search

Porterbuddy WooCommerce | Hva er det? | Moo Gruppen

Finn ut alt du trenger å vite om Porterbuddy WooCommerce her!

Porterbuddy for WooCommerce

Leveringstjenester er et viktig aspekt ved e-handel og nettbutikker. Kundene ønsker seg enkle, effektive og raske tjenester – og helst på sine egne premisser. Med dette i tankene ble Porterbuddy WooCommerce lansert, en leveringstjeneste hvor sluttkunden selv bestemmer over leveringstiden. 

Det er ingen hemmelighet at leveringstiden i Norge ofte er noe lengre enn hva e-handelsmarkedene i andre land kan tilby. I tillegg blir det sjeldent brukt hjemlevering, da dette ofte kun blir tilbudt på ukurante tider for forbrukeren. Dette ønsker Porterbuddy å gjøre noe med.

Med Porterbuddy kan kunden selv bestemme når de ønsker vare levert for hjemleveranse. Dette kan enten være samme dag eller et senere tidspunkt med et spesifikt tidsvindu. Porterbuddy ønsker å sette en ny standard for samme dag levering, og gjøre det enda mer attraktivt å handle på nett.

Nettbutikker som tilbyr skreddersydde løsninger og effektive betalings- og fraktmetoder, har ofte en høyere konverteringsrate. De ser også at de har et høyere antall fornøyde kunder. Porterbuddy tilbyr det de kaller kundedrevet logistikk, hvor du får muligheten til å tilby en enda mer skreddersydd kundereise.

Hva er Porterbuddy?

Porterbuddy er en leveringstjeneste som i hovedsak er tilgjengelig for netthandel. Her er det sluttkunden som bestemmer tidspunkt for leveransen. Kunden får stor kontroll over leveringen, og kan enten sette ønsket tidspunkt samme dag, eller ved en senere anledning. Tidsvinduet er kort, slik at leveringen blir nøyaktig og presis. 

Porterbuddy skiller seg ut fra andre leveringstjenester på mange måter. Først og fremst er valgmulighetene og kontroll over leveringstidspunkt som er appellerende for kunden. Men de kan også tilby samme dags levering hvilket er vanlige i andre land, men enda ikke blitt helt integrert i Norge. Porterbuddy skal nå sette de nye standarden for samme dags levering.

I første omgang er det Oslo, Akershus og Buskerud som blir betjent av Porterbuddy. Likevel ønsker selskapet å utvide områdene sine med tiden. Porterbuddy når nå over 1,2 millioner forbrukere på Østlandet, og det tar nok ikke lang tid før denne innovative tjenesten blir tilgjengelig for flere.

Porterbuddy tilrettelegger leveranser og har allerede et godt samarbeid med flere profesjonelle nettbutikker og bud. Deres visjon er å kunne levere når og hvor forbrukeren vil ha det. Tjeneste tilbyr nemlig levering av varer både hjemme, på jobben og andre steder. Med Porterbuddy gir du kunden muligheten til å bestemme hvor og når leveringen skal finne sted.

Kom i gang nå!

Vi integrerer Porterbuddy i din nettbutikk

Hvordan fungerer Porterbuddy?

Porterbuddy kan integreres med de fleste e-handelsløsninger. Integrasjonen er utviklet for å kunne fungere sømløst og installeres lett. Som drifter av nettbutikk, trenger du kun å pakke varene før Porterbuddy kommer å henter leveransen. 

Når utvidelsen er installer på nettbutikken din, vil kunden kunne velge Porterbuddy som leveringstjeneste. Deretter vil de kunne velge et spesifikt tidsrom og en eksakt dato for levering. Avhengig av når på døgnet de bestiller, vil de også kunne velge samme dag levering.

Kundene vil kunne velge mellom ulike tidsrom, hvor det også er mulig å endre tid for levering. Dette må skje innen en viss frist, men åpner for tilpassede og skreddersydde tjenester. I en travel hverdag er det lett å glemme avtaler eller ærend. Da er det praktisk at kunden kan endre leveringstid etter behov.

Fordeler med Porterbuddy

Den mest åpenbare fordelen med Porterbuddy, er at du gir mer kontroll og flere valgmuligheter til kundene dine. Dette vil igjen øke konverteringer. Ved å la kunden få kontroll over leveringen, blir frakt også en stor del av kundereisen. 

Porterbuddy gir deg et sterkt konkurransefortrinn på markedet. Nå kan du tilby kundene en unik leveringstjeneste. Ikke bare får de varene hjem på døren, men de kan velge nøyaktig når leveringen passer dem best. Samme dag levering er også en stor fordel, og et leveringsalternativ som nok kommer til å øke i popularitet de neste årene.

Porterbuddy tenker bærekraft. Forbrukerne får stadig høyere forventninger til bærekraftige og miljøvennlige løsninger. Mange av budene til Porterbuddy baserer seg på elektriske kjøretøy for et mer klimavennlig leveringsalternativ. 

Kunder leter stadig etter mer effektive, skreddersydde og brukervennlige kundereiser. Med Porterbuddy kan du tilby nettopp dette. Særlig vil du se at samme dag levering blir et populært alternativ for en mengde kunder.

Praktisk informasjon

Når kunden legger inn en bestilling, vil de kunne velge mellom et 2 timers- og et 4 timers- tidsvindu. Dersom kunden ønsker å bestille fra flere ulike nettsider, kan de velge samme tidspunkt for en samlet levering. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig å handle på nett.

Porterbuddy samarbeider med en rekke kjente bedrifter og merkevarer. Flere større aktører ser nå etterspørselen etter hjemmeleveringer og valgfrie tidsrom. For tiden er Porterbuddy sine tjenester kun tilgjengelig for kunder på Østlandet. Men selskapet er i sterk vekst, og det tar nok ikke lang tid før tjenestene blir utvidet til flere steder i landet.

Blant butikkene som benytter seg av Porterbuddy, finner vi Obs, Clas Ohlson, Jernia, Fjellsport, Eplehuset og Komplett. Dette er kun få av de mange kjedene som har sett fordelene ved leveringstjenesten. Gjør som mange av de største nettbutikkene, og tilby Porterbuddy til dine kunder i dag.

Offisiell Porterbuddy plugin for WooCommerce

Ønsker du et sterkt konkurransefortrinn? Moo Gruppen hjelper deg gjerne med integrering av Porterbuddy på din WooCommerce nettbutikk. Når Porterbuddy skulle velge en partner for utvikling av utvidelsen, ønsket de å velge noen som har lang erfaring med integrasjoner og WooCommerce. Valget falt på oss i Moo Gruppen.

Moo Gruppn lager og utvikler den offisielle Porterbuddy plugin for WooCommerce nettbutikker, og kan hjelpe deg med å integrere denne sømløst. Vi har lang og bred erfaring innen utvikling av plugins, og WooCommerce er en plattform vi kjenner ut og inn.

Moo Gruppen hjelper deg med Porterbuddy. Dersom du ønsker å integrere Porterbuddy i din WooCommerce nettbutikk, kan du ta kontakt med oss. Har du flere spørsmål om tjenesten kan vi også hjelpe deg med dette. Kontakt oss i dag og vi hjelper deg med alt du måtte lure på vedrørende Porterbuddy.

Kontakt oss her→

Kjøp på nett har aldri vært mer populært, og flere og flere foretrekker i dag netthandelen over fysisk handel. Dette er ikke bare en trend i Norge, da verden generelt sett lener mot dette.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Gratis frakt er et fenomen vi stadig vekk ser mer av i e-handelsbransjen.