search

Derfor er WooCommerce sterkt foretrukket i Norge

Se fordelene med en nettbutikk basert på WooCommerce i Norge

WooCommerce i Norge – gjør din nettbutikk enda bedre

Det har ikke tatt lang tid for publiseringssystemet, WooCommerce å ta verden med storm. I dag bruker faktisk over 40 prosent av nettbutikker WooCommerce som publiseringsverktøy. Lyst til å skape en helt optimal nettbutikk, eller gjøre din eksisterende løsning enda bedre? Da bør du vurdere å benytte deg av WooCommerce. 

Hva er WooCommerce? 

WooCommerce er et av de aller beste publiseringsverktøyene for nettbutikker. Det er bygget på WordPress, som mange vet er en av de desidert mest populære publiseringsplattformene for ulike nettsider. Kombinerer du en WordPress-nettside, med en WooCommerce-nettbutikk er du garantert en slager! 

Det er også slik at WooCommerce er basert på åpen kildekode, noe som betyr at du ikke trenger å betale noen direkte lisenskostnader for å drifte denne type nettbutikk. Da lisensen til WooCommerce er GLP, er det også svært få begrensninger på bruken. 

Alt i alt har det blitt utviklet tusenvis av spennende utvidelser for WooCommerce, og i Norge har det nå også begynt å komme flere gode utvidelser for de aller mest brukte funksjonene til publiseringsverktøyet. 

Gode grunner til å velge WooCommerce i Norge

Det finnes svært mange gode grunner til å velge WooCommerce som publiseringsverktøy for din nettbutikk i Norge. For det første har de norske tilleggs utvidelsene kun begynt å ta av. Vi har utvilsomt mye spennende å se frem til på denne fronten fremover. For det andre får du gjennom WooCommerce en utrolig brukervennlig nettbutikk, som kontinuerlig forbedres. 

Det er også viktig å påpeke at WooCommerce støtter de aller fleste typer produkter, og alle plugins man kan velge og vrake i, gjør det såre enkelt å gi nettbutikken nye funksjoner. Er du opptatt av design og det visuelle, vil du nok sette stor pris på valget av designmaler du kan meske deg med, og som sagt har publiseringsverktøyet ingen lisensavgifter. 

Når det kommer til frakt og betalingsmuligheter vil WooCommerce støtte alle de store merkene og systemene, og du får flere integrasjonsmuligheter å velge mellom, med kassasystem og ERP-system. 

Ser vi på det mer tekniske bak WooCommerce oppdager man raskt at verktøyet presterer bra når det kommer til SEO, og hele systemet er skalerbart og kan dermed takle mye trafikk. I løpet av de siste årene har endringer blitt gjort, slik at WooCommerce er GDPR-compliant – noe som bare blir viktigere og viktigere. 

Kom i gang i dag!

Vi i Moo Gruppen hjelper deg med Woocommerce i Norge

WooCommerce i Norge 

De siste årene har WooCommerce some netthandelsplattform i Norge tatt helt av. Plattformen er i mange tilfeller et fullgodt alternativ til Magento, BigCommerce og Shopify. Vi i Moo Gruppen ser på dine spesifikke behov og kommer med vår anbefaling om nettbutikk plattform. 

Hvordan få det meste ut av WooCommerce i Norge 

Har du nettopp byttet til WooCommerce, eller vurderer du å lage en nettbutikk med dette verktøyet? Da ønsker du helt sikkert å få så mye som mulig for pengene. Så hvordan bør du gå frem for å benytte deg best mulig av WooCommerce i Norge og i norske nettbutikker? 

Aller først må du vite at det viktigste du kan gjøre for å skape økt synlighet på nett, er å generere godt innhold. WooCommerce legger godt til rette for SEO, og nettbutikksverkøtyet er som sagt bygget på WordPress. Her har du allerede et fortrinn. WordPress er nemlig kjent for å få innhold godt synlig i alle de store søkemotorene. 

