search

Akeneo PIM kan forbedre din nettbutikk

Akeneo PIM er en markedsledende PIM-løsning.

Se hvordan den kan forbedre din nettbutikk.

brukervennlighet

En markedsledende leverandør

Akeneo PIM er en markedsledende leverandør av PIM, som står for Product Information Management. Løsningen ble i 2019 kåret til den beste PIM-løsningen for nettbutikker.

Moo Gruppen har stor tro på Akeneo PIM og kan levere dette til din virksomhet. I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvordan løsningen kan gi deg flere gode fordeler. 

Hva er Akeneo PIM?

Akeneo PIM er en løsning som lar deg enklere strukturere produktinformasjonen. Du kan definere katalogene dine med kategorier og egenskaper som  for eksempel varianter og flere språk. Løsningen gjør det også enkelt å skrive produktbeskrivelser, samt laste opp mediefiler slik som bilder og videoer. 

Videre kan du delegere oppgaver til teamet, slik at de vet akkurat hvilke produkter de har ansvar for. Løsningen lar også medarbeiderne utføre handlinger i bulk, fremfor å endre produkt etter produkt, når endringene er like vel og merke. 

Akeneo PIM kan også friste med førsteklasses support som bistår deg når du står fast. Det er også et helt eget miljø av eksperter her, da løsningen tross alt er markedsledende. Dette betyr at du kan få hjelp til enhver tid. Moo Gruppen kan bistå med support for egne Akeneo kunder.

konkurransefortrinn nettbutikk
Nettbutikk

Til topps hos IDC

IDC, International Data Corporation, er en av de mest velkjente aktørene innenfor data og IT, og de gjør regelmessige undersøkelser. I 2019 undersøkte denne uavhengige organisasjonen hvilken PIM-tjeneste som var best.

Blant totalt 14 tjenester som ble undersøkt, kom Akeneo PIM ut som vinneren av testen. IDC hadde også 4 andre markedsledende tjenester helt i tet, men Akeneo PIM trakk det lengste strået. 

Flere mulige integrasjoner

Moo Gruppen integrerer Akeneo PIM med nettbutikkene til våre kunder. Vi leverer løsningen integrert opp mot Magento 2, WooCommerce, og ikke minst BigCommerce. Kontakt oss her→

Ved å la oss gjennomføre integrasjonen, sikrer du at alt fungerer som det skal. Vi kan på det varmeste anbefale denne løsningen til din nettbutikk, da tjenesten gjør dine oppgaver mye enklere. 

webdesign og funksjoner
Moogruppen Webdesign nettside

Ta kontakt med Moo Gruppen!

Har du spørsmål knyttet til Akeneo PIM? Eller ønsker du kanskje allerede i dag å integrere løsningen med din nettbutikk? Uansett hvilken situasjon du er i, vil vi gjerne tilby deg en uforpliktende prat om løsningen.

Vi har troen på at denne løsningen kan være veldig verdifull for din nettbutikk. Ta kontakt i dag for en uforpliktende og hyggelig samtale!

Ta kontakt med oss her→

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Gjennom API-integrasjoner kan du utvikle fremtidens nettbutikk.

Det finnes flere populære nettbutikk plattformer både i Norge og på verdensbasis.

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.