search

NOSTO | Persontilpasset Nettbutikk

Finn ut mer om persontilpasset nettbutikk, NOSTO.

NOSTO – Personlig tilpasning av nettbutikk

NOSTO er en leverandør som tilbyr flere forskjellige tjenester for personlig tilpasning av nettbutikker. Løsningene spenner om en rekke forskjellige typer og størrelser av butikker. NOSTO var i starten mer eller mindre bundet til Magento, men de har nå åpnet opp for andre plattformer også kan benytte seg av persontilpasset nettbutikk med NOSTO.

I starten fokuserte de også mest på produktanbefalinger som var personlig tilpasset, men de har i senere tid også inkludert e-poster, innhold, popups, og mye mer i sin portefølje. Split-testing og remarketing, først og fremst da bruk av data, er også noe NOSTO er markedsledende på.

God erfaring med NOSTO

Vi har jobbet med NOSTO i flere år og har god erfaring med denne løsningen. Blant annet har vi en rekke ganger brukt tjenesten for å produsere produktanbefalinger innen Magento. Vår erfaring er at mellomstore og store nettbutikker bruker NOSTO mest i sin drift. 

Vårt arbeid har spennet om hele utvalget av løsninger som NOSTO tilbyr. For eksempel har vi hjulpet nettbutikker med personlig tilpasset innhold basert på hvor kunden kom fra, samt personlig tilpasset innhold påfølgende en e-postkjede.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg med NOSTO,persontilpasset nettbutikk.

Persontilpasset nettbutikk, perfekt  til produktanbefalinger

Persontilpasset nettbutikk

Produktanbefalinger var det området NOSTO startet med, og til den dag i dag er de unektelig fortsatt best her. Back-end gjør det her enkelt å styre over de handlingene en ønsker å utføre. For eksempel kan du sørge for at fargene på produktanbefalinger er de samme som produktet kunden ser på.

NOSTO sørger for logiske alternativer når det ikke finnes nok data, slik som at bestselgere vises frem dersom det ikke er nok data til å vise personlig tilpassede alternativer. Forhold mellom produkter, slik som «kjøpt sammen ofte», følger også med her. Til og med geografi kan spille inn på dette i persontilpasset nettbutikk

Dessuten kommer NOSTO allerede med alternativer til hvordan du kan sette opp produktanbefalingene dine. Fremfor å kode inn forskjellige alternativer, kan du bare klikke på forskjellige typer produktanbefalinger i deres enkle og intuitive system. 

Bundling av produkter

Bundling, eller produktbunting, er veldig enkelt med NOSTO. Dette har vært en av deres beste forbedringer over de siste årene, og den gjør at nettbutikkene kan sørge for økt salg per besøkende. Logikken bak hvilke produkter kundene får anbefalt er her alltid god. 

Det sørger en nemlig raskt og enkelt for gjennom NOSTO sin brukerflate. Her kan du benytte deg av forskjellige valg for å gjøre bundling av produkter relevant, samtidig som maskinlæring sørger for at bundlingen også blir effektiv i å øke salget. 

Når kundene dine kjøper et produkt, vil de bli anbefalt hvilke produkter som ofte er kjøpt sammen med produktet deres, eller som anbefales kjøpt med det. Du kan her velge at like merkevarer, like produkter, eller rett og slett bare komplementære varer, skal anbefales til kunden.

Anbefalinger på e-post

NOSTO lar deg også sende gode produktanbefalinger på e-post. Disse kan både baseres på de handlingene forbrukerne har gjort i nettbutikken, og de personlige dataene som de har etterlatt seg underveis. 

Integrasjonen av NOSTO til e-post er veldig enkel. Så snart du har lagt den til, vil løsningen enten bruke data som finnes om kunden, eller benytte seg av maskinlæring eventuelt. 

Vi har selv brukt NOSTO til produktanbefalinger over e-post gjennom for eksempel Magento. Dessuten er det nyttig at NOSTO kan aktiveres basert på hendelser, slik at integrasjonen for eksempel sender e-poster når brukere forlater handlekurven.