Du må selvsagt jobbe aktivt for å få skapt innholdet til både nettsiden og nettbutikken din, og dersom du ønsker å arbeide videre med SEO finnes det flere triks i boka du kan benytte deg av. Last for eksempel ned gode plugins, som både kan hjelpe deg på veien mot mål, vurdere innholdet du jobber med, og gi gode tips og råd. 

Ellers handler det om å bli godt kjent med WooCommerce, slik at du finner ut av alle de finurlige løsningene verktøyet har på lur. Jo bedre du kjenner verktøyet, desto lettere vil det bli å skape løsninger og innhold som konverterer godt for din nettbutikk. 

Publiseringssystemet WordPress med WooCommerce ehandel gir full kontroll 

Å drive en god nettbutikk krever fullstendig oversikt over flere ulike komponenter. Du må vite hva som selger, når det selger, hvilke kunder som er mest trofaste, hvor mye penger butikken drar inn i gjennomsnitt hver dag, og mye, mye mer. Med WooCommerce blir dette enkelt. 

WooCommerce gir deg nemlig fullstendig kontroll over alle salgsrapporter og statistikker du måtte ønske. Det ligger både standardløsninger i systemet fra før av, og det er mulig å laste ned mer avanserte versjoner på 1-2-3. Finner du ingen løsninger som fungerer for nettopp deg når det kommer til salgsrapporter? 

Da er det også mulig å utvikle egne salgsrapporter for WooCommerce. Hvis du velger å koble nettbutikken din til en kasseløsning med eksisterende salgsrapporter, kan du også benytte deg av disse, for full oversikt. 

Hvis du tidligere har gått på en smell når det kommer til overbestilling av visse varer, vil du også få ro i sjela av å vite at WooCommerce enkelt kan kobles til et POS-system. Dette vil være med på å synkronisere varelagrene dine etter salg i både nettbutikk og eventuelle fysiske butikker. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn produktinformasjon i kassaløsningen.

Her vil en sammenkobling sende ut og synkronisere både lagerbeholdningen, produktbeskrivelser, bilder og priser i din nettbutikk. POS-systemene tilgjengelig for WooCommerce kan ofte kobles sammen med regnskapsprogrammer, noe som kan være med på å spare deg mye tid, og gi enda bedre oversikt.   

Det blir til og med enkelt å kontrollere lagerstyringen gjennom WooCommerce. I verktøyet ligger det allerede en lagerstyringsfunksjon back end, som kan gi deg varsler dersom en vare blir utsolgt, oversikt over bestselgerne dine og mye annet spennende. Også her finnes det en rekke plugins som kan gi deg ytterligere lagerstyring. Finner du ikke den modellen du vil ha, er det også mulig å skreddersy egne lagerstyringsløsninger for WooCommerce.   

Moo Gruppen hjelper deg gjerne med WooCommerce i Norge

Å bygge en nettbutikk kan være krevende arbeid. Selv om du allerede har en viss IT-teft, kan prosessen raskt bli tungvint og kronglete, tidkrevende og frustrerende. Å bruke mye energi på ulike nettbutikkløsninger stjeler også verdifull tid som du heller kunne brukt på å utvide varesortimentet ditt, ta deg av kundehenvendelser eller rett og slett bare drive en god bedrift. Moo Gruppen utvikler også en rekke WooCommerce plugins for det norske markedet. 

Trenger du hjelp med din nettbutikk, og kanskje først og fremst med å få på plass WooCommerce? Moo Gruppen stiller gjerne opp! Som en profesjonell tilbyder kan Moo Gruppen tilby fraktløsninger, betalingsløsninger, skreddersydd design og mye mer. Moo Gruppen leverer absolutt alt innen nettbutikk i WooCommerce. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi sammen ta din nettbutikk til nye høyder! Kontakt oss her→

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

WooCommerce er et ypperlig alternativ for deg som skal starte nettbutikk

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.