search

Shopify vs. Tripletex – Kréatif & Moo Gruppens dom!

Åpning av Forretningssynergi: Økningen av Sømløs Integrering med Shopify og Tripletex!

Shopify vs. Tripletex - Kréatif & Moo Gruppens

Etterspørselen etter sømløs integrasjon har økt. En standardintegrasjon av Shopify har gjort det til den tredje største e-handelsplattformen i 2024. Det brukes for tiden av mer enn 700 millioner selskaper, og hovedårsaken bak dette er standardintegrasjonen av Shopify med Tripletex av Kréatif & Moo Gruppen.

Tripletex er Norges mest populære finanssystem, lansert i 2002 og anvendelig for bedrifter av alle størrelser. Integrasjonen mellom Shopify og Tripletex er sannsynligvis rettet mot å koble e-handelssiden av virksomheten (administrert gjennom Shopify) med regnskaps- og finansaspektene (administrert gjennom Tripletex).

I den dynamiske verdenen av e-handel og forretningsadministrasjon har etterspørselen etter sømløse integrasjonsløsninger aldri vært høyere. Våre kunder søker ofte klarhet i kompleksiteten av en standardintegrasjon med Tripletex, spesielt når de bruker plattformer som Frigg og Shopify.

Forstå det grunnleggende om Shopify vs. Tripletex levert av Kréatif & Moo Gruppen!

La oss prøve å forstå nøkkelfunksjonene og funksjonalitetene som definerer en standard integrasjon mellom Shopify og Tripletex basert på vurderingen fra Kréatif & Moo Gruppen. De er listet opp nedenfor.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg å optimalisere din bruk av WordPress.

Ordrehåndtering:

Shopify vs. Tripletex - Kréatif & Moo Gruppens
 • Fra Shopify til Tripletex overføres ordre jevnt basert på ønsket ordrestatus.
 • Viktige ordredetaljer som kundeinformasjon, ordrelinjer, produktpriser og rabatter overføres sømløst.
 • Referansenummer fra den brukte betalingsmetoden og muligheten for automatisk fakturering av ordre forbedrer transaksjonseffektiviteten.
 • Tripletex speiler Shopifys ordrenummereringssystem, med ekstra fleksibilitet for tilpassbare prefikser.

Produktsynkronisering:

 • Enten produktene beveger seg fra Shopify til Tripletex eller omvendt, sikrer en nattlig overføring at alle produktdata forblir oppdatert.
 • Viktige produktdetaljer som tittel, SKU (nødvendig for overføring), vekt og variantinformasjon synkroniseres nøye.
 • Tripletex håndterer variantprodukter intelligent og registrerer dem som separate elementer når de finnes i Shopify-butikken.

Kundeintegrasjon:

Effektiviser dine
 • En omfattende kundeliste flyter sømløst mellom Tripletex og Shopify gjennom regelmessig døgnsynkronisering.
 • Nye kunder opprettes enkelt i Tripletex via ordreoverføringer, noe som fremmer en samlet kundedatabase.
 • Kundedetaljer som navn, adresse, e-post (obligatorisk for identifikasjon på tvers av systemer) og telefonnumre håndteres nøye.
 • For Shopify Plus-brukere støttes også organisasjonsnumre.

Lagerstyring:

Effektiviser
 • Tripletex fungerer som den autoritative kilden for lagerinformasjon i nettbutikken.
 • Reelle justeringer av lagerbeholdning i Tripletex skjer ved ordreinngang, noe som sikrer nøyaktig lagerstyring.
 • Mens det støttes ett enkelt lager i Tripletex, settes lageraffiliasjoner praktisk på produktnivå.

Konklusjon:

I en verden hvor tid er essensielt, fremstår en standardintegrasjon mellom Shopify og Tripletex levert av Kréatif & Moo Gruppen som et fyrtårn av effektivitet. Standard Tripletex-lisensen starter fra 600 NOK per måned. Enten du navigerer gjennom kompleksiteten av ordrehåndtering, produktsynkronisering, kundeintegrasjon eller lagerstyring, forenkler denne sømløse forbindelsen driften din og styrker virksomheten din.

Lås opp potensialet med en standardisert integrasjon – der presisjon møter praktiskhet, og e-handelsreisen din blir en velorkestrert symfoni av effektivitet med hjelp av våre eksperter hos Moo Gruppen, spesialisert på Magento, WooCommerce, UX-design og andre tjenester.

For mer innsikt i e-handelens verden, følg med på bloggen vår. Hvis du har spørsmål eller trenger personlig assistanse, er du velkommen til å ta kontakt. Moo Gruppen er her for å styrke din suksess fra utvikling, design, hosting og strategi til markedsføring. Vi kan hjelpe deg med å starte eller videreutvikle nettbutikken din.

Kontakt oss nå!

Som en erfaren innholdsforfatter er jeg forpliktet til å lage engasjerende og informativt innhold. Min tilnærming er forankret i grundig forskning og en dyp forståelse av publikums behov, noe som sikrer at hvert stykke jeg produserer er både verdifullt og relevant.