search

Hvorfor feed® PIM er essensielt for suksess på nett i 2024: Innsikt fra Moo Gruppen og iSYS

Maksimer virksomhetens effektivitet med feed® PIM og iSYS!

Hvis en PIM-løsning er ditt forretningsmål for 2024, har du kommet til rett sted. Vi introduserer feed® PIM av iSYS. Men det virkelige spørsmålet er fortsatt hva denne PIM-løsningen innebærer og hvorfor det er verdt å investere i den.

PIM er den viktigste investeringen i 2024 for enhver bedrift som ønsker å selge sine produkter. Mer salg med nøyaktig og oppdatert informasjon er det vi trenger. Det anslås at 64 % av voksne foretrekker netthandel med oppdatert produktinformasjon sammenlignet med å gå fysisk i butikken.

PIM hjelper bedrifter med å håndtere sine data effektivt, og det er en nødvendighet for enhver nettbasert virksomhet for å lykkes i 2024, spesielt hvis du tilbyr et stort antall SKUs som er vanskelig å administrere manuelt. Mengden og kvaliteten på data er alt. PIM lar bedrifter samle, administrere og spre informasjon slik at vi kan selge våre produkter på ulike plattformer. I tillegg er det en utfordring å samle produktdata fra alle leverandører, og det er her feed® PIM kommer inn i bildet.

iSYS er vår partner som muliggjør implementering og optimalisering av deres Product Information Management (PIM)-systemer. iSYS tilbyr bedrifter muligheten til å utnytte feed® PIM til sitt fulle potensial. I tillegg tar det mindre tid å få produktene dine ut på markedet, og derfor er det raskt. Dette verktøyet er mye brukt av nordiske selskaper i ulike bransjer for å selge på flere kanaler.

Hva er feed® PIM?

Hvorfor feed® PIM er essensielt for suksess på nett i 2024: Innsikt fra Moo Gruppen

Den omfattende løsningen, feed® PIM, er et utmerket verktøy som hjelper deg med å samle tekster, data, bilder, dokumenter og relasjoner mellom produkter på ett sted. Den er tilgjengelig på flere språk, slik at du kan operere og selge i ulike markeder. Når produktene dine er klare, kan feed® PIM distribuere dem sømløst til nettbutikker, bransjedatabaser, kunder og andre ønskede kanaler.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg å optimalisere din bruk av WordPress.

Hvem trenger PIM?

Markedet i 2024 er ekstremt konkurransepreget. For å overleve i denne konkurransen trenger du en spesiell løsning. Kunden er konge, og derfor må du holde kunden fornøyd med oppdatert informasjon for å overleve. Å unngå dette kan resultere i tapte kunder og redusert salg—noe som negativt påvirker den samlede suksessen til virksomheten.

Forskning viser at selskaper som ikke har implementert en PIM-løsning, mister rundt 3,5 % av salget sitt hvert år. Så spør deg selv om du har råd til å miste en slik prosentandel. Svaret er PIM, og det er feed® PIM fra iSYS.

Nøkkelfunksjoner i feed® PIM for Moo Commerce

Hvorfor feed® PIM er essensielt for suksess på nett i 2024

Vi har opplevd fordelene med iSYS etter samarbeidet mellom Moo Commerce og iSYS. Ved integreringen av feed® PIM gjennom iSYS har Moo Commerce oppnådd sømløs datasynkronisering på tvers av deres e-handelsplattformer og ERP-systemer.

Dette partnerskapet har gjort det mulig for Moo Commerce å håndtere sin produktinformasjon mer effektivt, og sikret datanøyaktighet og konsistens på tvers av alle salgskanaler. Støtten og tilpasningen som tilbys av iSYS har vært avgjørende for å optimalisere Moo Commerces arbeidsflyt, noe som har ført til forbedrede kundeopplevelser og akselerert vekst i det konkurransepregete e-handelsmarkedet.

Hvorfor bør jeg velge feed® PIM fra iSYS?

Hvorfor feed® PIM er essensielt for suksess på nett i 2024: Innsikt fra Moo Gruppen

Nesten 11 361 selskaper bruker PIM-programvare i 2024 basert på deres behov og krav. Her er de viktigste grunnene til å velge denne spesifikke PIM-løsningen:

Sentralisert datahåndtering:

Samle og administrer produkttekster, data, bilder og dokumenter i ett verktøy.

Flerkanalsdistribusjon:

Send enkelt produktinformasjon til ulike kanaler, inkludert nettbutikker og bransjedatabaser.

