search

WordPress nettbutikk med WooCommerce

WordPress nettbutikk med WooCommerce er verdens beste kombinasjon!

WordPress nettbutikk med WooCommerce

Netthandelen har vært i en oppadgående kurve i en årrekke. Her er det mange løsninger som har vært benyttet, og det kan vi i Moo Gruppen skrive under på. Vi har brukt flere forskjellige  CMS og plattformer for nettbutikker. 

En av de beste kombinasjonene der ute er WordPress nettbutikk med WooCommerce. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvorfor vi mener at nettopp denne kombinasjonen er så god.

Om WordPress

WordPress er verdens største CMS-plattform i dag. Det er ikke uten grunn at denne løsningen blir valgt av mange, faktisk de aller fleste, da den har mange gode fordeler. WordPress er enkelt og brukervennlig for de som bruker sidene. WordPress er så brukervennlig at de aller fleste som starter å benytte plattformen klarer å mestre enkel bruk og publisering med kort opplæring. For utviklere og kravstore kunder gir plattformen ved hjelp av tredjeparts plugins et bredt spenn med forskjellige funksjoner å ta av. 

WordPress med WooCommerce nettbutikk

Den gode brukervennligheten er for eksempel kjekk for deg som ønsker å laste opp innhold til nettbutikken i tiden fremover. I løpet av et par timer vil du mest sannsynlig være helt komfortabel med å bruke plattformen for publisering, uavhengig av tidligere erfaring.

Akkurat for deg som ønsker å drive eller driver nettbutikk helt konkret, er kanskje den største fordelen ved WordPress deres integrering mot WooCommerce. Dette er en av de best kjente plugins for å bygge nettbutikk i 2020. WooCommerce er i dag verdens mest populære nettbutikk løsning.

Om WooCommerce nettbutikk og plugins

Det er nemlig slik at WordPress tillater såkalte plugins. Her er WooCommerce blitt en av de aller best kjente. Denne utvidelsen lar deg gjøre om nettstedet ditt til en nettbutikk. Det vil si, den inkluderer diverse funksjoner som gjør at en vanlig nettside nå får det samme utseendet som en nettbutikk har. 

Plattformen er brukt av både nybegynnere og konsern. Den største fordelen er at WooCommerce lar deg endre på mer eller mindre alt fantasien ønsker. Dette er nemlig en løsning som baserer seg på en åpen kildekode. Med den økte funksjonaliteten kan du gjøre alt fra å legge til produkter til å sette opp avanserte betalingsløsninger. 

For videre plugins er det gode nyheter at både WordPress og WooCommerce er integrert med de fleste. Siden de to ovennevnte plattformene er såpass populære, er tross alt integrering opp mot disse noe de fleste utviklere av plugins sikter mot. Det gir deg veldig mange muligheter.  Moo Gruppen har utviklet en rekke viktige plugins samt tema for det norske markedet. Våre løsninger tilbys eksklusivt til våre kunder. 

Sammen er WordPress med WooCommerce dynamitt!

Det er altså ingen tvil om at WordPress nettbutikk med WooCommerce er en farlig god kombinasjon. Dette er faktisk sett på som en av de beste, men samtidig enkleste, løsningene i dagens marked. Mange mener at WordPress nettbutikk med WooCommerce er en bedre løsning enn selv de leverandørene som helhjertet fokuserer på nettbutikk plattformer leverer. 

Tallenes tale er for øvrig klare her, da WooCommerce har passert over 40 millioner nedlastinger. Det gjør den til en av de mest populære utvidelsene, tross at den altså er ganske spesialisert. WooCommerce lastes ned både av nybegynnere og etablerte konsern og kan derfor benyttes til selv større etablerte nettbutikker. Starter du nettbutikk med WooCommerce kan du derfor vokse og tilpasse / videreutvikle butikken til å møte akkurat dine behov.

I tillegg til at WooCommerce er en utvidelse i WordPress, finnes det også utvidelser for nettbutikk plattformen i seg selv. Du kan nemlig integrere løsninger knyttet mot regnskap, betaling, markedsføring, og mange andre disipliner. For eksempel er Visma god for kontrollen på regnskapet, og løsninger som Dintero, Vipps og Klarna er populære til betaling hos norske forbrukere. 

Moo Gruppen hjelper deg bygge WordPress nettbutikk med WooCommerce

Selv om WordPress og WooCommerce er relativt enkle plattformer, kreves det fortsatt ekspertise for å optimalisere løsningene. Da er Moo Gruppen en god støtte å ha! Vi har spesialisert oss innen WordPress nettbutikk med WooCommerce, slik at du garantert får et godt resultat. Vi tilbyr hosting, support, markedsføring, UX design, integrasjoner og en rekke plugins. 

Sitter du på gjerdet, tar vi gjerne en prat over en kopp kaffe eller et videomøte for eksempel. Kontakt oss i dag for en uforpliktende og hyggelig samtale!

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.