search

Se tre fordeler ved å bruke en tekstforfatter i din nettbutikk

Har du tenkt på å bruke en tekstforfatter for din nettbutikk?

Fordeler med å bruke en tekstforfatter

Alle nettbutikker trenger en god porsjon med tekst. Produktbeskrivelser, tjenestesider, blogg, nyhetsbrev, og mye mer behøver gode tekster. Noen velger å skrive disse selv, mens andre setter ut arbeidet til en tekstforfatter. Hva er så fordeler med å bruke en tekstforfatter? I denne artikkelen skal vi gå gjennom 3 fordeler med å bruke en tekstforfatter.

1. Profesjonelle og optimaliserte tekster

Har en oversikt over rettskrivning og grammatikk i det norske språket, så kan en skrive temmelig gode tekster. Allikevel er det stor forskjell på de tekstene en selv produser og de en profesjonell tekstforfatter leverer. Det er nemlig en kunst å formulere språket riktig.

Samtidig skal også tekstene treffe godt hos målgruppen. Optimalisering av tekst handler like mye om å bruke målgruppens språk som å skrive perfekt norsk. Feil tone og språk er mye mer alvorlige feil enn problemer med tegnsetting og en stavefeil innimellom. En profesjonell tekstforfatter hjelper deg med dette.

Kom i gang nå!

Trenger du en tekstforfatter?

2. Fokuser på det du er god på

Dersom du velger å sette ut tekstforfatting til profesjonelle leverandører, så kan du selv bruke tid på det du er god på. Kanskje er du for eksempel bedre på å optimalisere distribusjon for nettbutikken eller videreutvikle kampanjer. Dette får du mer tid til når du velger å bruke en tekstforfatter.

Fokus på det du er god på er viktig uansett om du akkurat har startet nettbutikken eller drevet i mange år. Spesielt for førstnevnte er det derimot viktig, da du ønsker å skape så mye verdi som overhodet mulig innen kort tid. Å skrive egne tekster, med mindre du er skikkelig god på det, er da neppe en god ide. 

3. Kontinuerlig og rask leveranse

Enten du skal bruke tekstene til egen blogg, sosiale medier, eller andre formål, så er kontinuitet ofte en prioritet. Skriver du tekster selv, så vil garantert viktigere prioriteringer dukke opp. Dette hindrer i sin tur evnen til å skrive tekster, og dermed stopper ofte publiseringen opp.

En stopp i kontinuerlig posting vil i form av bloggen skade din nettbutikk sin SEO. I sosiale medier vil det på sin side se temmelig uprofesjonelt ut. Resultatet er ikke optimalt. En stor fordel med å bruke en tekstforfatter er at du får publisert kontinuerlig, og du er alltid sikret en rask leveranse.

Ta kontakt med Moo Gruppen for tekstforfatter tjenester

Vi har dyktige tekstforfattere på lag og kan hjelpe deg med din innholdsproduksjon. Ta gjerne kontakt med oss for et pristilbud og informasjon om våre tjenester. Vi tilbyr en gratis tekst på 500 ord for deg som vurderer å benytte våre tjenester. 

Kontakt oss her

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.