search

BigCommerce Norge | Norsk Nettbutikk | Moo Gruppen

BigCommerce Norge

Derfor bør du bruke BigCommerce som nettbutikk plattform 

BigCommerce Norge – er dette plattformen for din nettbutikk? 

Har du en norsk nettbutikk? Da har du helt sikkert allerede hørt om BigCommerce, en av de mest brukte plattformene når det kommer til netthandel-løsninger over hele verden. Vi skal bli bedre kjent med BigCommerce Norge.

Det er ikke uten grunn at BigCommerce har blitt så populært å bruke for alle tenkelige nettbutikker. De innebygde funksjonene som følger med, og den brukervennlige måten alt er satt opp på, er utvilsomt med på å gjøre BigCommerce til en av de aller beste plattformene tilgjengelig for nettbutikker i dag. 

BigCommerce har alt du trenger for å sikrestille en helt optimal nettbutikk. Fra god hosting og supre sikkerhetstiltak, til avanserte markedsføringsverktøy, lite behov for vedlikehold og mye mer. På grunn av den gode back-end supporten man får gjennom plattformen, og de flotte malene man kan benytte seg av, er det ikke rart så mange nå velger BigCommerce for sine norske nettbutikker. 

Hva er egentlig BigCommerce? 

BigCommerce er en plattform og et verktøy utviklet for oppbygging av drift av knallgode nettbutikker. I dag kan du benytte deg av BigCommerce i Norge, og i over 150 andre land også. Plattformen lar deg håndtere nettbutikken din, slik du føler er best. Du får mye egenkontroll, og kan for eksempel legge til produkter, laste opp bilder, behandle ulike bestillinger fra kunder, legge til nye sider, lage rabattkuponger og mye, mye mer. 

BigCommerce fungerer også utmerket når det kommer til nettbutikk design. Det er svært enkelt og intuitivt å skape en helt unik nettside med de ulike tilpasningene og malene du får tilgang på. For det meste trenger du kun benytte deg av «drag and drop»-paneler.

De aller fleste nettbutikker kan nå nye høyder med BigCommerce Norge. Uansett hva du selger, hvem kundene dine er eller hvor stor nettbutikken skal bli – vil du med denne plattformen få en hel haug av flotte funksjoner som kan være med på å øke konverteringen i nettbutikken, samt dra inn en større omsetning. Har du en norsk nettbutikk kan BigCommerce være perfekt for deg.

Kom i gang nå!

Vi hjelper deg med BigCommerce Norge

Gode grunner til å benytte deg av BigCommerce i Norge 

Det finnes som sagt flere gode grunner til å benytte seg av BigCommerce som plattform for norske nettbutikker i dag. Lyst på en rask oversikt? De aller fleste setter stor pris på:

Den gode prisingen

Den enkle muligheten til å variere betalingsmåtene for kundene sine

Designmalene og funksjonene som sikrer gode oppsett

Forlatt-handlevogn-funksjonen som minner kunder på varene de enda ikke har kjøpt

Muligheten for blogg og andre smarte SEO-tiltak

God integrering med Facebook

Mulighet til å kjøpe domenenavn rett fra BigCommerce

Alle disse gode mulighetene og funksjonene gir deg også noe enda viktigere med på kjøpet. Nemlig mulighet til å spare mye tid. Det frigjør kapasitet til å fokusere på å håndtere din bedrift, fremfor å måtte knote med kompliserte eller rett og slett dårlige nettbutikkløsninger. 

Med BigCommerce kan du drive netthandel med senkede skuldre. Finn ro i å vite at plattformen har en 99.99 prosent oppetid, sikkerhetskomponenter som blant annet varsler om svindel, og selvfølgelig er PCI-compliant. 

Svært god prising

Et av salgsargumentene til BigCommerce Norge er så absolutt den gode prisen, og all verdien du får igjen for investeringen i denne plattformen. Sammenlignet med konkurrerende plattformer ser man alt i alt en lavere pris, uten at det går på akkord med hva du faktisk får av innhold, funksjoner og avtaler. Du kan lese mer om de ulike prismodellene man kan velge mellom hos BigCommerce her. Time to market gjenspeiles også i prisen, det er ofte snakk om uker kontra måneder å lansere en BigCommerce butikk. Hvor lang tid det tar å sette opp en BigCommerce kommer selvsagt også her ann på graden av skreddersøm.

Store betalingsportaler støttes i Norge

En annen fordel ved BigCommerce er alle betalingsløsningene kundene dine kan velge mellom dersom du benytter deg av rett plugin. 

