search

Moo Gruppen og Marinka avduker en sømløs og profesjonell e-handelsplattform.

 

Moo Gruppen lanserte den nye butikken Marinka, og fremhevet hvordan nettbutikken opprettholder den høykvalitetsservicen som kundene har blitt vant til fra deres fysiske butikklokaler. Det understrekes nettbutikkens brukervennlighet og profesjonalitet, som har som mål å gjenspeile opplevelsen i de fysiske butikkene. Dette tilbyr en sømløs overgang for kundene fra fysisk handel til digital utforsking og kjøp.

Marinka case study

Moo Gruppen oppgraderte Marinkas e-handelsplattform.

Moo Gruppen’s Marinka: er en kjent kjede med spesialbutikker innen undertøy og badetøy. I og rundt Oslo finnes det totalt syv Marinka-butikker. Her legges det stor vekt på personlig service og assistanse, slik at kundene alltid finner nøyaktig det de trenger. Marinka er stolt over å tilby et bredt utvalg av kjente merkevarer, med alternativer for enhver smak.

Utfordring

Marinka trengte en mer brukervennlig nettbutikk

Moo Gruppens Løsninger for Marinka

Forbedret E-handelsplattform:

Marinka trengte en mer brukervennlig nettbutikk som ikke bare styrker deres velkjente merkevare, men også forbedrer konverteringsratene gjennom økt brukervennlighet. Moo Gruppen har lykkes med å implementere disse oppgraderingene, noe som har løftet Marinkas nettsted til nye høyder.

Om Marinka

Spesialistkjede for Undertøy og Badetøy:

Marinka er en anerkjent kjede som spesialiserer seg på undertøy og badetøy, med seks butikker i og rundt Oslo. De prioriterer personlig service og assistanse, og sørger for at kundene alltid finner det de trenger. Marinka tilbyr et bredt utvalg av velkjente merker, som appellerer til varierte smaker.

PCK Plugin:

 • Moo Gruppen: Marinkas kjedefunksjon og synkroniserer innhold fra tre butikk kasser

Moo Gruppen |PCKasse er master, med utgangspunkt i strekkode unngår man at et produkt blir lagt inn flere ganger

Moo Gruppen |Butikken som legger inn produktet først «eier» produktet

 • Alt av produktdata blir synkronisert fra PCK til WooCommerce

Moo Gruppen | Kort og lang beskrivelse

Bilder

Kategori

Se fullstendig oversikt over hva som blir overført her

Løsning

For å gjøre Marinka mer brukervennlig, øke konverteringsraten til nettbutikken og få frem merkevaren samt identiteten til butikken, jobbet vi i Moo Gruppen iherdig med plattformen. Vi ga Marinka full mulighet til å styre banner-system fra backend, selv med lite erfaring fra designprogrammer.

Vi jobbet også med en god løsning for Store Finder, kjent som butikk-finneren på norsk. Det ble laget en skreddersydd kasse og Dintero-plugin, samt en kasse som kunne støtte Paypal også.

Marinka har i lang tid solgt kjente merker, og derfor ønsket Moo Gruppen å fronte disse merkene på en bedre måte, gjennom å blant annet opprette flere filter-muligheter.

Resultatet

Etter lansering av den nye nettbutikken til Marinka har de sett en stor økning i salg og antall bestillingsordre. Ved å fokusere på kunden og brukeropplevelsen i nettbutikken til Marinka har vi klart å skape en platform som virkelig konverterer.

Vi har blant annet levert

 • Nettbutikk på Magento 2
 • Betalingsløsninger med Vipps og Klarna

 • Størrelsesvelger

 • Skreddersydd design

 • Integrasjon med Bring

 • Utvidet kampanjefunksjonalitet

 • Løpende hosting og support

Ta kontakt for en
uforpliktende prat.

  captcha