search

Magento rådgivning kan optimalisere din nettbutikk.

Ved hjelp av rådgivning til din Magento nettbutikk, kan du øke salgene betraktelig. 

rådgivning nettbutikk

Magento rådgivning

Dersom du ønsker å øke salg i nettbutikken din, vil de fleste anbefale deg å investere mer i markedsføring. Selv om annonser og reklame fungerer godt, finnes det en enda bedre strategi. For å optimalisere din nettbutikk kan du nemlig benytte deg av Magento rådgivning

Eksempler på Magento rådgivning

Eksperter innen Magento kan nemlig gi deg unik innsikt i hva som virker best. De kan identifisere problemer og eventuelle løsninger ved nettbutikken. I denne artikkelen skal vi se nærmere på et utvalg av de punktene Magento rådgivning kan hjelpe deg med å utbedre. 

Magento 2 B2B nettbutikk
Magento funksjoner

Velg riktige utvidelser

Det å velge riktige utvidelser er helt essensielt for at en Magento nettbutikk skal fungere optimalt. Her skal utvidelsene gi brukerne de nødvendige funksjonene de er på utkikk etter, og noen ganger er dette enklere sagt enn gjort. Samtidig kreves det også til tider at unødvendige utvidelser må fjernes. Når disse fjernes, vil siden bli raskere, og dermed ranke høyere i Google og oppleve mer trafikk. 

Fokus på det tekniske

Ladehastighet for en nettbutikk er som nevnt ovenfor veldig viktig. Det er ikke bare utvidelser som er skyldige her, og flere andre elementer fører til trege nettbutikker med feil. Ved hjelp av profesjonell Magento rådgivning, vil mange oppdage at det er trege sider som fører til lave salg. En god Magento rådgiver kan potensielt få nettbutikken til å laste 3 ganger raskere, uten kompromiss på kvalitet. 

teknisk arkitektur nettbutikk
brukervennlighet

Forbedret brukeropplevelse

Utover ladehastighet, skal naturligvis også brukeropplevelsen være god. Dette inkluderer oppsett, elementer, navigasjon, og andre handlinger på siden. For eksempel bør handlekurven være enkel, da statistikk viser at mange nettbutikker her mister kundene sine. Gjennom Magento rådgivning kan en lære de beste strategiene for å holde brukeropplevelsen optimal. 

Generell strategi

Generell strategi som relaterer til statistikk, er også noe en Magento rådgiver kan bistå med. Analytiske verktøy som samler data er her veldig viktige. Dette handler om å utvikle en strategi for å øke salgene, selv om det ofte bare er snakk om så prosentpoeng. Jo større nettbutikken, jo større blir derimot summene her. 

magento B2B nettbutikk
magento utvikler

Bedre funksjonalitet

Er det funksjoner du mener nettbutikken mangler, men som du selv ikke klarer å implementere? Da er det på tide å søke Magento rådgivning. Fordelen med Magento er tross alt at plattformen tillater det meste å bli implementert. Kontakter du en Magento rådgiver er derfor sjansen stor for at de kan finne en løsning også for din ide. 

Faktorer for valg av Magento rådgivning

Vurderer du å benytte deg av Magento rådgivning? Da er det flere faktorer du er nødt til å se nærmere på for å avgjøre om dette er det riktige valget for deg. Nedenfor har vi gått gjennom et utvalg av faktorer for valg av Magento rådgivning.

konkurransefortrinn nettbutikk

Portefølje

En portefølje gir deg et inntrykk av hva en Magento rådgiver tidligere har levert av verdi til sine kunder. Sannsynlighetene er store for at du finner en rådgiver som har erfaring med akkurat ditt problem. Kanskje finner du nettopp deres forhold til disse problemene i porteføljen. 

Sertifiseringer

Magento tilbyr flere sertifiseringer. Dersom du finner en Magento rådgiver som har disse sertifiseringene, så kan du garanteres at de er godkjente av plattformen selv. Det er derfor en stor fordel å holde et øye åpent for disse. 

Nettbutikk
webdesign og funksjoner

Tjenester

Trenger du hjelp til alt mulig, kan det være en god ide å velge Magento rådgivning fra en ekspert med et bredt spenn av tjenester. Samtidig kan du kanskje finne en ekspert som spesialiserer seg innenfor ett enkelt emne også, dersom du kun trenger hjelp til noe helt spesifikt. 

Kommunikasjon

Kommuniserer eksperten godt med deg? Hvordan det første møtet går, samt hvilken plan som blir satt opp for oppdateringer, kan være veldig viktig. Skal du satse på Magento rådgivning, setter du tross alt nettbutikken ut for en risiko. Føl derfor godt på kommunikasjonen. 

smidig prosjektgjennomføring med magento rådgiver
prosjekthåndtering

Moo Gruppen hjelper deg med Magento rådgivning

Vi i Moo Gruppen bistår deg gjerne med Magento rådgivning. Se gjerne vår portefølje og våre sertifiseringer for referanser. Du kan også ta en nærmere titt på våre tjenester for å se om de står i stil med dine behov.

Dessuten setter vi oss veldig gjerne ned og tar en prat. Da kan du få bedre innsikt i prosessen rundt Magento rådgivning. Vi ser frem til å høre fra deg!

 Kontakt oss her→

I denne artikkelen går vi gjennom hvordan vi håndterer alle prosjekter i Moo Gruppen.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.