search

HubSpot WordPress plugin | Integrer HubSpot

Dette trenger du å vite om HubSpot WordPress plugin!

HubSpot WordPress plugin

Ønsker du det beste fra to verdener? Vi snakker selvfølgelig om det mest populære CMS-systemet, WordPress, og den mest populære plattformen for inbound marketing – HubSpot. Det er nemlig fullt mulig å kombinere de to.

Ved hjelp av en HubSpot WordPress plugin kan du engasjere og organisere besøkende på nettsiden. Dette muliggjøres blant annet med live chat, brukervennlige og kostnadsfrie skjemaer, CRM, analyse og e-postmarkedsføring. 

Når du integrerer denne utvidelsen på din WordPress-plattform, vil du få enkel tilgang til mange nyttige funksjoner.

Her finner du all informasjon du trenger å vite om HubSpot WordPress utvidelsen!

Generelt om utvidelsen

HubSpot WordPress plugin gir deg tilgang til en rekke funksjoner som er nyttige dersom du ønsker å fokusere på inbound marketing. Utvidelsen gir deg mulighet til å administrere og lage markedsføringsmateriale, og deretter måle effekten av det.

Ønsker du tilgang til automatiske markedsføringstjenester, innholdsproduksjon, e-postmarkedsføring eller markedsføring i sosiale medier? Da er HubSpot WordPress plugin kjekk å ha. 

35 % av alle nettsider på verdensbasis er bygget på WordPress. Det er med andre ord ikke tvil om at WordPress gir deg mange muligheter, og HubSpot er én av dem. 

HubSpot er et kraftig og effektivt verktøy. Kombinerer du HubSpot og WordPress, får du med andre ord det beste fra to verdener.

Kom i gang nå!

Vi kan hjelpe deg med HubSpot WordPress plugin

HubSpot WordPress plugin | Mange funksjoner

Dersom du installerer en HubSpot WordPress plugin på WordPress-siden din, vil du få tilgang til alt fra skjemaer og popups til live chat. 

Utvidelsen lar deg enkelt koble HubSpot-kontoen din til WordPress, siden HubSpot-sporingskoden legges til på siden din automatisk. Det vil derfor være mulig å få tilgang til alle de nyttige HubSpot-funksjonene og -verktøyene direkte fra WordPress.

Live chat

Dersom du installerer en HubSpot WordPress plugin, vil du kunne yte rask og enkel kundeservice i sanntid. Dette sørger for mer fornøyde kunder og mer effektiv salgsflyt. 

Det er til og med mulig å ta i bruk en automatisk chat-tjeneste når de ansatte ikke er til stede, slik at kunder kan få hjelp når som helst på døgnet. Hvem klager vel på kundeservice 24/7?

Lister og kontakter

Med HubSpot WordPress plugin får du én enkel database å forholde deg til. Her finnes alle kontaktene til bedriften din. Du kan enkelt utføre analyse av leads, kontakter og eksisterende kunder på ett og samme sted.

Du kan også koble kontakter til ulike bedrifter eller avtaler via CRM. Lag også praktiske lister som du kan bruke som utgangspunkt når e-postkampanjer skal sendes ut. 

Analyseverktøy

Ved hjelp av det innebygde analyseverktøyet i HubSpot kan du få enkel oversikt over hvilke markedsføringsaktiviteter som er mest effektive. Dette er nyttig for både markedsførings- og salgsavdelingen.

Du kan også benytte analyseverktøyene til å se hvordan popups, chat-tjenester, skjemaer og markedsføring via e-post har innvirkning på bedriftens vekst.

Popups og skjemaer

En HubSpot WordPress plugin gir deg også mulighet til å opprette flotte skjemaer og diverse popups til nettsiden. Dette krever kun noen få tastetrykk, og er en enkel prosess.

Det er også mulig å anvende skjemaer eller popups du har fra før. Hvordan? Jo, HubSpot kan nemlig integreres med dine WordPress-popups og -skjemaer.

Markedsføring via e-post

Ved hjelp av utvidelsen vil du kunne lage nyhetsbrev og andre e-poster som sendes til kontaktene du har i databasen din.

Verktøyet for e-postmarkedsføring er enkelt å anvende. Dersom du ikke ønsker å lage e-posten fra bunnen av, kan du velge fra mer enn 20 ferdigdesignede e-postmaler. Slik blir det enklere enn noensinne å sende ut e-poster med markedsføringsmateriale.

Integrasjoner – tilpass siden din!

HubSpot åpner for sømløse og enkle integrasjoner med mer enn 500 forskjellige applikasjoner. Vi kan for eksempel nevne WooCommerce, Zapier og Gravity Forms.

