search

Moo Gruppen er sertifisert PCK partner og ekspert på PCK integrasjon

Slik kan vi hjelpe deg med PCK integrasjon

pck integrasjon

Sertifisert PCK partner

PCK er en viktig løsning for nettbutikker. Denne kasseløsningen lar butikkene sømløst overføre informasjon fra de fysiske butikkene. Det gjør hverdagen enklere og gir mer kontroll. 

Nettopp derfor har Moo Gruppen jobbet hardt for å bli en sertifisert PCK partner. Vi har så langt sendt 4 medarbeidere på PCK kurs, da vi har stor tro på løsningene. Våre medarbeidere har fullført alle de 3 modulene.

Helintegrerte løsninger

Som en følge av kurset, er Moo Gruppen altså sertifisert til å selge løsningen. Vi anser PCK for å være den beste løsningen for nettbutikkene i markedet i dag, og derfor anbefaler vi denne på det sterkeste.

Allikevel selger vi ikke bare PCK løsningen. Vi har nemlig et fokus på å levere helintegrerte løsninger. Det betyr at vi jobber med å integrere PCK i WooCommerce for både mellomstore og store nettbutikker,

pck integrasjon
woocommerce nettbutikk med pckasse

PCK integrasjon i WooCommerce

Vår WooCommerce integrasjon for PCK er kanskje den mest komplekse i markedet og vi er en av få aktører som i tillegg har valgt å sertifisere flere av våre ansatte på PCK for å inneha høy kompetanse på fler enn bare en ansatt. Våre dyktige utviklere har vært borti mange ulike problemstillinger for integrasjon og har løsninger for det aller meste. 

PCK integrasjon i Magento 2

Ett av våre store mål for 2020 er å ferdigstille PCK integrasjonen i Magento 2. Dette vil innebære at de nettbutikkene som altså benytter Magento-plattformen også kan benytte seg av PCK.

Vi har mange kunder som ønsker å bruke Magento grunnet deres andre gode løsninger. Nettopp derfor vil det være viktig å kunne tilby en god løsning for PCK akkurat her. 

pck integrasjon
pck integrasjon

Sømløs integrasjon mellom nettbutikk og PCK

Det er PCKasse som leverer løsningen for din nettbutikk. Vi jobber derimot tett med selskapet for å sikre at dine behov blir ivaretatt, og det er videre vi i Moo Gruppen som altså jobber med PCK integrasjonen. 

Dessuten arbeider vi som alltid med det web relaterte. Vårt mål er at din nettbutikk skal basere seg på et system der alt virker i perfekt harmoni. Det inkluderer alt fra PCK, til fargevalg i menyene!

Ta kontakt i dag for PCK integrasjon!

Moo Gruppen er her for å hjelpe deg med PCK integrasjon. Vi er nå altså en sertifisert PCK partner, slik at vi kan selge deg løsningen over 8,000 mellomstore og store nettbutikker har valgt. Er du fortsatt usikker? Vi tar gjerne en uforpliktende samtale om fordelene, over en kopp kaffe for eksempel.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat!

Kontakt oss her

nettbutikk hjelp

PCK integrert med nettbutikk har blitt meget populært over de siste årene, da deres løsning treffer på mange av problemstillingene til de som driver butikk.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.