Personlig tilpasset innhold

Personlig tilpasset innhold er veldig viktig. Nettopp derfor har dette vært et område der NOSTO har investert mye de siste årene. Her kan en endre på innholdet som vises basert på hvor trafikken kom fra, hvilke andre sider de har sett på, og hvor godt de kjenner til merkevaren for eksempel. 

En kan også fokusere på for eksempel kjønn eller foretrukne varer. Besøker du en klesbutikk på nett som en ung mann, vil nettbutikken ved hjelp av NOSTO kunne luke ut produkter som mest sannsynlig ikke er aktuelle for deg. Dette er enkelt å sette opp, med flere tilgjengelige maler. 

Alt du trenger å gjøre er å velge et segment, slik som «klær til unge menn» for eksempel, og deretter legge inn innholdet. Påfølgende vil NOSTO tilby egne rapporter som gir deg innsikt i hvorvidt dine tiltak har den ønskede effekten. 

NOSTO fungerer best til dette dersom du nøye plukker ut segmentet ditt. Sørg for at du er klar over variablene, og husk på at du altså kan kombinere flere variabler for å segmentere ytterligere. Persontilpasset nettbutikk er spesielt nyttig i en nettbutikk med mange besøkende og spesifikke produkter til salgs.

Persontilpasset nettbutikk

Rapporteringsverktøy i NOSTO

Rapporter er veldig viktige i verktøy som NOSTO. Disse styrker dine muligheter for å optimalisere anbefalingene til hvert enkelt segment. NOSTO sine rapporteringsverktøy er kompliserte, noe som gir deg akkurat den innsikten du trenger. 

Med alle nøkkeltallene foran deg, kan du sammenligne tallene før og etter implementeringen av dine endringer. Dermed kan du bedre følge med på effekten av de handlingene du utfører gjennom persontilpasset nettbutikk.

Hvilke konkurrenter finnes det?

NOSTO har konkurrenter slik som Dynamic Yield, Fresh Relevance, Rich Relevance, Monetate, og Limespot. Dette er alle aktører som tilbyr gode løsninger, der mye riktignok er ganske likt som hos NOSTO selv. 

Selv om NOSTO ikke var noen stor aktør i starten, så har de utviklet seg betraktelig med tiden. Spesielt gjennom innsikten i rapportene sine og AB testingen, har NOSTO blitt en markedsledende aktør og farlig for konkurrentene sine.

Integrasjon av NOSTO

Det er veldig enkelt å integrere NOSTO med de mest populære plattformene for nettbutikker. Magento, Shopify, og BigCommerce er gode eksempler her. Dessuten finnes det flere integrasjoner ut mot andre plattformer. Dessuten er såkalte «hodeløse» implementeringer å spore her. 

Alt du trenger å gjøre for å installere og integrere NOSTO, er å synke produktdata, legge til JavaScript og konfigurere front-end før du justerer maler og anbefalinger. Dette går veldig raskt unna for de aller fleste.

Pris for persontilpasset nettbutikk

NOSTO pleide å være blant de aller rimeligste innen sitt segment. Selv om prisen har gått opp ganske mye, er de midt på treet i dag. Det finnes uansett ikke noen god løsning for personlig tilpasning som er billig. Billige løsninger gir deg simpelthen ikke like stor frihet for å benytte deg av logikk.

Vanligvis koster NOSTO rundt 8,000 kr i måneden for en vanlig nettbutikk med basisfunksjonene. Dersom en skal oppgradere til alle de funksjonene som NOSTO byr på, vil nok prisen havne nærmere 25,000 kr, da litt avhengig av størrelsen på nettbutikken.

Persontilpasset nettbutikk

Vi hjelper deg i gang med persontilpasset nettbutikk, NOSTO!

Moo Gruppen har god erfaring med verktøy for personlig tilpasning av nettbutikken, og her er NOSTO blant de aller beste. Vi kan hjelpe deg med å identifisere hvilken løsning som passer best for din nettbutikk. 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hvordan NOSTO kan styrke dine salg!

 Kontakt oss her→

Se hvorfor WordPress nettbutikk med Woocommerce er verdens beste kombinasjon!

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Slik kan du gjøre din nettbutikk klar for netthandel gjennom høytiden.