Dette tillater deg å benytte alle dine favorittverktøy sammen, noe som forenkler arbeidsprosessen betraktelig.

Fordeler du får med HubSpot

Hvis du har en WordPress-side og installerer HubSpot-utvidelsen, kan du se frem til en rekke fordeler. 

Vi kan blant annet nevne økt grad av organisk trafikk til nettsiden, samt mer trafikk til bedriftens sosiale medier. Dette er gunstig for enhver bedrift. Alle bedrifter er avhengige av å bli sett dersom produkter og tjenester skal nå ut til forbrukerne.

Du kan også høste fordeler i form av flere konverteringer på landingssider, og økt ytelse på nettsiden. På toppen av dette kan HubSpot sørge for at siden din blir søkemotoroptimalisert.

Hvordan installere utvidelsen?

For at du i det hele tatt skal kunne installere HubSpot WordPress plugin, er det viktig at du oppfyller visse kriterier.

Bloggen eller nettsiden din i WordPress må bygges på en WordPress.org-installasjon. Eventuelt må den være av typen WordPress.com Business Plan. 

Dersom du har en annen form for WordPress-side (f.eks. WordPress Premium), vil dessverre ikke dette være kompatibelt med JavaScript eller utvidelser som HubSpot WordPress plugin.

Sørg også for at du har en utgave av WordPress som oppfyller kravene til utvidelsen. I tillegg må du ha funksjonen wp_footer i WordPress-temaet ditt. Ellers er det viktig at du er administrator for WordPress-siden din, slik at du kan installere HubSpot WordPress plugin.

Slik er installasjonsprosessen

Dersom du oppfyller kravene nevnt ovenfor, er du klar for å installere HubSpot WordPress plugin på siden din. Dette kan gjøres direkte fra kontoen din i WordPress.

Sørg for at du er innlogget på WordPress-siden din, og pass på at du bruker en administrator-konto. Deretter klikker du på «Plugins», og deretter på «Add new».

Nå kan du søke etter utvidelsen HubSpot WordPress plugin, som finnes under navnet «HubSpot All-in-One Marketing – Forms, Popups, Live Chat». Deretter trenger du bare å installere utvidelsen, og til slutt aktivere den.

Husk å logge deg inn på HubSpot-kontoen fra menyen i sidemargen. Nå kan du begynne å bruke HubSpot! Dersom du er usikker på hvordan HubSpot WordPress plugin skal installeres, kan en webtjeneste hjelpe deg med dette. Da kan du bruke tiden din på andre oppgaver.

Oppsummering av HubSpot-utvidelsen

WordPress er blant verdens mest populære publikasjonsverktøy, mens HubSpot er blant de mest populære verktøyene innen inbound marketing. Slår du sammen de to ved hjelp av en HubSpot WordPress plugin, får du en kraftfull kombinasjon.

HubSpot-utvidelsen sørger for at du får alle de nyttige funksjonene fra HubSpot integrert på din WordPress-side. Dette gir deg tilgang til mange smarte funksjoner, inkludert skjemaer, automatisk e-postmarkedsføring, live chat og analyseverktøy.

Det er enkelt å installere utvidelsen, men enkelte krav må oppfylles. Sjekk for eksempel at du har en utgave av WordPress som er kompatibel med HubSpot WordPress plugin. Pass også på at du er logget inn på en administrator-konto i WordPress.

Ellers er det bare å se fram til en mengde spennende og nyttige funksjoner. WordPress er kanskje bra uten plugins, men du får mange nyttige ekstrafunksjoner med utvidelser som HubSpot.

Trenger du hjelp?

Dersom du trenger hjelp til å implementere HubSpot eller WordPress, kan Moo Gruppen hjelpe deg med dette. Vi har lang erfaring med brukervennlige og salgsfremmende webløsninger til bedrifter i Norge.

Ta gjerne kontakt med oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om tjenestene vi tilbyr. Vi kan blant annet tilby webhotell for din WordPress-side, og kan ta oss av drift og installering av plugins. Vi hører fra deg!

Kontakt oss her→

2014 lanserte HubSpot sitt gratis system for CRM (Customer Relationship Management). Dette har påvirket hvordan mange bedrifter jobber med både kundeservice, markedsføring og salg.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

HubSpot er blant markedets ledende programvareløsninger når det kommer til kundeservice, markedsføring og salg for bedrifter. Løsningen gir bedriften mange geniale web-funksjoner, og kan blant annet hjelpe med å generere leads eller skaffe kunder.