search

Moo Gruppen er nå offisiell Collector partner

Gode betalingsløsninger er helt essensielle for nettbutikker.

Moo Gruppen er stolte over nå å være en offisiell Collector partner.

Hva er Collector?

Collector er en betalingsplugin som kan benyttes i kassen både for nettbutikken og den fysiske butikken. Fordelen med Collector, er at du kan gi kunden mer fleksibilitet og lengre betalingstid.

Gjennom løsningen kalt Collector Checkout, kan du samle alle betalingsmetodene i en og samme kasse. Dermed slipper både du og kunden unødvendig kompliserte løsninger.

collector checkout

Best i klassen på delbetaling og faktura for bedrift

Collector regnes som det beste alternativet for fakturabetaling for bedrift. Løsningen kan benyttes både i fysiske butikker og i nettbutikker. Der det også er mulig å benytte for B2C-kunder, er nok deres betalingsplugin enda mer populær for B2B.

B2B løsningen lar kredittverdige kunder betale gjennom faktura eller delbetaling. Fakturaene kan samle alle kjøpene, og disse har en standard forfallstid på 30 dager. Delbetalinger kan løpe i opptil 36 måneder.

Disse løsningene sikrer at du som butikk vil sende færre purringer. Det vil her være økt kjøpekraft blant kundebasen, samt at de blir mer fornøyde. Fleksible og gode løsninger konverterer rett og slett bedre i kassen.

Kom i gang nå!

Gode betalingsløsninger vil gi deg flere gjennomførte salg og ikke minst fornøyde kunder.

Collector til Magento 2 og WooCommerce

Moo Gruppen kan integrere Collector til både Magento 2 og WooCommerce nettbutikk. Vi tilbyr hjelp til både B2C og B2B løsninger. Deres gode betalingsplugin kan umiddelbart styrke dine salg.

Collector B2B Payments er både smidig og kundevennlig. Denne løsningen gjør dessuten hele prosessen enklere for deg selv. Videre gir Collector Insights et blikk på hvordan kundene dine handler, slik at du kan målrette ditt tilbud.

Moo Gruppen kan hjelpe deg med Collector Checkout i dag!

Dersom du ønsker å bruke Collector sin betalingsplugin, kan Moo Gruppen bistå deg i dag. Vi hjelper med integrering  til Magento 2 og WooCommerce.

Ønsker du en prat i første omgang, er vi også tilgjengelige for dette. Vi gir gjerne råd for hvilke løsninger som kan passe din nettbutikk.

Ta kontakt i dag for en hyggelig og uforpliktende prat!

 Kontakt oss her→

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,