Språkstøtte:

Hvorfor feed® PIM er essensielt for suksess på nett i 2024: Innsikt fra Moo Gruppen

Håndter produktdata på alle ønskede språk.

Integrasjonsmuligheter:

feed® PIM tilbyr åpne API-er for integrasjon med tredjepartsverktøy som ERP- og e-handelsløsninger. Integrasjonen kan håndteres av iSYS eller foretrukne partnere, noe som gir fleksibilitet i valg av ERP- eller e-handelsplattform.

Priser:

Hvorfor feed® PIM er essensielt for suksess på nett i 2024: Innsikt fra Moo Gruppen

feed® PIM tilbyr en standard løsning til NOK 15 000 per måned, som inkluderer 100 GB lagringsplass. Ekstra lagringsplass, moduler og integrasjonsarbeid er tilgjengelig mot en ekstra avgift. Nyt ubegrenset antall brukere, masterdata, attributter, språk og produkter.

Valgfrie tilleggsmodule:

De valgfrie tilleggsmodule inkluderer:

  • aide (ChatGPT) for AI-genererte tekster
  • NOBB eksport/import modul
  • WooCommerce modul
  • ETIM-modul
  • EPD-modul
  • PDF-modul for automatisk generering av dokumenter
  • Katalogmodul

Innebygd ChatGPT-modul:

feed® PIM er den første PIM-løsningen med en integrert ChatGPT-modul. Denne personlige assistenten hjelper deg med å lage høykvalitets produkttekster ved å bruke eksisterende produktdatafelter og attributter. Generer produktbeskrivelser eller salgstekster med ett enkelt klikk, tilgjengelig i små, mellomstore og store varianter basert på dine behov.

E-handel:

Integrer feed® PIM med flere e-handelsløsninger, inkludert en dedikert WooCommerce-modul for enkel overføring av produktdata. Dette muliggjør sømløs overføring av produktdata på tvers av ulike kanaler. I tillegg hjelper det med enkel synkronisering av produktdetaljer som beskrivelser, priser og bilder.

ERP:

Integrer feed® PIM med ulike ERP-løsninger, som støtter både enkelt- og flersystem-ERP. Integrasjonen bidrar til å dele data og holde dem konsistente på tvers av virksomheten. Bedrifter må forstå hvilke ERP-systemer som brukes og hvilke data de trenger, samt integrere med ett eller flere ERP-systemer.

Bransjedatabaser:

Integrer feed® PIM med bransjedatabaser og løsninger. Vi har en NOBB-modul og ferdige integrasjoner med flere andre løsninger. Dette muliggjør enkel integrasjon med Norsk Byggevaredatabase for strømlinjeformet håndtering av produktdata.

DAM-løsninger:

Integrer feed® PIM med Digital Asset Management (DAM)-plattformer som ImageBank X og DamLayers for å administrere og dele digitale eiendeler effektivt. De sikrer effektiv håndtering og distribusjon av digitale eiendeler som bilder, videoer og dokumenter. Denne integrasjonen sørger for at alle digitale eiendeler er sentralisert, organisert og lett tilgjengelige, noe som muliggjør raske oppdateringer og konsekvent bruk på tvers av ulike markedsførings- og salgskanaler.

Trykte kataloger:

Bruk feed® PIM til å generere trykte kataloger med oppdatert produktinformasjon, tilpassbare maler og enkel PDF-generering. Integrasjonen strømlinjeformer produksjonen av profesjonelle kataloger for distribusjon til kunder og partnere.

ETIM og NOBB-moduler

Få tilgang til og administrer ETIM (ElectroTechnical Information Model) klassifiseringer og bruk NOBB-modulen for leverandører og grossister for å oppdatere produktdata direkte i feed® PIM. Denne strømlinjeformede tilnærmingen sikrer at all produktdata er nøyaktig, oppdatert og i samsvar med industristandarder, noe som muliggjør bedre kommunikasjon og datakonsistens på tvers av forsyningskjeden.

Konklusjon

Hvorfor feed® PIM

Å optimalisere produktdatahåndteringen med feed® PIM fra iSYS er det smarte valget for effektiv, flerkanals produktinformasjonsstyring i dette konkurranseutsatte landskapet. For mer informasjon, ta kontakt med våre eksperter i Moo Gruppen. Du kan også kontakte oss på post@moogruppen.no.

Som en erfaren innholdsforfatter er jeg forpliktet til å lage engasjerende og informativt innhold. Min tilnærming er forankret i grundig forskning og en dyp forståelse av publikums behov, noe som sikrer at hvert stykke jeg produserer er både verdifullt og relevant.