search

PCKasse nettbutikk – Nettbutikk med PCK integrasjon

PCK integrasjon for automasjon medfører mange fordeler for nettbutikken

Pck nettbutikk

Bilde ref: https://www.pck.no/

PCK – PCKasse nettbutikk

Alle som har fysisk butikk har i dag en form for kasseløsning. Det finnes flere kasseløsninger (POS) i Norge, men PCKasse er definitivt en av de mest populære og funksjonsrike alternativene i markedet. PCKasse har vært lenge på markedet og kan derfor benyttes til svært ulike produkter, noe som også har ført til at PCKasse har så stor suksess som det har. Mange kaller PCKasse som PCK.

PCK integrert med nettbutikk har blitt meget populært over de siste årene, da deres løsning treffer på mange av problemstillingene til de som driver butikk. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva PCK er og hvordan du kan bruke det.

Hva er PCK?

PCK, eller PCKasse, er en software som installeres på en PC koblet til kassaskuff, kvitteringsskriver og betalingsterminal. Vi i Moo Gruppen er kanskje Norges beste til å integrere PCKasse til nettbutikker.
Det er helt essensielt for nettbutikkene at kasseløsningen er godt integrert, da det både bidrar til mer effektive prosesser internt, automatikk og dermed også tid spart. 

PCK Integrasjon

pck nettbutikk

En PCK integrasjon som er godt kodet og gjennomtenkt  sikrer godt samspill mellom kasseløsningen og din nettbutikk. PCK ferdig integrert med nettbutikk er helt klart noe som forenkler hverdagen i stor grad for de som har en fysisk butikk, PCKasse har i dag over 8,000 installasjoner i fysiske butikker på landsbasis. Programvaren har et enkelt brukergrensesnitt. Alt du trenger å gjøre er å skanne, berøre, og utføre intuitive oppgaver direkte på skjermen. 

Moo Gruppen sørger gjennom våre systemer for synkronisering til PCK. Både varer. kategorier, merker og ordre synkroniseres her fortløpende. Det er dessuten muligheter for å sette opp alt fra enkelt butikker til flere butikker i kjeder. 

Slipp dobbelt arbeid med PCK

En annen stor fordel med integrasjonen, er at en slipper dobbelt arbeid. PCK synkroniserer nemlig innholdet fra kasseløsningen med din nettbutikk. 

Bruker du for eksempel PCK i WooCommerce, trenger du altså ikke legge inn informasjonen begge steder. Dessuten kan du dra nytte av fordelene WooCommerce byr på også i den fysiske butikken. 

PCKasse nettbutikk med WooCommerce

Vi har tørr å påstå at vi har markedets beste kompetanse på PCKasse integrasjon mot WooCommerce, også den beste tekniske integrasjonen. Vårt team er sertifisert på PCKasse og gjør vårt ytterste for hjelpe våre kunder å få en så god forståelse for hvordan integrasjonen fungerer så mulig slik at våre kunder føler seg trygge på benytte integrasjonen. Vi tilbyr også supportavtale for våre faste kunder som sikrer mulighet for å få hjelp når du trenger det.

PCKasse nettbutikk med Magento 2

Moo Gruppen har planer om å ferdigstille en Magento 2 integrasjon mot PCKasse i 2020. Dersom du ønsker Magento 2 integrasjon mot PCK er det bare å ta kontakt. Vi utvikler og designer for øvrig  Magento 2 nettbutikker for mellomstore til større virksomheter. 

nettbutikkløsning

Ta kontakt i dag for PCKasse Integrasjon hjelp!

PCK i nettbutikk medbringer mange fordeler, men da er det viktig at det brukes riktig. Moo Gruppen har god erfaring med PCK integrasjon, og vi bistår deg gjerne. Kanskje ønsker du bare en uforpliktende prat om hvilke andre fordeler løsningen kan gi deg?

Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale om hvordan PCK i nettbutikk kan hjelpe deg!

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.