På verdensbasis kan man nå velge mellom lagt over 60 ulike betalingsportaler, og i Norge kommer flere og flere valg også på banen. Over 9 muligheter har nå blitt tilgjengelig for Norge, noe som så absolutt er med på å øke brukervennligheten, samt gi kunder en mye bedre kjøpsreise.

Stor bredde og variasjon når det kommer til design 

Noe mange nettbutikk-eiere setter pris på er muligheten til å designe sin egen nettbutikk, forme den slik de selv ønsker, og få den til å gjenspeile merkevaren sin på en god måte. Det er ikke vanskelig å få til hvis man bruker BigCommerce. Plattformen tilbyr nemlig en hel rekke gratis-maler, som både ser flotte ut og er enkle å bruke. Malene er svært responsive, og muliggjør automatisk visning på både desktop og mobil. 

Du kan også skreddersy egne løsninger med HTML og CSS. Selv om du kanskje ikke er en kløpper på koding kan du dermed velge en gratis-mal, og bruke lett koding for å gi det hele ditt unike preg. Hvis det er mer kompliserte ting du gjerne vil ha skreddersydd er det heller ikke noe i veien for å ansette et par flinke utviklere, så blir jobben unnagjort i en fei.

Forlatt handlevogn skaper større salg

En av våre favorittfunksjoner som BigCommerce gjør tilgjengelig for alle sine brukere, er «forlatt handlevogn-funksjonen». Det er ikke uvanlig at kunder legger gjenstander de gjerne vil kjøpe i en handlevogn hos ulike nettbutikker, men av forskjellige årsaker er det ikke alltid de fullfører kjøpet. 

Dette kan henge sammen med forstyrrelser eller avbrytelser som distraherer fra kjøpsprosessen, at man ikke finner frem kortinformasjonen sin og glemmer bort hele kjøpet, eller at man oppdager at det ikke er nok penger på kontoen akkurat nå. 

Med en «forlatt handlevogn-funksjon» blir det enkelt for nettbutikker å følge opp disse kundene i ettertid. Du kan sende påminnelser om at det ligger produkter i handlevognen til kundene, og dermed også ofte øke salget ditt. Som regel har jo kunden lyst til å kjøpe produktene som ligger i handlevogna, men det er lett å glemme seg bort i løpet av en travel hverdag. 

BigCommerce har designet en av de aller beste «forlatt handlevogn-funksjonene» på markedet i dag. I motsetning til konkurrenter trenger du nemlig ingen tredjepartsløsninger som sender eposter eller påminnelser til kundene dine om de forlatte varene. Alt dette er integrert i systemet til BigCommerce, og dermed også automatisert. Her sparer du altså utrolig mye tid på å følge opp kunder og potensielle kunder, samt håve inn salg.

Øk salg med blogging

Å skrive gode tekster om produktene du selger fører som regel til mer salg. Dersom du ønsker deg en blogg til din nettbutikk har BigCommerce tatt seg av dette også. Du kan integrere tredjeparts bloggverktøy, som for eksempel WordPress, eller benytte deg av bloggfunksjonen til BigCommerce – som absolutt er svært god og brukervennlig. 

Blogging vil kunne generere mer interesse for dine produkter, gi kunder bedre oversikt over hva du har å tilby, være positivt når det kommer til SEO, og ikke minst være utrolig brukervennlig for kundene dine som ofte er på kikk etter mer informasjon om ulike produkter de vurderer å kjøpe. 

Trenger du litt hjelp på veien med BigCommerce?

Selv om BigCommerce er brukervennlig, kan det likevel hende du har behov for litt hjelp når det kommer til nettbutikk bygging, eller optimalisering. Her kan Moo Gruppen være til hjelp. Som profesjonell tilbyder av fraktløsninger, betalingsløsninger, skreddersydd design og mye mer, vet vi hva som skal til for å oppnå en nettbutikk som genererer salg. 

Uansett om din norske nettbutikk er stor eller liten, tenkt som B2B eller B2C, selger mote, elektronikk, helsekost, gaver, smykker, mat eller endre varer og tjenester, kan BigCommerce være plattformen for deg. Hvis du ikke er helt sikker på det, kan vi gjerne gi deg gode råd og tips, slik at du ender opp med den mest egnede plattformen for din nettbutikk. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Kontakt oss her→

BigCommerce kan være den riktige plattformen for din nettbutikk

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

I et samarbeid med WordPress, så har BigCommerce altså lansert en helt egen plugin. Denne gir brukerne av BigCommerce muligheten til å kombinere alle de flotte funksjonene.