search

Alt du trenger å vite om DXP

 Vi i Moo Gruppen har god kunnskap for å kunne hjelpe deg med å optimalisere din nettside. Vi ser frem til å høre fra deg.

Nye trender

Når du arbeider med digital teknologi må du alltid være forberedt på nye trender, verktøy og arbeidsmåter. Et av disse nye verktøyene kan for eksempel være DXP i WordPress, «Digital Experience Platform». I denne artikkelen skal vi gå gjennom hva dette innebærer, og hvordan du kan bruke det til å styrke dine digitale plattformer så vel som din bedrift.

DXP i WordPress

Hva er DXP i WordPress?

DXP i WordPress høres kanskje komplisert ut, men det handler rett og slett om å gi kunder en bedre og mer personlig kundereise. Digital experience platform integrerer teknologi over flere ulike plattformer, for å gi kundene en personlig digital opplevelse. Dette er et produkt som kan bli brukt alene, men som vanligvis blir kombinert med CMS, analyse- og søkeverktøy.

Med DXP i WordPress får du muligheten til å digitalisere bedriften din og levere gode og personlige kundeopplevelser. I tillegg vil du få en innsikt i hvordan kundene bruker tjenestene dine. Hvordan du bruker DXP kommer helt an på hva målet med plattformen er. Digital experience platform være komplekst og benytte seg av mye teknologi om du har et behov for dette.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg med DXP i WordPress.

DXP og CMS

DXP og CMS har mange likhetstrekk, men opererer på ulike måter med ulike mål. DXP er på sett og vis en evolusjon av CMS, som arbeider med å bryte restriksjonene som av og til oppstår i sistnevnte. Ettersom DXP er mer enn bare et CMS, sier det seg selv at det gir deg flere muligheter enn du har hatt tidligere.

Med DXP i WordPress kan du nå tilby kundene dine skreddersydde og personlige opplevelser, mens de bruker tjenestene dine. Dette er fordi DXP bruker en mer sofistikert teknologi enn CMS, og benytter seg av mange ulike markedsføringsverktøy. Blant annet personliggjøring av innhold, dypere markedsanalyser og A/B testing. Ulike selskap tilbyr ulike løsninger for digital experience platform

Hva kan DXP gjøre for deg og din bedrift?

Med DXP  i WordPress kan du nå synkronisere innhold på flere plattformer samtidig. Gammel eksisterende data og ny kan bli integrert, og du kan administrere innhold på alt fra mobile enheter, sosiale kanaler, e-poster og desktop. Det gir deg mer handlingsrom og større frihet, med mindre arbeid.

Du kan også bli bedre kjent med kundene dine, via en kundeprofil som DXP kan tilby. Dette er en profil som benytter seg av dataen til kundene for å gi deg et bilde av hva de er på jakt etter. Her blir søkehistorikk, kjøpshistorikk, demografi, lokasjon og mye mer tatt i betraktning. På denne måten kan du finne ut hva kundene dine ønsker, når de ønsker det og hvor de ønsker dette.

Bruker du DXP i WordPress på rett måte, kan dette gi deg bedre resultater og gjøre bedriften din mer effektiv. Analyseverktøyet og all teknologien  gir tilgang på, vil sørge for at kundene dine får en skreddersydd shoppingopplevelse, digital experience platformer vil skille deg ut på markedet. På mange måter gir DXP fordeler til både bedriftseierne og forbrukerne.

Dette kan DXP i WordPress hjelpe med

Du har også muligheten til å skru på noe som kalles for «DXP Grid Scoring». Dette er en funksjon som kan hjelpe deg til å fatte beslutninger som ellers vil være vanskelig. DXP Grid Scoring representerer flere programvare-brukere, og kan derfor gi deg et demokratisk svar på spørsmålene du måtte ha. I stedet for å bare forhøre deg en spesifikk analytiker, kan du få svar fra mangfoldet.

 Formålet med digital experience platformer å lære seg hvordan mennesker og potensielle kunder ser din bedrift på nettet – og hvordan du kan lage en relasjon med disse kundene. Du har kanskje potensielle kunder på flere ulike plattformer og kanaler. Digital experience platform vil hjelpe deg med å nå alle kanalene uten problem. På den måten kan du skreddersy kundereisen, noe som absolutt er fordelaktig.

Kunder har mange muligheter når de shopper på nettet. Markedet florerer av ulike tilbydere, og det gjelder å kunne skille seg ut på en positiv måte. DXP i WordPress vil passe godt for bedrifter som virkelig ønsker å skape relasjoner med sine kunder, og gi de en personlig opplevelse. Digital experience platform skaper fornøyde kunder, som igjen sørger for at bedriften din lykkes og vokser!

DXP i WordPress

Ønsker du å bruke DXP i WordPress?

Har du et ønske om å prøve deg med DXP? Enten du skal bytte fra CMS, eller er helt ny, kan vi hjelpe deg med løsningen digital experience platform. Moo Gruppen har flere års erfaring med å utnytte denne løsningen for å kunne oppnå de beste resultatene. Det finnes mange gode teknologier og får å hjelpe deg er det viktig at vi får et dypdykk i din bedrift og dens behov slik at vi kan komme opp med beste digital experience platform.strategi og teknologi anbefalinger.

Ta kontakt med oss i dag! Vi tar gjerne en kopp kaffe for eksempel eller en rask samtale på telefon hvor vi besvarer dine spørsmål!

 Kontakt oss her→

Se hvorfor WordPress nettbutikk med Woocommerce er verdens beste kombinasjon!

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

WordPress digital experience platform: fra CMS til DXP under lupen