search

WooCommerce Payments og Subscriptions

Woo.Commerce.Payments.og.Subscriptions.

Funksjonen Payments støtter nå Subscriptions. 

WooCommerce Payments støtter nå WooCommerce abonnement!

Dersom du bruker eCommerce-plattformen WooCommerce i WordPress, har du sikkert hørt om funksjonene WooCommerce Payments og WooCommerce Subscriptions. 

Funksjonen Payments støtter nå Subscriptions. Vi skal her se nærmere på hvilken betydning dette har for deg som bruker!

Hva er WooCommerce Payments?

WooCommerce Payments er en funksjon – eller nærmere bestemt et betalingssystem – i WooCommerce, som du får tilgang til direkte gjennom ditt dashboard. Gjennom Payment kan du utføre følgende handlinger:

  • Verifisere og prosessere transaksjoner fra kredittkort
  • Administrere refunderinger, depositumer, betalinger og tvister

Siden funksjonen er innebygget, vil disse tjenestene kunne utføres direkte fra din WordPress admin – noe som er en fordel sammenlignet med eksterne tjenester. Da slipper du å måtte huske på enda et passord og brukernavn.

Du kan håndtere innskudd direkte fra WooCommerce Payments til bedriftens egen konto, noe som også gjør hverdagen enklere. Funksjonen er bare et par klikk unna ordresiden, og du kan enkelt sjekke faren for svindel for ulike transaksjoner.

For å kunne bruke WooCommerce Payments på en sikker og god måte, anbefales at du har WordPress 5.3 eller nyere og WooCommerce 4.1 eller nyere. I tillegg bør du ha PHP 5.6 eller nyere, et SSL-sertifikat og Jetpack 5.3.

WooCommerce Payments og Subscriptions

Hva er WooCommerce Subscriptions (abonnement)?

WooCommerce Subscriptions (abonnement) lar deg enkelt administrere og lage produkter med tilbakevendende betalinger. For å si det på en annen måte – tjenesten lar deg ha abonnementsordninger for spesifikke varer eller tjenester i nettbutikken din.

Fordelen med abonnementsordninger, er at du får en mer forutsigbar inntekt hver måned. Du kan for eksempel lage klubber for «månedens produkt», og abonnementet kan enten belastes årlig, ukentlig eller månedlig. Du bestemmer!

Det er også mulig å tilby gratis prøveperioder på abonnementene dine, noe som kan bidra til at du lettere får kunder over på ordningene.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg med WooCommerce Payments og Subscriptions

Payments støtter Subscriptions

WooCommerce Payments og Subscriptions

Betalingssystemet Payments støtter nå Subscriptions. Dette gjør det enklere for deg å se tilbakevendende inntekter, tilby ukentlige tjenester uten gebyrer og å sette opp betalingsplaner.

Her er noen av de nyttige funksjonene du kan se frem til med de to funksjonene som støtter hverandre:

  • Generer tilbakevendende inntekt: Du kan få trofaste kunder som betaler inn regelmessige beløp til bedriften.
  • Enklere å handle: Kunder kan motta produktene de ønsker på jevnlig basis, og slipper å legge inn nye ordre hver gang.
  • Enklere utsjekk i kassen: Bedriften din kan øke konverteringsraten ved å gjøre utsjekksprosessen enklere for kunden i kassepunktet. Du kan blant annet godkjenne betalinger direkte gjennom nettbutikken fremfor å sende betalende kunder videre til tredjepartssider. Kunder kan blant annet lagre informasjon om betalingskortet sitt på siden, noe som åpner for raskere utsjekk ved fremtidige kjøp.
  • Håndter transaksjoner direkte fra dashboard: Du kan enkelt få oversikt over både engangstransaksjoner og transaksjoner relatert til abonnementer. 
  • Håndtere tvister direkte gjennom dashboard.
  • Automatisk overføring av innbetalt beløp til bedriftskonto: Du kan enkelt overføre penger kundene betaler inn til bedriftskontoen, uten å måtte innom en betalingsside fra en tredjepart.
  • Enkel implementering: Det er raskt og enkelt å sette i gang, da implementering av WooCommerce Payments er like enkelt som å installere de fleste andre plugins. 

Trenger du hjelp med WooCommerce?

Nå som WooCommerce Payments og Subscriptions (abonnement) støtter hverandre, blir det med ett enklere å få oversikt i hverdagen. Sjekk for eksempel hvilke inntekter som er tilbakevendende, og hvilke som er engangstransaksjoner.

WooCommerce har en rekke funksjoner og utvidelser, og det kan være utfordrende å vite nøyaktig hva som passer best for din nettbutikk. Dersom du ønsker hjelp med å installere og implementere ulike plugins til eCommerce-siden din, kan Moo Gruppen hjelpe deg.

Vi har lang erfaring med eCommerce-plattformer, og hjelper deg gjerne med å finne skreddersydde løsninger. Moo Gruppen tilbys dessuten hosting og drift av WordPress-nettsiden din!

Kontakt oss her→

Se hvorfor WordPress nettbutikk med Woocommerce er verdens beste kombinasjon!

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Enten du besøker nettsider som selger klær, magasiner, kosmetikk, leker eller utstyr til dyr, er sjansen stor for at du kan abonnere. Mange tilbyr for eksempel månedlig utsendelse av utstyrsbokser til kundene sine.