Vi ser på noen av mytene rundt hodeløs WordPress
5 myter om hodeløs WordPress
WordPress har med tiden utviklet seg til å bli det desidert mest populære publiseringssystemet i verden. Dette fører til en rekke diskusjoner rundt plattformen. Her handler mange av diskusjonene om hvordan en best kan utnytte WordPress for å oppnå maksimal effekt.
Til syvende og sist gjelder det å velge løsninger som profitterer sluttbrukeren. Moo Gruppen jobber aktivt med denne typen løsninger, og ofte beveger vi oss over i komplekse territorier. Her hører vi en del myter som vi i denne artikkelen skal ta en nærmere titt på.
1. Hodeløs WordPress er raskere
Mange hevder at hodeløs WordPress er raskere. Dette er ikke nødvendigvis tilfellet. Teknologien bak hodeløs WordPress, deriblant med gode løsninger for cache er bra. Allikevel kan du med vanlig WordPress tilby lynraske opplevelser allerede, da gjennom cache på flere nivåer.
2. React-utviklere er å foretrekke foran WordPress-utviklere
Enkelte vil si at det er lettere å hyre inn React-utviklere enn WordPress-utviklere. I den grad at Gutenberg driftes av React, så er en React-utvikler i dag også en utvikler av WordPress. Hele samfunnet rundt sistnevnte plattform har investert mye ressurser i React.
3. Hodeløs WordPress er sikrere
Hodeløs WordPress trenger ikke nødvendigvis å være noe sikrere. Det viktigste er at du selv velger de riktige alternativene for tredjeparter og integrasjoner til din nettside. Se nøye etter om disse følger WordPress sine retningslinjer.
4. Hodeløse løsninger styrer brukeropplevelsen bedre
Dersom du velger hodeløs WordPress, bør du notere at dette vil fjerne Gutenberg fra siden. Det vil redusere den kontrollen innholdsprodusentene har. Resultatet er ofte at de føler seg bortglemte i løsningen, og at de bruker lang tid på å finne frem til selv de enkleste aspektene.
5. Hodeløse løsninger er best med API-først publiseringssystemer
WordPress er perfekt for nye teknologier, i den grad plattformen står bak over en tredjedel av dagens nettsider. Dette betyr at API-er og andre utvidelser til stadighet utvikles her. WPGraphQL utvidelsen er et godt eksempel på dette, og den gjør GraphQL enkel å bruke direkte med WordPress.
La oss hjelpe deg med oversikten!
Er du fortsatt på gjerdet angående å velge et hodeløst alternativ, vil vi gjerne hjelpe deg. Hodeløs WordPress for eksempel kan være det riktige for din nettside, men det er viktig å være nøye i valget sitt. Moo Gruppen har god erfaring med å bistå rundt de strategiske valgene, og vi tar mer enn gjerne en samtale med deg for å se hvordan vi kan bistå din bedrift! Kontakt oss her→