search

Unifaun Magento 2 | Unikt TA-system

Finn ut det du trenger å vite om Unifaun TA-system.

Unifaun for Magento 2

Har du mye transportrelatert informasjon å holde kontroll på? Som transportkjøper kommer det ofte mye manuelt arbeid med administrering av transport og leveranser. Kunder, leverandører, adresser og kundenummer skal holdes styr på og ofte er dette tidkrevende og tungvint arbeid. Men nå finnes det en enklere og mer effektiv løsning. Vi skal se nærmere på Unifaun TA-system.

Svenske Unifaun tilbyr et TA-system hvor du enkelt og effektivt kan administrere alt som kommer med transport. De satser nå fullt på det norske markedet og tilbyr en 100 % skybasert løsning for du kan administrere transport og leveranser i ett og samme system.

Hva er Unifaun?

Unifaun ble starter allerede i 1997 i Sverige. I løpet av årene har selskapet vokst kraftig og utvidet seg til flere andre land i Norden. Selskapet operer nå i blant annet Polen, Sverige, Danmark, Norge og Sverige. Alle tjenestene til Unifaun er helt skybaserte og knytter effektivt transporterer og transportkjøpere sammen.

Detter en sikker og komplett løsning som er skapt for å lage et internettbasert system for administrasjon av transport. Dette systemet gjør det enkelt å håndtere alle forsendelser på et og samme sted. Kunder vil kunne velge et spesifikt hentested og få en langt mer nøyaktig sporing av bestillingen.

Transportkjøpere kan nå administrere og booke alle transport på ett og samme sted. Med en praktisk løsning, blir det enklere og mer oversiktlig å administrere. For transportørene blir bookingen sendt i et format som gjør det effektivt å håndtere ordren helt uten manuelt arbeid.

Unifaun satser nå for fullt i Norge, med sin nyeste tjeneste Unifaun Online. Denne skybaserte løsningen er skreddersydd det norske markedet og tilpasset våre eksisterende tjenester. Unifaun Online er lik Unifaun og fortsatt 100 % skybasert.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg en innføring i TA-system!

Fordeler med Unifaun

Som eier av en nettbutikk, vil den soleklare fordelen være at du får et enkelt system som lar deg administrere transportører og forsendelser på samme sted. Men det finnes også fordeler for kundene dine. De vil kunne velge et spesifikt hentested for sin leveranse samt få muligheten til en nøyaktig og presis sporing.

De fleste leveringstjenester vil tilby en form for sporing. Men ofte vil ikke disse sporings-tjenestene være nøyaktig, og informasjonen blir gjerne forsinket. Med Unifaun blir alle transportører og forsendelser administrert fra samme sted, hvilket åpner for en langt mer presis sporing for kundene.

Transportørene får en stor fordel i mottakelsen av bestillingen. Denne blir nemlig sendt i et format som enkelt lar transportøren håndtere ordren. Her trenger de ikke å gjøre manuelt arbeid, hvilket skaper en langt mer effektiv arbeidsprosess og kan korte ned leveringstiden betraktelig.

Unifaun satser nå for fullt i Norge og henvender seg i hovedsak til tre ulike kundegrupper. Dette er transportører, transportkjøpere med avanserte behov og transportkjøpere med normale behov. Ettersom selskapet er i stor vekst, ser vi at dere transporttjenester stadig vekk utvides. Det er en stor fordel å vite at selskapet ønsker å forbedre tjenestene, og utvide områdene sine.

Hvorfor Unifaun?

Unifaun skiller seg ut fra andre norske transportløsninger på flere områder. Vi ser ofte at norske bedrifter benytter seg av lokalt installerte applikasjoner når de skal håndtere diverse transport. Unifaun derimot er en 100 % skybasert løsning, hvilket skaper en mer effektiv arbeidsprosess med mindre manuelt arbeid.

Med Unifaun slipper du å vedlikeholde lokal installasjon, og du bli får lang flere og bedre integrasjonsmuligheter. Dette vil også spare deg penger. Nå kan du håndtere og administrere transport i hovedsystemet ditt, og alt er samlet i en og samme løsning – 100 % skybasert og oversiktlig.

Du kan bestille transport med over 100 ulike transportører. Du vil alltid få de rette fraktdokumentene og annen nødvendig dokumentasjon. Unifaun sørger for bedre kontroll og en langt mer oversiktlig løsning. Du vil kunne se alle innkommende forsendelser. Dette gir en mer effektiv transport håndtering.

Inne i TA-systemet får du tilgang på alt du behøver. Her kan du blant annet analysere statistikk, bestille transport, skrive ut etiketter og fraktdokumenter, se status for forsendelser og mye mer. Har du allerede et transport administrasjon system? Dersom du får hjelp til å integrere Unifaun, kan eksisterende ordredata bli overført til ditt nye system.

Hvem kan bruke Unifaun?

Unifaun jobber primært for tre ulike kundegrupper. Her finner vi transportører, transportkjøpere med avanserte behov og transportkjøpere med normale behov. Tjenesteområdene deres utvides fortløpende. Unifaun kan integreres på en rekke kjente plattformer og løsninger.

Integrasjon-modulene er tilgjengelig på en mengde ulike e-handelssystem og ERP-systemer. Unifaun samarbeide med utviklere som står bak de offisielle integrasjonene. Det er blant annet mulig å integrere Unifaun på WooCommerce, EPiServer, Shopify, Askås, Prestashop og Magento 2.

Særlig har denne tjenesten blitt populære på e-handelsmarkedet. Her er det et tøft marked og kampen om kundene er stor. Med Unifaun får du et unikt konkurransefortrinn med langt bedre og mer effektive arbeidsprosesser.

Unifaun plugin for Magento 2 utviklet av Moo Gruppen

Unifaun satser nå på det norske markedet og har derfor lansert løsningen Unifaun online. Denne er tilpasset og skreddersydd for Norge. Når Unifaun skulle tre inn på det norske markedet, så de behov for en partner som kunne utvikle plugin for ulike e-handelsplattformer.

Vi i Moo Gruppen ble valgt som partner og står derfor bak plugin til Magento 2 for det norske markedet. Vi har lang erfaring med utvikling av integrasjoner og kjenner Magento 2 plattformen inn og ut. Unifaun er allerede brukt av en rekke kjente norske bedrifter, blant annet Lyko, plantasjen og stadium – kanskje blir du den neste?

Moo Gruppen hjelper deg med Unifaun TA-system

Moo Gruppen samarbeider tett med Unifaun og står bak deres norske plugin for Magento 2. Med denne integrasjonen vil det bli enklere enn aldri før å få kontroll og oversikt over transport og leveranser. I tillegg gir du kundene muligheten til å få en presis sporing av sine bestillinger.

Ønsker du å vite mer om Unifaun? Vi kan bistå og se hvordan dette transportsystemet kan gjøre arbeidsprosessene dine mer effektive. Vi hjelper med integrering og sørger for en sømløs overføring av eksisterende ordredata. Kontakt oss i dag og opplev selv alle fordelene som kommer med Unifaun.

Kontakt oss her→

I dag er over en tredjedel av alle nettsider bygget opp gjennom WordPress. Dette gjør CMS-systemet til det største i verden.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Det er god grunn til at Magento-plattformen gjør det så utrolig bra i dag. Her får du en plattform som gjør det enkelt å skalere ulike nettbutikker, den passer for både B2C og B2B, har et hav av gode funksjoner og blir brukt av bedrifter verden over.