search

Inventory Planner gir oversikt

Har du god oversikt over din lagerstatus og ikke minst  etterspørselen på varene, vil du kunne tilby dine kunder en optimal nettbutikk.        Inventory Planner hjelper deg med å få den oversikten du trenger!
Inventory Planner

Slik planlegger du en markedsføringskampanje med e-handel

Markedsføring er viktig, og spesielt gjennom visse årstider og høytider. Klarer du å planlegge gode og strategiske markedsføringskampanjer, kan dette hjelpe deg med å forutse salget ditt. Planlegger du for eksempel å reklame kraftig for et spesifikt produkt, sier det seg selv at du bør ha gjort større innkjøp av dette. Det er ikke vits å reklamere for et produkt som blir utsolgt med en gang.  Med Inventory Planner kan du holde en god oversikt over din lagerbeholdning.

Her kan du også se på dine tidligere kampanjer. Har de fungert? Fikk du solgt mer av produktene du reklamerte for? Når du har svaret på disse spørsmålene, kan det bli lettere å planlegge innkjøpene dine. Husk alltid å samkjøre markedsføringskampanjene med innkjøpene dine, dette er alfa og omega.

Vær beredt for høytider

Julehandel kan være svært stressende og slitsomt. Derfor er det kanskje ikke så rart at det blir mer og mer vanlig å kjøpe julegaver på nett. Gjennom november og desember vil du nok se at salget ditt øker, og da er det viktig å være forberedt på dette. Aldri undervurder høytider, spesielt ikke om du selger festeffekter. For å vite hvilke høytider som øker salget ditt, bør du gjøre undersøkelse på hvilke høytider som blir feiret av landene du leverer til.

Det er dog viktig å ha selvinnsikt og skjønne at ikke alle høytider vil påvirke salget ditt. Selger du for eksempel kontorutstyr, er det ikke sikkert at julehandelen til folk flest blir gjort hos deg. Se gjerne på konkurrentene dine og hva de markedsfører. Det beste alternativet er å se på sin egen salgshistorikk fra tidligere år.

Inventory planer gir oversikt

Kom i gang nå!

Vi kan hjelpe deg med Inventory planner.

Organiser nettbutikken din med Inventory Planner

Det er viktig å være organisert, uansett hvor stort eller lite lageret ditt er. Har du større inventar over flere lagre, kan det lønne seg å få profesjonell hjelp. Det kan fort bli overveldende å skulle administrere større lagre, og det er mye å tenke på gjennom året. Heldigvis finnes det verktøy som Inventory Planner som kan hjelpe deg.

Inventory Planner er en programvare som automatisk kan fortelle deg hvordan du ligger an med tanke på sesong og årstid. Verktøyet vil alltid ha oversikt over hvilke produkter som er populære og hva du kan vente med å kjøpe inn. Med all den ekstra tiden Inventory Planner gir deg, kan du heller fokusere på andre aspekter som kan gagne butikken din.

Nå kan du for eksempel heller legge tiden din ned i markedsføringskampanjer for økt salg. God kontroll og organisering kan ha mye å si på hvor vellykket din nettbutikk blir. Du ønsker ikke å tape penger på å kjøpe inn unødvendig inventar som ikke selger. Dette kan være vanskelig å forutse på egenhånd, men med et lager planleggingsverktøy blir jobben lettere.

Integrering av Inventory Planner plugin

Inventory Planner er en plugin med mange goder. Den fungerer best når den integreres på riktig måte og som en del av en overordnet strategi. Moo Gruppen har god erfaring i å få plugins til å passe inn i det større økosystemet som en nettbutikk jo er.

Ønsker du hjelp til integrering av Inventory Planner plugin? Ta kontakt med oss i Moo Gruppen i dag for en uforpliktende prat!

Kontakt oss her→

Vipps netthandel tar nå helt av og flere og flere nettbutikker etterspør og skaffer seg betalingsløsningen.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,