search

Magento 2 | Riktig for deg? | Moo Gruppen

E-handelsplattformen Magento 2

Finn ut mer om e-handelsplattformen Magento 2!

Derfor bør du velge e-handelsplattformen Magento 2.

Dersom du skal starte din egen nettbutikk, vil valg av e-handelsplattform være det første viktige valget du tar. Plattformen kan jobbe med deg å fremme både vekst, omsetning, god markedsføring og brukervennlige kundereiser. Med andre ord kan en god e-handelsplattform være nøkkelen til suksess for nye nettbutikker.

Det finnes en mengde valgmuligheter når det kommer til plattformer, og det vil være fordeler og ulemper å finne hos dem alle. Mange velger først og fremst å se til de mest populære plattformene, da brukertallene ofte er en god indikator på hvor godt plattformen operer. Dersom du er en av disse, vil Magento 2 være en av de første plattformene du burde se til.

Magento er markedsledende innen e-handelsplattformer. Det er anslått at over 25 % av verdens nettbutikker benytter seg av plattformen og de støtter nå over 260 000 nettbutikker verden over. Dette er det vi kaller for en rendyrket e-commerce plattform, hvor det legges vekt på fleksibilitet, funksjonalitet og skalerbarhet i alle ledd.

Dersom du er i tvil om Magento 2 er den rette plattformen for deg, burde du fortsette å lese videre. Vi skal nå ta et dypdykk i plattformen og alt den har å by på av tjenester, hjelpemidler og muligheter. Her får du grenseløse funksjoner og kanskje blir du en del av den suksessfulle kundebasen til Magento?

E-handelsplattformen Magento 2

Hva er Magento 2?

Magento 2 er en verdensledende e-handelsplattform som byr på kraftige og brukervennlige verktøy. Dette er en forbedret og fornyet versjon av Magento 1, basert på en åpen-kildekode løsning. Magento ble etablert i USA, men støtter nå nettbutikker verden over.

Magento gir deg alle verktøyene du trenger for å lykkes på e-handelsmarkedet. Her får du dekket alle behov og du får tilgang på gode hjelpemidler. Enten du ønsker verktøy for markedsføring, ordrebehandling, effektive SEO- og katalog-løsninger, kan du være trygg på at Magento kun tilbyr det beste av det beste.

Grunnen til at Magento kan by på sine uslåelige løsninger og verktøy, ligger i deres store nettverk med dyktige og profesjonelle utviklere. Her arbeider det mennesker som hele tiden sørger for å videreutvikle plugins og utvidelser i takt med den siste teknologien. 

E-handelsplattformen Magento er på mange måter fremtidssikker, da de alltid er oppdatert på de siste trendene og fremskrittene innen e-handel. I tillegg til å gi sine kunder de beste verktøyene, sørger de også for at selve plattformen alltid er så funksjonelle og brukervennlig som overhodet mulig. 

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg med å konvertere til e-handelsplattformen Magento 2!

Hvorfor er Magento 2 brukt av så mange bedrifter?

E-handelsplattformen Magento 2

Det mest åpenbare svaret på hvorfor så mange bedrifter velger Magento, vil være at de nytenkende, innovative og ikke minst markedsledende. Det er deres fokus på fleksibilitet og funksjonalitet som har gitt plattformen den suksessen de har i dag.

I tillegg har Magento valgt å fokusere på både B2B og B2C. Med andre ord er det altså muligheter for alle, uavhengig av hvilken bedriftsmodell du operer med. Plattformen er rask, skalerer bra og gir deg et komfortabelt og effektivt verktøy å jobbe med.

Magento ønsker at sine kunder skal kunne skalere bedriften sin og vokse med jevn takt. Derfor blir ofte Magento 2 anbefalt for de bedriftene som legger stort fokus på vekst. Som nyoppstartet nettbutikk, vil fremtidig og kontinuerlig vekst, mest sannsynlig være et primært fokus. Derfor velger mange å gå for Magento 2, ettersom sjansene for vekst er store.

De fleste nettbutikker benytter seg av flere integrasjoner fra tredjeparter. Dette kan for eksempel være diverse betalingsløsninger. Slike integrasjoner er ofte en stor del av kundereisen og være et viktig ledd for å skape en god brukeropplevelse. Magento er basert på en åpen-kildekode løsning og lar deg integrere akkurat det du ønsker. 

