search

Tekstforfatter tjenester for nettbutikk

Tekstforfatter tjenester for nettbutikk

Moo Gruppen utvider sine tjenester og kan nå tilby tekstforfatter

tjenester for nettbutikk, i tillegg til en ferdigutviklet nettbutikk.

brukervennlighet

Nettbutikk

Dersom du driver en nettbutikk, så er det en hel kabal som skal gå opp. Nettsiden, betalingssystemer, logistikk, markedsføring, og mye mer skal koordineres godt for at du skal lykkes. Spesielt markedsføringen er her viktig, da en tross alt trenger en hel del trafikk for å få nettbutikken i gang.

Det er tekst som fortsatt dominerer nettet. Tjenestesider og produktbeskrivelser på nettsiden, samt nyhetsbrev og annonser utenfor nettsiden, bør baseres på god tekst. Men hvordan kvalitetssikrer en egentlig dette? Et ypperlig alternativ er å benytte tekstforfatter for nettbutikk.

Gode tekster selger mer

Det viktigste for å oppnå suksess med salg er selvfølgelig et godt produkt. Allikevel skal produktegenskaper og fordelene ved kjøp kommuniseres til den potensielle kunden. Her går mange nettbutikker i baret og leverer en mildt sagt laber kvalitet. 

Mange ser for seg at det å bruke en tekstforfatter mest av alt handler om å unngå skrive- og grammatikk feil. Selv om det nok kan stemme at tekstforfatteren unngår disse, så er fordelen med bruk av dem enda større. Dette handler nemlig mer om det språklige og formuleringene i teksten.

Tekster både i og utenfor din nettbutikk bør fange kundens oppmerksomhet hurtig. De bør deretter informere konkret om egenskaper og fordeler. Sist, men ikke minst, skal tekstene naturligvis også konvertere den besøkende med god CTA (Call to Action). Gode tekster selger mer!

prosjekthåndtering
SEO - Digital markedsføring, synlighet på google

SEO og tekstforfatter

I tillegg til å fremme både oppmerksomhet, informasjon, og konvertering, så er det kanskje et enda viktigere aspekt ved tekster på nett. Før brukeren lander på din nettside, er nemlig sjansen stor for at de har funnet deg hos Google. Det vil si, sjansen er stor for dette dersom du investerer godt i SEO.

En SEO tekstforfatter skriver korte, strukturerte tekster. Disse tekstene inneholder relevante søkeord, samt optimaliseres med tanke på overskrifter, meta, og titler. Involvering av alt-tagger i bilder er også viktig, samt LSI-er gjennom hele teksten.

SEO er rett og slett blitt en essensiell disiplin å følge. Samtlige tekstforfattere på nett i dag skal ta høyde for dette. En god teknikk mange nettbutikker benytter er en blogg med SEO-tekster som inneholder informativt innhold. 

Les mer om SEO her→

Vi hjelper deg med tekstene dine

Gjennom vår dyktige, tekstforfatter, kan vi bistå deg med tekster til din nettbutikk. Denne utvidelsen av våre tjenester sikrer at du kan optimalisere nettbutikken din ytterligere. Det finnes mye tekst du kan skrive selv, men for ønskede resultater er det viktig å investere i god tekst.

Moo Gruppen tilbyr  tekstforfatter tjenester for nettbutikk, i tillegg til en ferdigutviklet nettbutikk. Kontakt oss→

digital markedsstrategi - synlighet på google

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,