search

Utvikling nettbutikk | Bygg nettbutikk | Slik hjelper vi deg!

Utvikling nettbutikk

Utvikling nettbutikk | Bygg nettbutikk | Slik hjelper vi deg!

Moo Gruppen bistår deg i å utvikle en moderne nettbutikkløsning som sikrer økt omsetning og fornøyde kunder.

Vekst og skalering av din nettbutikk

Utvikling av nettbutikk

Utvikling av nettbutikk er helt essensielt om du driver med salg av produkter eller tjenester. Du har sikkert hørt det tidligere, men det er på nett hvor handelen vokser aller mest i dag. Det har den helt siden internettets oppstart. Allikevel har bedre og bedre løsninger de siste årene gjort utvikling av nettbutikk enda mer attraktivt.

Moo Gruppens eksperter har i løpet av perioden tilegnet seg mye kunnskap om hva som fungerer best. Ved hjelp av erfaring innen e-handel, innkjøp, logistikksystemer, kundeservice, og mye mer, så bistår vi kundene våre i å nå deres mål. 

Vårt overordnede mål er å utvikle nettbutikker som hjelper våre kunder å øke omsetningen. Vi tilbyr utvikling av nettbutikk på 3 plattformer: Magento 2, WooCommerce, og BigCommerce. For de to førstnevnte har vi egentilpassede løsninger for det norske markedet, som vi kaller Moogento og MooCommerce.

Plattform til utvikling av nettbutikk

Som nevnt tilbyr vi altså 3 forskjellige plattformer vi kan bygge din nettbutikk på. Dette etterlater deg med fleksible valg og objektiv rådgivning på disse. Vi rådfører deg til valg av plattformen, slik at du kan optimalisere effekten av din nettbutikk for å møte ditt budsjett og dine mål. Sammen med hosting / drift er tross alt plattformen du velger det viktigste ved hele nettbutikken. Kontakt oss for rådgivning→

Nedenfor har vi gjort en liten gjennomgang av hva vi kan tilby ved de ulike plattformene

Magento 2 B2B nettbutikk

Magento 2 nettbutikk utvikling

Magento er markedslederen, og med Magento 2 får en enda flere funksjoner enn i originalen Magento. Den åpne kildekoden gjør at vi kan hjelpe deg med å skreddersy nettbutikken din. Som en av de største plattformene i verdensmarkedet er det også verdt å nevne at Magento 2 konstant utvikler nye funksjoner.

Løsningen representeres innenfor en rekke forskjellige industrier, har de viktigste integrasjonene på plass, og er generelt sett en god løsning både for store, medium og små nettbutikker. Det er også som nevnt her vi tilbyr Moogento, som er vår norske spesialtilpassing av Magento 2 for de som ønsker å utvikle en nettbutikk med et utgangspunkt basert på norsk design, betaling og frakt løsninger. 

Utvikle WooCommerce nettbutikk

WooCommerce står bak omtrent 28 % av alle verdens nettbutikker. Dette er dermed utvilsomt en løsning som mange foretrekker. Ved hjelp av WordPress, så kan du i WooCommerce selv se statistikk, oppdatere informasjon, og utføre enklere oppgaver.

Kobling til POS, lagerstyring, dropshipping, SEO-funksjoner, åpen kildekode, og en rekke nyttige plugins og utvidelser er blant mulighetene og fordelene her. Dessuten har vi også for WooCommerce en løsning skreddersydd for det norske markedet, og denne kaller vi som nevnt MooCommerce. Les mer om utvikling av nettbutikk med Moocommerce her→

Utvikling av BigCommerce nettbutikk

BigCommerce er også en stor aktør, og de opererer både som plattform og host for din nettbutikk. Den aller største fordelen med BigCommerce er utvilsomt deres kundeservice. Denne er nemlig tilgjengelig 24 timer i døgnet. 

Magento 2 og WooCommerce tilbyr ikke support direkte fra aktørene, da de er basert på åpen kildekode. BigCommerce drifter seg selv i stor grad fremover gjennom oppdateringer, og du trenger altså ikke like mye støtte til vedlikehold, siden du kan benytte kundeservice.

Få din nettbutikk satt opp i dag!

Enten du har en nåværende nettbutikk du ikke er fornøyd med, eller trenger en helt ny en, så hjelper Moo Gruppen deg med utvikling av nettbutikk. Vår lange erfaring i bransjen, samt ekspertise innen 3 av de beste plattformene, sikrer deg et godt resultat.

Vi hjelper deg med utvikling av nettbutikk som øker din omsetning!

Salg til konsument (B2C)

Ta salget til nye høyer med en konverterende nettbutikk. Vi hjelper deg med UX design, utvikling og brukertesting. Vi hjelper deg å lykkes!

Salg til bedrifter (B2B)

Gjennomførte og gjennomtenkte B2B nettbutikker tilpasset deres behov. Mulighet med flere betalingsløsninger og automatiseringer. Integrasjoner mot ERP /POS m.m.

Integrasjoner

Våre utviklere er eksperter på integrasjon mot tredjepartssystemer som POS (kassesystem), ERP, CRM, betaling med mer. Automatisering som sparer tid.

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.