search

Slik velger du Magento-byrå!

Magento-byrå

Finn ditt Magento-byrå her.

Hva du bør se etter i et Magento-byrå

Magento er en populær plattform for eCommerce, og er bygget på åpen kildekode. Dette åpner for at brukeren kan tilpasse nettsiden på en fleksibel måte. Ved hjelp av Magento kan du lage en nettbutikk som har tilpassede funksjoner som handlevogn, blogg og lignende, derfor er det viktig å finne et Magento-byrå som kan bistå deg med det du trenger bistand til.

En annen fordel med Magento, er at plattformen gir brukeren nyttige verktøy for søkemotoroptimalisering (SEO), samt verktøy for administrering av kataloger. 

Det finnes en rekke ulike utvidelser som kan benyttes på Magento-plattformen, slik at du kan skreddersy nettbutikken din. Det er viktig å finne et Magento-byrå kan tilby deg det du trenger. Magento tilbyr med andre ord en verden av muligheter, men uten programmeringsferdigheter kan dette være vanskelig å gjøre på egen hånd. 

Mange hyrer derfor inn hjelp fra tredjeparter. Et Magento-byrå kan hjelpe deg med å tilpasse Magento-nettbutikken din akkurat slik du selv ønsker. Byrået kan bygge en løsning som er tilpasset dine og kundens behov. Men hvordan velge riktig Magento-byrå?

Magento-byrå

Slik velger du Magento-byrå

Det finnes en rekke aspekter som bør vurderes før du velger et Magento-byrå å samarbeide med. Først og fremst må du kartlegge egne behov, og vite hvor mye penger du har å rutte med.

Deretter gjelder det å se nærmere på selve Magento-byrået du vurderer. Er byrået kvalifisert til å gjøre jobben? Har de ansatte nok erfaring? Det kan også være nyttig og se på tilbakemeldinger fra andre kunder. Vi skal nå se nærmere på de viktigste punktene!

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg å optimalisere din nettside.

Kartlegg dine behov

Magento-byrå

Før du kan bestemme deg for hvilket Magento-byrå som passer best for deg, må du finne ut hva slags tjenester du har behov for. Kartlegg hvilke endringer som trengs å utføres på nettbutikken din, enten det er snakk om brukergrensesnitt eller funksjoner.

Husk at enkelte Magento-byråer har spesialisert seg på et spesifikt felt. Det gjelder med andre ord å finne det byrået som kan hjelpe deg med dine utfordringer. 

Husk at du ikke nødvendigvis bare trenger hjelp nå, men også i fremtiden. Tenk derfor også over hvilke behov som kan melde seg i årene fremover.

Lag et budsjett

Så snart du har kartlagt behovene for din eCommerce-side, gjelder det å lage et budsjett. Det å starte en Magento-nettbutikk kan innebære en rekke ulike kostnader, inkludert temaer, tilpasning av nettbutikken, utvidelser, web-server og lignende.

Ulike Magento-byråer opererer gjerne i ulike prisklasser. Hvor mye det koster å få hjelp av Magento-eksperter avhenger blant annet av byråets arbeidsmetoder, ekspertise og kvalitet.

Det kan være fristende å først lage budsjett og deretter finne ut hva slags behov du har, men da risikerer du at budsjettet går på kompromiss av nettbutikkens kvalitet. Skriv heller ned alt du trenger hjelp med, og få hjelp med litt og litt – slik at budsjettet tåler kostnadene.

Er Magento-byrået kvalifisert til å gjøre jobben?

Når du skal begynne jakten på Magento-byrået som passer best for deg, bør du først og fremst undersøke hvorvidt selskapet har nødvendige sertifiseringer og kompetansen som trengs.

Finn helst et offisielt Magento-byrå som er sertifisert. Da vet du at byrået har kompetansen som trengs for å kunne utføre ulike oppgaver på plattformen.

Husk imidlertid på at sertifisering alene avgjør Magento-byråets ekspertise. Det er en fordel å velge et byrå som har innsikt i Magento-trender, den nyeste teknologien og lignende.

Erfaring er nøkkelen med Magento-byrå

Det er smart å finne et Magento-byrå med lang erfaring. Byrået bør ha et visst antall sertifiserte Magento-utviklere, og de ansatte bør helst ha utviklet mange Magento-sider for andre kunder.

