search

Slik bruker vi webdesign for å bygge din nettbutikk

Nettsider med webdesign og høy konverteringsrate

Les mer om hvordan vi bruker webdesign for å bygge din nettbutikk!

Nettsiden din er selve identiteten til bedriften på internett. Designet, innholdet, og den generelle atmosfæren blant annet, må stå i stil med selskapet.

Enten det er en enkel blogg, en firmaside, eller en nettbutikk, så bør en god nettside med godt webdesign være hovedprioritet for bedriften. 

Moogruppen Webdesign nettside

Slik bygger vi en nettside

Vi i Moo Gruppen har god erfaring med å bygge nettsider, og da spesielt nettbutikker og skreddersydde boligvelger løsninger for Fredensborg Bolig, intranett, nyhetssenter med mer. For at du skal få bedre innsikt i prosessen med webdesign, så har vi nedenfor gått gjennom de stegene vi fullfører fra ide til ferdig produkt.

Wireframing

Wireframing er din første opplevelse av siden

Wireframing kan godt sies å være en forhåndssmak på nettsiden. Dette blir utviklet aller først, men er selvfølgelig ikke på langt nær hvordan sluttresultatet vil se ut. Allikevel får en gjennom wireframing innsikt i rammene rundt nettsiden. 

brukervennlighet

Kundereise i sentrum

Kundereisen er det viktigste ved en nettbutikk. Derfor fokuserer vi i Moo Gruppen på dette fra første sekund. Hvordan skal kunden navigere seg fra forsiden til de forskjellige kategoriene? Hvor ønsker en å føre kundene videre? Vi baserer kundereisen på å få flest mulig fra interesse til kjøp. Det handler først og fremst om brukervennlighet og en god reise gjennom nettbutikken.

webdesign og funksjoner

Design og funksjoner

Så snart rammene rundt din nettside eller nettbutikk er fastsatt, så setter vi i gang med utvikling. Vi jobber med at design og funksjoner her skal spille på lag med den ovennevnte kundereisen. Et poeng vi setter foran er også det faktum at vi ønsker å skille ut din nettbutikk fra andre. Moo Gruppen jobber alltid med unike og spennende løsninger for ditt beste. Dessuten liker vi utfordringer.

Prototype og testing

Prototype og testing

En prototype utvikles tidlig, og vi tester kontinuerlig. Denne lar oss utviklere prøve oss frem før vi setter i gang med koding. Dermed slipper vi å gjøre feil eller gå i feller før vi setter i gang med det hardeste arbeidet. Testingen lar oss avdekke mye i denne prosessen.

Nettbutikk

Klar for ny nettbutikk eller nettside?

Så snart de ovennevnte stegene er fullført, så er din nettbutikk fullført. Vi jobber derimot videre med webdesign for de aller fleste kunder. Oppdateringer og vedlikehold for din nettbutikk er minst like viktig som selve utviklingen.

Dersom du er klar for ny nettbutikk, så bistår vi i Moo Gruppen deg gjerne med rådgivning. Vi har god erfaring med webdesign, og vi vet hva som skal til for å gi kunden den beste reisen de kan tenke seg! Kom i kontakt med oss her→

Hvilke plattformer vi arbeider med

En rekke prosjekter utvikler vi i med utgangspunkt i WordPress som er verdens største CMS system.
For nettbutikk prosjekt arbeider vi med WooCommerce, Magento 2 og BigCommerce.
Dersom ditt nettsideprosjekt har et mer krevende sikkerhetskrav foreslår vi å bygge løsningen i Django CMS med python som kodespråk. Vårt utviklingsteam er dyktige på både python og PHP. 

Nettbutikk Plattformer

Salg til konsument (B2C)

Ta salget til nye høyer med en konverterende nettbutikk. Vi hjelper deg med UX design, utvikling og brukertesting. Vi hjelper deg å lykkes!

Salg til bedrifter (B2B)

Gjennomførte og gjennomtenkte B2B nettbutikker tilpasset deres behov. Mulighet med flere betalingsløsninger og automatiseringer. Integrasjoner mot ERP /POS m.m.

Integrasjoner

Våre utviklere er eksperter på integrasjon mot tredjepartssystemer som POS (kassesystem), ERP, CRM, betaling med mer. Automatisering som sparer tid.

Digital Markedsfører Mai Lena hjelper våre kunder å øke synlighet, annonsering og ikke minst konvertering. Til dette benytter hun virkemidler som Google Shopping, Google Ads, HotJar, SEO, SEM og Instagram.