv på 1-2-3, slik at den fungerer godt i alle typer nettlesere, og på alle typer skjermer. 

For å sikre at din nettbutikk har en god driftseffektivitet, kan du også benytte deg av Magento Costum Module-funksjonen, som hjelper deg med å kombinere forskjellige forretnings-funksjoner helt sømløst. 

Gir bedre innsikt i brukeropplevelsen med data fra CRM 

De fleste kunder som handler på nett har for lengst blitt vant med personlige handleopplevelser, og forventer faktisk til en viss grad at en nettbutikk skal vise dem produkter som matcher deres interesser og preferanser. 

For å kunne sikrestille denne type kundeservice er det viktig at du kan utnytte data fra CRM, slik at du får god innsikt i dine kunders brukeropplevelse av nettbutikken din. I Magento 2 kan du gå for en Magento og CRM-integrasjon, for å få dette til. 

Brukervennlig nettbutikk
magento design og utvikling

Få mer ut av Magento 2 nettbutikk plattform med de rette utviklerne på laget!

Å ha en tipp-topp plattform du kan bygge din nettbutikk-løsning på er både vel og bra, men hjelper lite dersom du ikke arbeider med de rette utviklerne eller fagpersonene. Selv om Magento 2 nettbutikk plattformen tar deg langt, vil du likevel ha behov for gode samarbeidspartnere som kan få din nettbutikk over mållinja. 

Moo Gruppen har lenge jobbet med Magento, og er godt kjent med plattformen. Vi har også god erfaring med å bygge nettbutikker som kunder elsker, og som konverterer svært godt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker deg en Magento 2-nettbutikk, så hjelper vi deg med den løsningen som vil passe best for deg og dine kunder! Kontakt oss her→

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.