search

Memories From Norway – Skreddersydd Magento 2 nettbutikk med unikt UX design

 

Flåm Store åpnet i stasjonsbygget i Flåm sommeren 2018. Flåm Store og Memories from Norway selger unike produkter som er nøye utvalgt. Alle produktene kan spores til Norge og Skandinavia, enten ved at de er laget, designet eller har sine røtter der. Et viktig fokus har også vært lokale produkter, og Flåm Store tok tidlig inn glass fra den lokale glassblåseren, de kjente Aurlandsskoene (som er laget i nabobygda Aurland), og håndlagde “flueknyte”-produkter fra Lærdal.

Nettbutikken Memories from Norway er en forlengelse av den fysiske butikken Flåm Store, som ligger i Flåm i Aurland Kommune på Vestlandet. Flåm Store er det vi kaller for “the store with a story”, og dette viser seg i både utseendet på butikken, og i at alle varer som selges der har en historie å fortelle.

Nyhetssenter til Memoriesfromnorway.com

Bakgrunn for oppdraget:

Når vi startet prosessen med selskapet bak Memories of Norway la de stor vekt på at de ønsket å gi sine brukere en liten smak av Flåm. At man skulle bake identiteten deres i design, men samtidig skape en god brukerreise med et godt visuelt uttrykk. Kunden ønsket også en sømløs opplevelse mellom fysisk butikk og nettbutikk med felles lagerbeholdning. Med besøkende fra både Norge og andre land var det også viktig at siden skulle være like enkel å bruke for turister som for nærboende. Nettstedet skulle være tilpasset både mobil, nettbrett og datamaskin. Integrere nettbutikken sømløst med bildebank-tjeneste. 

Noen nøkkelpunkter:

  • Skreddersydd nettbutikk design fra Moo Gruppen
  • PCKasse POS integrasjon med Magento 2 fra Moo Gruppen
  • Automatisert bilde integrasjon med Imagevault
  • Multi språk støtte 
  • Optimalisert for universell utforming

Ferdigstilling | Viktige tilpasninger av nettbutikken‎

PCKasse integrasjon

Memories from Norway valgte PCKasse som sin POS leverandør. Visste du at PCK er Norges største POS system med over 10,000 installasjoner. Moo Gruppen har kanskje Norges fremste og mest erfarne miljø på integrasjon med nettopp PCKasse, og er eneste leverandør med Magento 2 integrasjon for PCKasse.

PCK Plugin:

  • Synkroniserer innhold fra butikk kasse

PCKasse er master, med utgangspunkt i strekkode unngår man at et produkt blir lagt inn flere ganger

Butikken som legger inn produktet først «eier» produktet og produktet blir markert med butikknavnet i Magento

  • Alt av produktdata blir synkronisert fra PCK til Magento

Kort og lang beskrivelse

Bilder

Kategori

Se fullstendig oversikt over hva som blir overført her

Automatisert bilde integrasjon med Imagevault

Med en sømløs integrasjon av Imagevault og Magento 2 har Flåm og Memories of Norway sikret seg en brukervennlig løsning hvor de kan administrere og ta i bruk sine digitale medier på en sikker og effektiv måte. 

Les mer om Imagevault her → https://imagevault.se/

UX design:

For å nå kundens mål har vi i utformingen av Memories of Norway lagt stor vekt på UX design. Nettbutikken har et helt skreddersydd design for deres merkevare som går igjen hele veien. For å fange Flåm`s identitet har vi blant annet jobbet med et uttrykk hvor farge, illustrasjoner og bruk av uttrykket i logo ligger som en rød tråd gjennom brukerreisen. 

Lær mer om UX design for nettbutikk her —> ux design for nettbutikk

Betydningen av nøkkelpersoner drifter nettbutikken

Det krever mye jobb å drifte en nettbutikk. Med PCKasse plugin sparer man masse tid ved at alt av produktdata o.l. sendes fra kasseløsningen, mens ordre o.l. sendes fra nettbutikken til kasseløsningen. Det er likevel viktig å peke ut nøkkelpersoner som tar ansvaret for nettbutikken og bytter ut innhold på forsiden, søkemotoroptimaliserer. Det er også viktig med en person som varsler mangler i nettbutikken som et overvåkningssystem ikke fanger opp i tillegg til å følge opp når ulike behov i sammenheng med kampanjer o.l. melder seg.

Kontakt oss for hjelp med din nettbutikk!

Vi i Moo Gruppen har et team med nettbutikk utviklere som sitter på lang og god erfaring, klare for å hjelpe deg. Vi spesialiserer oss på skreddersydde løsninger, designet for en tilfredsstillende kundereise med en god konverteringsrate. Dersom du behøver hjelp, eller kanskje bare trenger råd er vi her for deg. La oss ta en prat om hvordan vi kan ta din nettbutikk til neste nivå!

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.

    captcha