search

Betalingsmetoder i nettbutikk kan definere konverteringsrate

Her er betalingsmetodene vi kan integrere til nettbutikken din

betalingsløsning for nettbutikk

Betalingsmetoder for nettbutikk

Med tiden blir de fleste eiere av nettbutikker kjent med at mange kunder stopper opp i kassen. Dette kan det være flere grunner til, men utvalget av betalingsmetoder attribueres ofte med at kunder forlater nettbutikken her.

Betalingsmetoder skal være sikre, raske, enkle, og ikke minst mange i utvalget. Det er nettopp derfor Moo Gruppen jobber for å tilby et så rikt utvalg som mulig av forskjellige integrasjoner. 

I denne artikkelen skal vi gå gjennom de forskjellige betalingsmetodene Moo Gruppen kan integrere med din nettbutikk.

Vipps

Vipps er kanskje en av de heteste betalingsmetodene for nettbutikker i dag. Dette er nemlig en utrolig enkel løsning. Vi kan bistå med å integrere Vipps til nettbutikken, slik at kunder kan logge inn på Vipps fremfor nettbutikken i seg selv. Da slipper de å tenke på brukernavn og passord. 

Moo Gruppen er partner med Vipps, og vi har troen på at alle norske nettbutikker i 2020 bør benytte seg av Vipps. Dette er en av folkets favoritter og videre også en av de enkleste betalingsmetodene. Er Vipps nettbutikk noe for deg? Kontakt oss her→

vipps
klarna betalingsløsning for nettbutikk

Klarna

Klarna er også en veldig populær betalingsmetode for nettbutikk i Norge. Løsningen med Klarna Checkout er rask og enkel. Selskapet byr på mange fordeler, slik som at de fjerner selgers og kjøpers risiko. Dette er dessuten også en god løsning for B2B, så vel som B2C.

Moo Gruppen er Klarna partner, og vi kan anbefale alle nettbutikker å integrere denne løsningen. Klarna har på mange måter blitt en betalingsmetode nordmenn forventer av en nettbutikk. 

Dibs Easy

Dibs Easy er et annet godt valg vi kan hjelpe deg med å integrere i nettbutikken din. Denne løsningen gir deg flere muligheter, slik som betaling med kort, fakturaer, og ikke minst Vipps. Løsningen passer for B2C og B2B.

Vi i Moo Gruppen er partner med Dibs Easy fordi vi mener dette er en ypperlig løsning. Akkurat som navnet tilsier, er Dibs Easy veldig enkelt og greit. 

dibs easy
bambora betalingsløsning for nettbutikk

Bambora

Bambora er nok et valg som kan passe til din nettbutikk. I likhet med Dibs Easy gir Bambora også deg muligheten for å betale med kort, motta en faktura, eller benytte deg av betalingsappen Vipps. Dermed er også Bambora passende både for B2C og B2B.

Moo Gruppen er offisiell Bambora partner, og vi synes denne løsningen er en meget god betalingsmetode for nettbutikk. 

PayPal

PayPal er den mest internasjonale løsningen vi hjelper til med å integrere. Det som er kjekt med PayPal er at mange allerede har en konto her. Denne kan enkelt settes opp med nettbutikken for en god oversikt. 

Fordelen med PayPal er at du også rimelig enkelt kan skalere internasjonalt her, da til land hvor PayPal er en god del mer populært enn her hjemme i Norge.

paypal
dintero betalingsløsning

Dintero

Dintero er en betalingsløsning som enkelt lar deg samle alle betalingsmetoder for nettbutikk i en og samme integrasjon. Det er dessuten en og samme løsning for alle kanaler også, da altså fysisk butikk, nettbutikk, og eventuell mobilapp. 

Moo Gruppen er offisiell Dintero partner, og vi anbefaler denne gode løsningen til de fleste nettbutikker. Kort, Vipps, faktura, og avbetaling, gjør at du kan gi kundene et bredt spenn av alternativer gjennom Dintero. 

Dintero betalingsløsning for WooCommerce og Magento 2

Moo Gruppen er offisielt valgt til å utvikle Dintero plugin for både WooCommerce og Magento 2. Vi kan derfor levere en svært god hurtigkasse løsning med flere betalingsløsninger i en og samme betalingsløsning med Dintero. I tillegg tilbyr Dintero blant markedets laveste transaksjonskostnader.

dintero betalingsløsning for woocommerce og magento
collector betalingsløsning for nettbutikk

Collector

Collector betaling er en faktura og delbetalingsløsning, som nå også støtter kortbetaling. Moo Gruppen er offisiell Collector partner og kan tilby Collector betalingsløsning for B2B og B2C for både WooCommerce og Magento 2. Collector kan nå også benyttes gjennom Dintero som har en direkte avtale med Collector. 

Få hjelp til integrasjonen!

Moo Gruppen kan hjelpe deg med å integrere de 6 ovennevnte betalingsløsningene for din nettbutikk. Disse vil gi deg en mer profesjonell nettbutikk som mest sannsynlig vil konvertere bedre i kassen. 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat rundt betalingsmetoder for nettbutikk!

betalingsløsnigner for nettbutikk

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.