search

Partnere

Partnere

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves, uten at du som kunde må be om dette. Dette er spesielt viktig innen e-handel, hvor det er mange funksjoner og tjenester som kreves for at e-handelsløsningen skal fungere.

Vi velger kun partnere som er tilpasningsdyktige og leverer gode og oppdaterte løsninger for bransjen. Du som kunde skal være trygg på at vi leverer kvalitet i alle ledd, derfor er vi nøye ved valg av partnere og samarbeidspartnere.

Strategi og rådgiving innen e-handel

Skal man bruke det beste innen e-handelsteknologi og få noe ut av det, må man vite hvordan man skal utnytte teknologiens fulle potensiale. Varehandelen er i stor endring og tilpasningsdyktighet er essensielt. Digitalisering og optimalisering av denne næringen spesielt, er viktig.

I digitaliseringsprosessen av en bedrift, er implementering av teknologi den enkleste delen i prosessen. Mange ledere og ansatte mangler innsikt og kompetanse til å benytte seg av teknologiens fulle potensiale. For dette krever kompetanseheving, endring av etablerte rutiner, nye rutiner og generelle grunnleggende endringer av hvordan man jobber. Dette er en byttekostnad og tidskostnad mange bedrifter ikke forutser, når de implementerer ny teknologi som skal effektivisere bedriften.

Vi i Moo Gruppen er opptatt av å følge kunden gjennom alle prosesser og fungere som rådgiver, sparringspartner og konsulent. Ved å bruke oss som totalleverandør får du tilgang på høy kompetanse innen e-handel. Ved å benytte oss til rådgiving og strategi får dere utnyttet e-handelsteknologiens fulle potensiale.

Strategiske beslutninger innen e-handel

Her er noen eksempler på hvilke strategiske beslutninger vi hjelper våre kunder med:

  • Se hvordan eksisterende løsninger kan bli optimalisert
  • Visualisere hvordan netthandel bør integreres med andre salgskanaler, så man markedsfører og selger i alle relevante kanaler for egen bransje
  • Gi innsikt i tilgjengelig og relevant ny teknologi for egen bransje
  • Informasjonsstyring for varehandel: PIM og MDM
  • Digital markedsføring

Våre partnere:

CMS & Commerce

PIM

Betaling

ERP

  • 24SevenOffice

Signering/Autentisering

  • BankID

Lager & logistikk

Samarbeidspartnere

  • Integration AS – utviklerne av integrasjonen mellom PCK og Woocommerce
  • POS Butikkdatasystemer, ERP/CRM