search

Dintero Checkout plugin – betalingsløsning for Magento 2 og WooCommerce

Moo Gruppen er stolt partner og utvikler av Dintero sin betalingsplugin

Dintero Checkout plugin – betalingsløsning for Magento 2 og WooCommerce

Betalingsløsninger er helt essensielle for nettbutikker. Disse bør være brede i utvalget, raske i responsen, og ikke minst integreres godt. Nettopp disse mulighetene gir Dintero Checkout for din nettbutikk. Løsningen er omnikanal og passer både netthandel, butikk, og ikke minst mobile kjøp. 

I denne artikkelen skal vi se nærmere på Dintero Checkout som betalingsløsning for Magento 2 og WooCommerce.

Moo Gruppen er en stolt partner av Dintero

Moo Gruppen er stolt partner av Dintero, og vi er ansvarlige for deres nettbutikkplugin til Magento 2 og WooCommerce. Her jobber vi med vedlikehold og videreutvikling.

Nedenfor kan du se gjengen vi samarbeider med for å gjøre Dintero til det foretrukne valget for nettbutikker landet over.

dintero

Hva er Dintero Checkout plugin?

Dintero Checkout er som nevnt en betalingsløsning rettet mot nettbutikk, fysisk butikk, og mobil. Løsningen godtar VISA, Mastercard, Vipps, Swish, samt faktura, delbetaling og finansiering. Integrasjonen omfatter samtlige betalingsmetoder, slik at en slipper å dele disse opp i flere integrasjoner. Man har også bare èn leverandør og dermed ett kontaktpunkt å forholde seg til. 

Siden Dintero Checkout er omnikanal, som betyr at den kan benyttes til nettbutikk, fysisk butikk, og mobil, omfatter den alle kanalene. Så dersom du selger både i fysisk butikk og på nett trenger du ikke å benytte flere aktører. Du kan være trygg på at du har en sikker, og ikke minst, enkel betalingsløsning.

I tillegg vil alle som bruker Dintero Checkout, i alle kanaler, kunne samle alle kjøp med myDintero. myDintero krever ingen app. Man oppretter en konto på https://my.dintero.com og alle kjøp vil da samles automatisk. Man kan når som helst logge seg inn og hente ut eKvitteringen dersom man skulle måtte fremlegge kjøpsbevis. 

Dintero tar seg videre av samtykker og vilkår og leverer også omfattende tjenester for kundeklubb og lojalitetsprogram. Du kan nemlig gjennom dem tilby rabatter, kuponger, bonuspoeng, klippekort, og en rekke andre alternativer som sikrer lojale kunder som kommer igjen og igjen.

dintero plugin mobil

Store kunder og gode tall med Dintero Checkout plugin

Blant navnene på kundelisten, finner vi for eksempel Europris, og Staples, Bygger’n  og Skeidar. Disse kjente aktørene opererer med store kundebaser og strenge krav til systemene sine. Det er blant annet veldig behjelpelig for disse bedriftene at Dintero tilbyr enkle integrasjoner og plattformer som kan bygges og tilpasses bedriftens behov. Og ikke minst at de leverer omnikanal løsninger  rettet mot alle kanalene – både online og offline. 

I omsetning har Dintero hjulpet kunder med over €500 millioner, som altså tilsvarer over 5 milliarder kroner. Tallene stiger raskt, da løsningen behandler rundt 1,000 transaksjoner per minutt i snitt. 

dintero

Vi hjelper deg med å sette opp Dintero plugin

Moo Gruppen har etter vedlikehold og videreutvikling av Dintero sin betalingsplugin opparbeidet seg godt med erfaring i å sette denne opp. Benytter du deg av Magento 2 eller WooCommerce, hjelper vi deg gjerne med å sette opp denne nyttige og gode løsningen for din nettbutikk.

Du kan lese mer om Dintero Checkout her: https://dintero.com/our-services/dintero-checkout

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg, slik at du kan få en bedre oversikt over hvordan Moo Gruppen generelt kan hjelpe deg. Ta kontakt i dag!→ 

Med en prosjektleder som følger deg som kunde gjennom leveransen og gjennomføringen av prosjektet, oppnår vi god innsikt, forståelse og kontroll.

Se fordelene ved bruk av Grid layout i grafisk design og UX design

Digital Rådgiver Susann har en lidenskap for performance marketing og har raskt blitt god på digital markedsføring. Susann går i dybden og jobber både med kortsiktige og langsiktige mål for å oppnå best mulig resultat. Susann er opptatt av å hjelpe kundene med en høyest mulig ROAS og benytter ulike verktøy innen annonsering og SEO for å oppnå best mulig konvertering.