Erfaring øker naturligvis sjansen for at Magento-byrået har mye kunnskap om Magento på et teknisk nivå. Har selskapet mange utviklere øker dessuten sjansen for at byrået har nok utviklere til å håndtere dine Magento-prosjekter på en effektiv måte.

Se på byråets tidligere prosjekter

Når du skal velge et Magento-byrå, er det greit å sjekke selskapets tidligere prosjekter. Det kan også være verdifullt å se på nåværende prosjekter, dersom byrået deler informasjon om dette på nettsiden sin.

Mange Magento-byråer har anmeldelser fra tidligere og nåværende kunder på nettsiden sin. Her kan du lese om hva andre sier om selskapet, og kanskje få innblikk i byråets ferdigstilte prosjekter. Det er alltid en fordel å velge et byrå med godt rykte og transparente tjenester!

Har Magento-byrået god kundeservice?

Som eier av en Magento-nettside er du sannsynligvis opptatt av å kunne få den hjelpen du trenger til riktig tid. Det er derfor smart å finne et Magento-byrå som kan tilby god kundeservice.

Med god service kan du bli holdt oppdatert på prosjektene, og det blir da lettere å ta beslutninger underveis. Du kan også stille spørsmål til kundeservice dersom du lurer på noe vedrørende et allerede gjennomført prosjekt.

Det er også greit å velge et Magento-byrå med ansatte som kan kommunisere på et språk du forstår, enten det er norsk, engelsk eller et annet språk. Dette sikrer at det ikke oppstår kjedelige misforståelser underveis.

Magento-byrå

Bli kjent med arbeidsprosessen til Magento-byrå.

For at Magento-prosjektet ditt skal kunne utføres på en mest mulig effektiv måte, er det greit å ha kunnskap om Magento-byråets arbeidsmetoder og -prosesser. 

Tester for eksempel byrået resultatet før prosjektet leveres? Hva slags testing utføres i så fall? Med gode testrutiner slipper du å bekymre deg for at Magento-plattformen skal svikte etter ferdigstilling.

Fokus på sikkerhet

Når du er på jakt etter et Magento-byrå er det også viktig å tenke på sikkerhet. Velg et byrå som tar sikkerhet og dataintegritet på alvor. 

Du kan gjerne sikre dine data med en taushetserklæring, og ved å være forsiktig med hvem du deler informasjon med.

Rettferdig prissetting

Mange er opptatt av å finne et Magento-byrå som kan tilby tjenester til en best mulig pris. Det kan være lurt å be om en estimert pris på prosjektet før du signerer noen avtale. 

Finn ut hvordan kostnadene for prosjektet er spredt utover. Dette gir deg en bedre forståelse for den totale prisen, siden du ser hvilke enkeltelementer som koster hva.

Har du behov for ekstratjenester?

Da du kartla hvilke behov du har for eCommerce-siden din, tenkte du over hvilke ekstratjenester du kan få behov for i fremtiden? Mange er usikre, og leter derfor etter et Magento-byrå som tilbyr «alt», enten det er hosting, SEO og PPC eller markedsføring.

Husk imidlertid på at det i noen tilfeller er bedre å velge ulike byråer til ulike tjenester, da dette øker sjansen for at du finner spesialiserte byråer til hver enkelt oppgave. Men det finnes naturligvis noen Magento-byrå som kan tilby alle tjenester under ett tak!

Hva slags tjenester kan et Magento-byrå tilby?

Ulike Magento-byråer tilbyr som nevnt ulike tjenester. Vi skal nå se nærmere på noen av tjenestene et byrå typisk kan tilby.

Dette gjør det litt lettere for deg å vits nøyaktig hva du skal se etter når du velger Magento-byrå. Her er tjenestene du ofte vil kunne få hjelp med:

Design

Magento-opplæring

Magento-migrering

B2B commerce

Magento-koderevisjon

Hosting

SEO

Analyse

Omnikanal-implementering

PWA-utvikling

Magento support

Sikkerhet

Trenger du hjelp med Magento?

Moo Gruppen har erfaringen og ekspertisen du trenger for å tilpasse din Magento-nettbutikk på ønsket måte.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat, og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med alt fra hosting og SEO til Magento-koderevisjon!

 Kontakt oss her→

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Moo Gruppen er en norsk Magento leverandør som kan hjelpe deg med begge deler. Som leverandør av nettbutikker hjelper vi deg å lage en intuitiv, moderne, automatisert og avansert løsning der lønnsomhet står i fokus.