search

Hvordan IT-løsninger kan effektivisere din bedrift

Har du startet på kravspesifikasjoner for IT-løsninger som kan effektivisere din bedrift? Her kan du lese om noen områder vi har utviklet IT-løsninger for. Vi jobber med webutvikling for alle våre kunder og gir råd og hjelp for hvordan ulike løsninger kan optimalisere daglig drift.

Ønsker du å effektivisere egen bedrift? Fyll ut kontaktskjemaet, så tar vi snart kontakt.

  Dette jobber vi med innen webutvikling:

  • Systemutvikling
  • Arkitektur/Rådgivning
  • Front- og back-end utvikling
  • Informasjonsarkitektur
  • API utvikling
  • Systemintegrasjoner
  • Kontinuerlig drift & vedlikehold

  Vi utvikler blant annet nettbutikker, nettsider, intranett, kundeportal, medlemsportaler, nyhetssenter. Vi har også utviklet en egen plattform for e-handel, basert på Woocommerce, kalt Moocommerce.

  Programvareutvikling (software)

  Våre utviklere har lang erfaring med programvareutvikling, for ulike kunder og behov. I noen tilfeller trenger programvaren kun tilpasses, i andre tilfeller bygger vi og tilpasser løsninger fra bunnen av. Software med kommersiell verdi standardiseres og anbefales til kunder som en del av vår rådgivingstjeneste. Programmeringsspråkene våre utviklere i hovedsak bruker er JavaScript, PHP, Ajax, HTML5, CSS 3.

  Skreddersydde IT-løsninger

  Vi tilbyr skreddersydde IT-løsninger og tilpasning av eksisterende IT-løsninger.

  Dette er noe av det vi kan levere som en del av en skreddersydd IT leveranse:
  Nettbutikker, webdesign, konseptutvikling, prototyping, intranett, kundeportal, nyhetssenter, boligvelger og løsninger for eiendomsbransjen, BankID signering, authentisering, kryptering, sikkerhet, overvåkning av applikasjon og backup tjenester.

  Nettverk og IT-sikkerhet

  Nettverk og IT-sikkerhet er viktig på alle IT-løsninger, for å forebygge og forhindre informasjonslekkasje og hacking. Stadig utvikling av svindelmetoder og hacking, stiller nye krav til sikkerhetssystemer på nett. Vi bruker både tilpassede og egenutviklede løsninger på alle våre kunder, for å forebygge angrep. Vi er forhandler av gode driftsverktøy for blant annet overvåkning og brannmur. Viktige områder innen nettverk og IT-sikkerhet er authentisering, krypering, backup og overvåkning. Vi er partner og jobber mye med BankID og VIPPS login løsning som et av flere sikkerhetstiltak for flere av våre kunder.

  Utvikling av integrasjoner

  Vi kan integrasjoner og arbeider mye med ulike API. Vi tilpasser integrasjoner til å f.eks hente ut informasjon, synkronisere informasjon eller integrere informasjon fra ulike API. F.eks. kan vi få handlinger i nettbutikken til å legge seg inn i CRM / ERP-systemet, tilpasse innloggingstjenester til å hente inn ekstern sikkerhetsinformasjon ved innlogging. Ta kontakt om du trenger utvikling eller oppdatering av en integrasjon via et eller flere API.

  Skreddersydde og automatiserte løsninger

  Vi leverer skreddersydde løsninger med fokus på automasjon utviklet i PHP, JavaScript, Ajax med mer. Som selskap benytter vi vel-utprøvde systemer og rammeverk for web og mobil utvikling, blant annet publiseringssystemet WordPress og React Native for mobil utvikling. Fokuset ligger på at systemene vi utvikler skal være brukervennlig, responsiv, søkemotoroptimalisert, universelt utformet, lett å vedlikeholde og integrert mot systemene dere bruker på daglig basis. Dette kan dreie seg om blant annet ERP, PIM, CRM, POS, regnskap o.l. På denne måten produserer vi smidige løsninger, med fokus på automasjoner og  lønnsomhet.

  Sikker og effektiv kundeportal

  Vi har utviklet sikre, brukervennlige og effektive kundeportaler for flere av våre kunder. En kundeportal skal være enkel å bruke og legge til rette for selvbetjening, de skal være sikre og tilpasset GDPR. Vi hjelper deg å utvikle kundeportal til din bedrift.

  Moderne intranett

  Vi har utviklet moderne intranett for flere av våre kunder. Når vi utvikler intranett har vi fokus på brukervennlighet, tilgjengelighet, automatiseringer og sikkerhet. i en hverdag hvor man kan jobbe hvor man vil, effektiviserer man samarbeid og rutiner internt ved hjelp av et godt intranett. Vi vet også hvilke systemer det kan være hensiktsmessig å integrere intranettet med for en mer smidig hverdag. Eksempel på intranett vi har utviklet for oversettere er https://www.nettverksted.no/

  Digital Markedsfører Mai Lena hjelper våre kunder å øke synlighet, annonsering og ikke minst konvertering. Til dette benytter hun virkemidler som Google Shopping, Google Ads, HotJar, SEO, SEM og Instagram.