search

Hotjar | Et analyseverktøy for din nettbutikk

webdesign og funksjoner

Hotjar for nettbutikk

Er du eier av nettbutikk vet du hvor avgjørende det er å kunne ta de riktige valgene for at din nettbutikk skal prestere best mulig ut i fra dine mål. For å kunne vurdere hva som er de mest lønnsomme beslutningene for din nettside er det essensielt for deg å kunne få et innblikk i hvordan dine besøkende faktisk oppfører seg på ditt nettsted. Hotjar er et atferdsanalyse selskap som bruker ulike verktøy som heatmaps, opptak av brukeratferd og trakter for å gi deg innsikt i hvordan brukeres adferd er på dine nettsider. 

Heatmaps på din nettbutikk

Ønsker du å forstå hva brukerne gjør på enkelte deler av nettsiden din? Heatmaps hjelper deg å se hva dine besøkende ser etter og hva de gjør på nettsiden din. Du får en visuell presentasjon som viser klikk, taps og scrolling. Dette er alle gode verktøy som kan gi deg innsikt i hva som er ettertraktet på nettstedet ditt, eller om du for eksempel har mange klikk på en link som ikke fungerer. Ved å bruke heatmaps på nettbutikken din vil du få en helt annen innsikt i hvordan nettbutikken brukeradferden faktisk er. 

Nettbutikk
Moogruppen Webdesign nettside

Live opptak av brukeratferd med HotJar

Recordings i Hotjar lar deg se liveopptak som gir deg innsikt i hvordan dine besøkere oppfører seg på nettsiden din. Analyser dataene på detaljnivå ved å bruke filtrerings alternativer. Noen av de verdifulle detaljene du får tilgang til er landingssider, exitsider, varighet, type enhet som benyttes, nettleser, mm.

Hotjar har nylig kunngjort en ny funksjon i opptak; du kan nå velge å filtrere dine opptak med bruker attributter som kan gi deg innsikt i hvor mye dine kunder har betalt, eller hvor mange kjøp de har utført på ditt nettsted. Dette kan kan hjelpe deg som nettbutikkeier å få enda bedre innsikt enn det som tidligere var mulig.

Trakt

Lurer du på hvordan dine brukere navigerer seg frem på siden din? En trakt er i praksis en konverterings-trakt hvor du kan sette opp ønsket kundereise, og finne ut hvordan dine kunder virkelig finner frem i kjøpsreisen. 

Wireframing
Moogruppen Webdesign nettside

Meningsmåling

Å forstå hva dine brukere ser etter og ønsker og oppnå er viktig for at du skal kunne jobbe effektivt med brukeropplevelsen på ditt nettsted. Det er kanskje noen spørsmål du har som heatmaps og opptak ikke kan gi deg svaret på. Har du for eksempel en side hvor flere av dine brukere hopper av? Da kan en meningsmåling være et fint verktøy. Legg til meningsmålinger med spørsmål på sider hvor du trenger å komme i direkte kontakt med brukeren for å få svar. 

Skjema prestasjon med HotJar

Med Hotjar skjema analyseverktøy kan du få innsikt i hvordan skjemaer på din nettside presterer. Finn ut om skjemaet ditt er for detaljert og omfattende, om det er noen av feltene som ikke blir utfylt, og hvor mange som faller av i løpet av utfyllingen. Bruk denne informasjonen til å forbedre skjema for dine brukere og dermed kundereisen.

Nettbutikk Plattformer
brukervennlighet

Kundevurdering med HotJar

Gi dine besøkende en mulighet til å etterlate en rask vurdering av brukeropplevelsen med kundevurdering fra Hotjar. Du kan endre språk og design. Du kan velge å legge til en forespørsel om mail for de som ønsker å bli kontaktet. 

HotJar spørreundersøkelser

Med Hotjar spørreundersøkelser kan du bygge dine egne responsive spørreundersøkelser som gir deg bredere innsikt i hvordan dine brukere opplever nettsiden din. Hvor som helst på nettstedet ditt eller via mail kan du invitere besøkende til å fylle inn din spørreundersøkelse. Verktøyet støtter en rekke ulike typer spørsmål.

Ulike typer spørsmål grupper Hotjar spørreundersøkelser støtter:

 

  • Tekst svar spørsmål
  • Radio knapp spørsmål
  • Checkbox spørsmål
  • Rangering spørsmål
  • Net Promoter Score (NPS) spørsmål

Kom i kontakt med oss for mer informasjon her→

smidig prosjektgjennomføring med magento rådgiver

Rackbeat sitt lagerstyrings software muliggjør smart, rask og enkel lagerstyring. Vi er godkjente partnere av Rackbeat.

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Vi fungerer som en totalleverandør for våre kunder og henter inn kompetanse og løsninger fra partnere der det kreves,

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.