search

24SevenOffice Integrasjon til din nettbutikk

24SevenOffice for nettbutikk

24sevenoffice

24SevenOffice offisiell partner

En nettbutikk består av et helt økosystem, der alle deler er nødt til å jobbe sammen for å oppnå optimale resultater. Det er viktig at alt her spiller sammen, da fra produktene, til kundene du har, og ikke minst ordrene i systemet. Hvordan skal du rett og slett få kunden fra en besøkende på nettsiden til en person som sitter med produktet?

Dette kan være enklere sagt enn gjort. En nettbutikk opplever fort veldig mange arbeidsoppgaver, der det å holde oversikt og få til alt man trenger av funksjonalitet blir vanskelig. Det er i det hele tatt mye å tenke på. Moo Gruppen er offisiell partner av 24SevenOffice, og vi kan på det sterkeste anbefale integrasjonen vår for B2B og B2C nettbutikker.

Dette kan 24SevenOffice hjelpe til med

24SevenOffice er det som kalles en ERP-løsning. Begrepet står for Enterprise Resource Planning, og dette omhandler hvordan bedriften skal kunne samhandle de mange forretningsprosessene i ett og samme program. Dette er spesielt relevant for de fleste nettbutikker når de vokser seg større. 

Nedenfor har vi listet de 3 tingene integrasjonen vi leverer mot WooCommerce og Magento 2 kan hjelpe deg med:

Les mer
  • Produktimport: Importerer de produktene du for eksempel har liggende i en annen løsning.
  • Kundeeksport: Eksporterer informasjon om kunder for å sammenligne de viktigste dataene.
  • Ordreeksport: Eksporter informasjon om ordre og få bedre innsikt i disse gjennom data. 

Som en helhet er det 24SevenOffice som lar deg se på data og få bedre innsikt i hvordan kunder og ordre «oppfører» seg i nettbutikken din. Disse dataene er verdt gull i sin vekt, og integrasjonen drar altså disse ut helt automatisk. Da slipper du å dra de ut manuelt til for eksempel rotete Excel-ark.

Dessuten er det her snakk om en toveis integrasjon. I praksis betyr dette at du for eksempel kan legge inn B2C og B2B kunder i nettbutikken, som så overføres til 24SevenOffice. Samtidig overføres kunder du legger inn i 24SevenOffice direkte til nettbutikken din også. Muligheten for å differensiere priser mellom forskjellige B2B-kunder er blant annet nyttig her. 

24sevenoffice med woocommerce

24SevenOffice for WooCommerce

Moo Gruppen har ferdigstilt en svært god integrasjon mot 24SevenOffice for WooCommerce nettbutikker. Integrasjonen kan settes opp på ulike måter for B2B og B2C. Tilpasninger kan gjøres for den enkelte kunde mot ekstra betaling. Vi tilbyr også standard integrasjon, ta kontakt for å beskrive ditt behov.

24SevenOffice for Magento 2

Moo Gruppen har lang erfaring med integrasjon med 24SevenOffice og kan levere en god Magento 2 integrasjon for B2B / B2C nettbutikk. Dette er noe vi kun leverer til kunder som har bestilt hele nettbutikken hos oss. Det er muligheter for skreddersøm dersom det er behov for dette.

magento2 med 24sevenoffice
oversikt med 24sevenoffice

God oversikt sparer tid og penger

Et vedvarende problem ved en nettbutikk er å få økosystemet til å faktisk basere seg på et samspill. I tillegg til produkter, kunder, og ordre, er selvfølgelig regnskap, logistikk, og markedsføring for eksempel, andre eksempler på viktige deler av en nettbutikk. Alt må spille sammen for å kunne fungere optimalt. 

En god oversikt over hele nettbutikken, der aspektene nevnt ovenfor flyter godt sammen, er derfor med på å spare tid og penger. En ERP-løsning som 24SevenOffice lar deg unnslippe slitet med å gjøre mye arbeid manuelt, samtidig som du heller ikke trenger å lete etter flere forskjellige integrasjoner for å få jobben unnagjort. 24SevenOffice har rett og slett alt samlet på ett sted. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Enten du er overbevist om at 24SevenOffice er det riktige valget for deg, eller ønsker å finne ut mer om løsningen, tar vi gjerne en uforpliktende prat. Moo Gruppen er en offisiell partner av 24SevenOffice, slik at vi er godt kjent med integrasjonene mot WooCommerce og Magento 2.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om 24SevenOffice for nettbutikk!

Kontakt oss her

Moo Gruppen

Med DXP kan du bygge meningsfulle relasjoner med kundene dine, både før og etter de har utført et kjøp.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.