search

Dette er fraktleverandørene Moo Gruppen kan integrere for deg

fraktleverandører for nettbutikk

Disse fraktleverandørene kan vi hjelpe deg med.

Fraktleverandører nettbutikk

Gode løsninger for frakt i nettbutikk er viktig for konverteringsrate. Dersom frakt blir for dyrt, tar for lang tid, eller simpelthen ikke leverer til det området en bor i, vil salget falle igjennom. Det er derfor viktig å ha gode, og ikke minst mange, fraktleverandører i nettbutikken.

Moo Gruppen kan integrere flere forskjellige fraktløsninger i nettbutikken. I denne artikkelen skal vi gå gjennom et utvalg av de fraktleverandører som vi kan hjelpe deg med å sette opp.

fraktleverandør for nettbutikk

Unifaun

Unifaun er Nord-Europas ledende leverandør av løsninger for transportadministrasjon (TA-systemer). Unifaun har erfaring i levering av skybaserte systemer for transportadministrasjon og tilbyr fleksible og skalerbare løsninger. Få hjelp med å holde oversikt på transport, automatiserte prosesser, reduserte kostnader, og forbedre kundeopplevelsen i din nettbutikk med Unifaun. Med Unifaun DeliveryCheckout kan du tilby dine kunder friheten og velge mellom de fraktalternativene du selv har definert. 

Tilby dine kunder muligheten til å selv velge mellom forskjellige transportører og transportprodukter

Ferdige koblinger til over 100 transportører, legges til med ett museklikk

Kan tilpasses slik at det stemmer overens med resten av din nettbutikk i farge og form.

100% integrert løsning fra nettbutikk til levering

Øk konverteringen og kjøpsfrekvensen

Bring

Bring er best kjent som delen av Posten som bistår bedriftskunder. Gjennom løsningen til Bring får du tak i ett av de mest integrerte og best utstyrte nettverkene for frakt i Norge. Pakkesporing, god kundeservice, og lave priser for nettbutikker, er blant fordelene her. 

Moo Gruppen har en ferdig løsning vi raskt og enkelt kan integrere med din nettbutikk. 

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg å optimalisere din bruk av WordPress.

PostNord

PostNord leverer fremtidsrettede fraktløsninger over hele Norden. De har egne avtaler, som er veldig gode, ut mot bedriftskunder. Logistikkløsningene her gir både deg som eier av nettbutikken og kunden selv en god oversikt over hvor i systemet pakken befinner seg. 

Vi i Moo Gruppen har en ferdig løsning satt opp for PostNord som kan integreres direkte i nettbutikken din.

fraktleverandør

DHL

DHL er et stort internasjonalt selskap. Dersom du ønsker å sende pakker internasjonalt, er det liten tvil om at denne fraktløsningen er god for din nettbutikk. DHL sender ikke bare pakkene dine, men de kan også gi deg rådgivning innen fortolling og mange andre områder. 

Med en ferdigutviklet løsning, kan vi i Moo Gruppen integrere DHL som fraktløsning i din nettbutikk innen kort tid. 

Porterbuddy

Porterbuddy er en fraktleverandør som baserer seg på ny teknologi og høy miljøvennlighet. Leverandøren har for eksempel et høyt fokus på hjemlevering og leveranser samme dag. Det kan gi en veldig betydelig oppgang i konverteringer for din nettbutikk.

Dersom en slik løsning høres interessant ut, kan vi i Moo Gruppen hjelpe deg med en ferdigutviklet integrasjon mot nettbutikken.

Svosj

Svosj er en løsning som lar privatpersoner «abonnere» på frakt. Dersom du er en nettbutikk som samarbeider med Svosj, får forbrukeren gratis frakt i din nettbutikk. Dette kan bidra med en bedre konverteringsrate for din nettbutikk, da løsningen er i ferd med å bli veldig populær.

Moo Gruppen tilbyr en ferdigstilt løsning for å integrere Svosj i din nettbutikk.

Helthjem

Helthjem er en frakttjeneste som, kanskje ikke så veldig overraskende, tilbyr frakt helt hjem til forbrukeren. Denne frakten gjelder for mindre pakker, samt bøker og magasiner for eksempel. Dessuten tilbyr Helthjem rask frakt, noe mange forbrukere i dag verdsetter høyt. 

Moo Gruppen har en ferdigutviklet løsning for Helthjem, og vi kan integrere denne raskt i nettbutikken din.

Fraktleverandør

Integrasjoner mot EDI

EDI, eller Electronic Data Interchange, er løsninger som lar deg effektivisere oversikten over logistikken. Det gjør at du kan digitalisere og automatisere det som tidligere før var manuelle og tidkrevende oppgaver.

Vi har integrasjoner mot EDI slik som Logistra Cargonizer og Consignor.

Kontakt oss i dag!

Enten du ønsker å integrere fraktleverandørene ovenfor, eller har spørsmål som gjelder frakt, er vi tilgjengelige for en uforpliktende prat. Moo Gruppen har som nevnt ferdigstilte integrasjoner for alle løsningene nevnt ovenfor. 

Ta kontakt i dag for en hyggelig prat!

Kontakt oss her→

Dette må du tenke på ved gratis frakt for dine kunder.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.