search

Logistikk

Med oss som totalleverandør får du hjelp til optimal forretningsflyt og logistikk

Intelligent lagersystem (WMS)

Trenger din bedrift god kontroll på innkjøp i ulike valuta fra ulike leverandører samt god vareflyt mellom ulike lager lokasjoner?
Vi hjelper deg å sette logistikk i system med POS, ECOMMERCE, ERP slik at din bedrift kan vokse og beholde kontroll. Systemet gir deg forecasts og har fokus på å støtte deg med innkjøp via predikasjoner og AI.

Kontroll på vareflyt

Uansett type bedrift så er det behov for kontroll over vareflyt i foretaket, så lenge de har et varelager eller flere. Dette kan vi bidra med via Rackbeat. Systemet passer for deg som produserer, importerer, forhandler varer og som har et eller flere lager lokasjoner.

Rackbeat WMS

MooGruppen er sertifisert partner av Rackbeat som er et nettbasert moderne og intelligent lager system med fokus på brukervennlighet. Dersom du har behov for et holistisk bilde av din bedrift er dette systemet verdt å ta en nærmere titt på. Tydelig og god vare oversikt med mulighet til å koble på eksterne kilder fra API eller FTP import slik at dine data er samlet i Rackbeat.

Automatikk med lagersystem

Rackbeat kan settes opp til å gi din bedrift automatiske forslag på innkjøp. Systemet er brukervennlig og tillater deg som bruker i stor grad å konfigurere og vedlikeholde systemet selv. Med automatikk og god vareflyt oppnår man spart tid og penger slik at man kan bruke energien sin på kjernevirksomheten.

Integrasjoner

Det er allerede en rekke integrasjoner ferdig utviklet mot Rackbeat. Noen av disse er integrasjon mot 24SevenOffice, Magento 2, WooCommerce og Shopify. Vi leverer nettbutikker basert på Magento 2 samt WooCommerce og kan benytte disse ferdig integrasjonene eller utvikle en skreddersydd integrasjon, alt etter behov. Dersom du har et annet system kan vi ta en vurdering sammen med deg hvorvidt dette skal integreres. Siden Rackbeat i sitt lagersystem har et stort fokus på gode API er det mulig å koble alle relaterte kilder med en utviklingsjobb.

Forretningsflyt

Ønsker du hjelp med å sette opp en flyt for din logistikk med kontroll over dine lager lokasjoner med integrasjon mot eventuelle POS og Ecommerce løsninger kan vi gjennomgå løsninger med en av våre forretningsutviklere på workshop. Et godt lagersystem i bunnen gir deg mulighet til å oppnå kontroll og med integrasjoner og riktig flyt kan man oppnå en stor grad av automatikk.

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Trenger du en demo av systemet
så kan vi hjelpe deg!
Fyll ut kontaktskjemaet