search

Det er mange betalingsløsninger for nettbutikk, les hvorfor vi anbefaler Collector

Det er mange betalingsløsninger for nettbutikk, les hvorfor vi anbefaler Collector

Det finnes mange betalingsløsninger for nettbutikk. Hvilken betalingsløsning du bør velge til din nettbutikk bør baseres på hvor hyppig det handles i nettbutikken, størrelse på omsetning og dekningsgrad på produktene du selger. Vi mener Collector er en god betalingsløsning for de fleste typer nettbutikker. Nedenfor finner du informasjon om Collector Bank og hvorfor vi anbefaler Collector til våre kunder.

Ønsker å prøve Collector i din nettbutikk? Fyll ut kontaktskjemaet for å bli kontaktet:

  Collector bank Norge

  Collector Bank er en digital nisjebank som ble grunnlagt i Sverige i 1999. Collector Bank ekspanderte til Norge i 2008. Deres viktigste målgruppe er e-handel, les mer om Collector her. Det vi liker med Collector Bank Norge er at de styres etter målgruppens behov og tilpasser seg i takt med endringer i e-handelsmarkedet. De har vist og viser stor tilpasningsdyktighet i en bransje som endrer seg hele tiden.

  Collector bank nettbutikker

  En av Collector Banks viktigste målgruppe er nettbutikker. De har tilpasset seg i forhold til handlingsmønsteret til kunder som handler på nett. Med fokus på konvertering har Collector tilpasset betalingsløsningen for nettbutikker blant annet ved at: Løsningen er gjort brukervennlig for både kunde og bruker
  Betalingsløsningen har enkel utsjekk for å forhindre forlatt handlekurv
  De tilbyr fleksibel betalingstid for å oppnå høyere konverteringsrate.

  Nettbutikker med collector bank faktura

  Nettbutikker som bruker Collector som betalingsløsning kan tilby kundene faktura. I mange tilfeller øker det antall konverteringer, fordi kunden kan velge å betale frem i tid. På denne måten slipper kunden å vente på penger inn på konto, før de kan gjennomføre kjøpet. De kan kjøpe med en gang og betale når de har penger. Collector har i tillegg lagt til markedsføring av «Kjøp nå, betal senere» i sin betalingsløsning.

  Betaling netthandel

  Utsjekk eller betaling i netthandel er den mest kritiske delen i kjøpsprosessen. Det er her det er høyest risiko for at kundene forlater handelkurven og avbryter handelen. Dette er grunnen til at man må prioritere enkel utsjekk i nettbutikken. Collector har optimalisert sin betalingsløsning for å forebygge frafall.

  Betal med Collector faktura

  Velger man å betale med Collector faktura, får man faktura i posten med 30 dagers betalingstid. Kundene kan også velge delbetaling og betale ned på kjøpet, i opp til 36 måneder. Gir man kundene lang betalingstid, minimerer man sannsynligheten for purring. Collector kjøper fakturaen og du som driver nettbutikk, får betalt for kjøpet med en gang. Driver du fysisk butikk i tillegg til nettbutikk, kan du gjennom Collector tilby faktura-betaling også i fysisk butikk.

  “Gir man kundene lang betalingstid, minimerer man sannsynligheten for purring”

  – Collector Bank

  Collector checkout

  Noe av det Collector har gjort for å sørge for en brukervennlig checkout er: Man blir i nettbutikken under hele betalingsprosessen, selv under oppkobling til bank Man kan velge mellom å betale med kort, delbetale eller betale med faktura Betalingsløsningen er responsiv og tilpasser seg alle skjermstørrelser I tillegg har Collector et analyseverktøy innebygd i betalingsløsningen. Collector Insights gir tilgang på data som kan brukes i arbeidet med ettersalg og lojalitetsprogrammer.

  Collector inkasso

  Velger kundene faktura eller delbetaling, kjøper Collector fakturaen og du som driver nettbutikken, får betalt med en gang. I noen tilfeller får kunder som har valgt faktura eller delbetaling som betalingsmetode purringer. Klager kundene til deg som driver nettbutikk, eller forsøke utsette betalingen ytterligere, kan de refereres til Collector. Du slipper forholde deg til kunder med manglende betalingsevne, så lenge de velger faktura eller delbetaling som betalingsmetode.

  Oppsummert: hvorfor velge Collector bank som betalingsløsning i din nettbutikk

  • Collector bank er tilpasset e-handel
  • Collector bank tilpasser seg endringer i markedet
  • Collector checkout har fokus på konvertering
  • Collector bank kjøper fakturaen når kunder velger faktura eller delbetaling og du får betalt med en gang
  • Collector bank tar av seg purringer og kunder som ikke betaler

  Ønsker du å bytte betalingsløsning i din nettbutikk? Fyll ut kontaktskjemaet for å bli kontaktet:

   Digital Markedsfører Mai Lena hjelper våre kunder å øke synlighet, annonsering og ikke minst konvertering. Til dette benytter hun virkemidler som Google Shopping, Google Ads, HotJar, SEO, SEM og Instagram.