Hvorfor burde jeg velge Magento 2?

Grunnen til hvorfor du burde velge Magento 2 er mange. Dette er først og fremst en markedsledende plattform som hoster over 260 000 nettbutikker verden over. Disse tallene er et kvalitetsstempel selv som viser til hvor velfungerende plattformen faktisk her.

Det er kjent at forbrukere stoler først og fremst på andre forbrukere. Derfor er vi gjerne mer sannsynlig til å kjøpe et produkt fra en bedrift som har gode anmeldelser fra tidligere kunder, enn en bedrift med dårlig anmeldelser. Det samme prinsippet gjelder for bedrifter når de skal velge en netthandel plattform.

Magento 2 er førstevalget til en mengde bedrifter innenfor ulike bransjer. Blant deres kundeportefølje finner vi alt fra klesbutikker og skobutikker, til servicetjenester og industri. Magento kan på sett og vis tilby løsninger som er hjelpende og effektive for alle, og ikke bare for en spesifikk industri. 

Plattformen fokuserer like mye på B2C som på B2B. Dette gjenspeiler seg i kunden som bruker plattformen. Over 40 % av Magento sin kundebase er nemlig B2B aktører eller hybrider mellom B2C og B2B. Med en så jevn fordeling av ulike bedriftsmodeller, viser Magento at de kan tilby like gode tjenester til alle.

E-handelsplattformen Magento 2

Fordeler med Magento 2

Bedrifter som benytter seg av e-handelsplattformen Magento 2, får mange fordeler og en unik posisjon på markedet. Dette kommer som regel av at Magento er en markedsledende aktør, og derfor har de tilgang på en rekke hjelpemidler og tjenester som kommer kundene til gode. 

En av de største fordelen ligger i deres innarbeide økosystem innenfor e-commerce. Netthandel er en bransje preget av stor konkurranse og kontinuerlige endringer. Teknologien utvikler seg konstant, og står du alene kan det være vanskelig å holde tritt med de siste teknologiske trendene og kravene til forbrukerne.

På Magento 2 derimot, får du tilgang på det nyeste innen IT og utvikling. Plattformen har over 360 000 utviklere spredt over hele verden, som stadig vekk jobber med å utvikle innovative og effektive løsninger. Utviklingstakten til Magento 2 er uslåelig og som bedrift kan du være trygg på at dine kunder alltid vil få de beste og mest brukervennlige løsningene servert.

Et av de største kjennetegnene til Magento 2, er deres åpen-kildekode løsning. Dette gir deg uendelige muligheter for tilpasning og integrering hvilket igjen fører til en enorm fleksibilitet. Her legges det stor vekt på funksjonalitet og skreddersying, slik at du kan få de løsningene som gagner deg og kundene dine mest.

Moo Gruppen hjelper deg med Magento 2

Moo Gruppen har jobbet med e-handelsplattformen Magento i flere år og derfor har vi opparbeidet oss gode kunnskap om plattformen. Vi kan hjelpe deg med alt du måtte trenger, fra opplæring og rådgivning, til utvikling av integrasjoner og nettbutikker.

Dersom du fortsatt er i tvil om Magento 2 er den rette netthandel plattformen for deg, kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med alt du lurer på og kan tilby skreddersydd rådgiving og bistand. Ta kontakt med oss i dag og vi sørger for at du får en nettbutikk som selger og lykkes.

Kontakt oss her→

Når det skal satses på en ny, eller oppdatert nettbutikkløsning, vil prosjektet ofte kreve både tid, energi og penger. For å minimere risikoen når det kommer til feilvalg, dårlige løsninger eller funksjoner som rett og slett ikke treffer din målgruppe, gjelder det å velge riktig plattform, samt rett byrå å jobbe med.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Magento er den ledende e-handelsplattformen på markedet i dag. Her kan du lett starte din egen nettbutikk og vi kan hjelpe deg gjennom prosessen. Magento byr på høy ytelse, mye funksjonalitet og stor fleksibilitet. Søkemotoroptimalisering og markedsføring blir lekende lett med de tilgjengelige verktøyene som allerede finnes i plattformen.