search

Moo Gruppen er offisiell Klarna partner

klarna betalingsløsning

Klarna

Ønsker du at flere kunder gjennomfører sine kjøp i din nettbutikk?
Med Klarna betalingssystem vil du få et optimalt betalingssystem for din nettbutikk.

Moo Gruppen er offisiell Klarna partner

klarna checkout

Offisielle partnere

En av de viktigste aspektene ved en nettbutikk er dens betalingsløsninger. Det hjelper fint lite dersom kunden kommer til kassen, men ombestemmer seg om kjøpet her. Dessverre taper nettbutikker verden over flere milliarder akkurat her. Med Klarna betalingsløsning vil kundene i større grad fullføre sine kjøp i nettbutikker.

Store deler av det ansvaret må nok tildeles betalingsløsninger som ikke er optimaliserte for en god flyt og enkel gjennomføring. Klarna betalingsløsning er en av de få som virkelig klarer å levere gode løsninger til sine brukere. Klarna betalingsløsning kan du med godt hell benytte for nettbutikken din. Moo Gruppen er offisiell Klarna partner, og vi hjelper deg gjerne!

Hva er Klarna?

Klarna er som nevnt en betalingsløsning. Det er derimot ikke hvilken som helst en, og denne tjenesten bringer med seg mange fordeler. Kanskje aller best er deres integrasjon mot de fleste plattformer for nettbutikker, slik at du neppe trenger å bytte plattform for å benytte tjenesten.

Integrasjonen kan utføres direkte på siden din, og Klarna betalingsløsning tar seg selv av oppdateringer. Dette betyr at du gir samtykke til at leverandøren tar seg av vedlikeholdet av integrasjonen, noe som er en veldig stor fordel. Da sørger du nemlig for at løsningen alltid er oppdatert og klar til å levere den mest oppdaterte versjonen til kundene dine.

Blant de andre fordelene med Klarna betalingsløsning, finner en for eksempel at du som eier nettbutikken får betalt med en gang, og at Klarna tar på seg risiko ved alle svindler. De tar dessuten på seg kostnaden dersom kunden ikke får varen sin, og så kan du heller selv gjøre opp med Klarna. Alt i alt er det en veldig god løsning!

klarna betalingsløsning for nettbutikk
klarna betalingsløsning

Klarna betalingsløsning til Magento 2 og WooCommerce

Moo Gruppen har god erfaring med utvikling av nettbutikker og integrering av betalingsløsninger. Vi jobber for eksempel ofte med utvikling av nettbutikker på plattformene Magento 2 og WooCommerce. Nettopp derfor er vi så glade for å kunne integrere Klarna betalingsløsning på disse plattformene.

Dersom du har en nettbutikk på Magento 2 eller WooCommerce, kan vi hurtig og enkelt integrere Klarna betalingsløsning for deg på riktig måte. Da får du en løsning som sikrer deg å kunne konvertere kundene dine på en bedre måte.

Kontakt oss for hjelp i dag!

Ønsker du Klarna betalingsløsning integrert til Magento 2 eller WooCommerce, vil vi gjerne hjelpe deg. Er du kanskje heller litt usikker, tar vi også gjerne en uforpliktende prat. Vi har som formål å hjelpe deg med å finne de beste løsningene til din nettbutikk.

Ta kontakt i dag for hjelp til Klarna integrasjon!

nettbutikk hjelp

Nettbutikk med UX design som konverterer

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.