search

Hva koster det å bruke en tekstforfatter?

tekstforfatter pris

Driver du nettbutikk og trenger tekstforfatter tjenester?

man ser på tablet på kontor

Hva koster en tekstforfatter?

Dersom en driver en nettbutikk, så er det unektelig mye å gjøre. En rekke systemer skal virke i samspill, og det er ikke alt en er like god til. En del av driften mange velger å sette ut er tekstforfatting, både grunnet manglende ekspertise og et ønske om bedre resultater.

Før en setter ut tekst til en ekstern aktør, så er det derimot naturlig å spørre seg selv hva prisen er. For hva koster det å bruke en tekstforfatter? Dette er ikke alltid like enkelt å besvare.

Timepris vs. fastpris

Mange bedrifter benytter seg av timepris innen B2B tjenester. Tekstforfatting er helt klart en av dem, og det er en praktisk løsning for tekstforfatter å benytte dette. Oppdraget kan tross alt ta lengre tid enn forventet, da spesielt til research. 

I disse tilfellene er det veldig gunstig for tekstforfatteren, men kunden har selvfølgelig her dårlig oversikt over kostnadene. Et oppdrag som skulle ta 5 timer kan i realiteten fort ta 10 timer. Akkurat som ved utvikling av nettbutikk er det vanskelig å estimere tidsbruk.

Av denne grunnen velger også enkelte tekstforfattere fastpris. Dette kan være en fastpris for x antall bloggposter i måneden, eller alt av tekst til en hjemmeside. Enda mer populært er nok pris per ord, der tekstforfatter gir kunden friheten til å velge eksakt tekstmengde innenfor budsjettet sitt.

Kom i gang nå!

Vil du bruke vår tekstforfatter til din nettbutikk?

Teksttype avgjør kostnaden

Ved timepris er ikke teksttype veldig avgjørende, men for fastpriser per ord vil dette være veldig viktig. En tekstforfatter tilbyr tross alt aldri samme pris per ord for en bloggartikkel på 1,000 ord som en annonse til Google Ads. Sistnevnte tar nemlig mye lengre tid per ord å produsere. 

Fastpris er i det store og det hele best, men dersom en skal bestille mange forskjellige teksttyper, så kan også dette til tider bli uoversiktlig. Tidsbruk vil til syvende og sist være hovedgrunnlaget for kostnaden.

Hvilket emne er det snakk om?

Tidsbruken manifesterer seg også helt klart i hvilket emne teksten skal handle om. Tekniske tekster eller produktbeskrivelser innen legemiddelindustrien stiller for eksempel helt andre krav enn en klesbutikk på nett. 

For å redusere kostnaden av tekstforfatter, så kan det være en god ide å finne ut av styrkene deres. Det er også en mulighet å skrive tekstene til nettbutikk selv, for deretter å spørre om språkvask fra en profesjonell tekstforfatter.

Få pristilbud på tekstforfatter i dag!

Trenger du gode tekster til en fornuftig pris for nettbutikken din, så ta kontakt med Moo Gruppen, vi har god erfaring med tekstforfatter tjenester for nettbutikker.
Tar du kontakt i dag for å  motta et pristilbud på tekstforfatter! Kontakt oss her→

Se noen av fordelene ved å bruke tekstforfatter i din nettbutikk.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Unngå fellene ved utvikling av nettbutikk

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.